Nieuw

Joehoe! Amerikaanse drone heeft de IS-hoer Sally Jones aan gort geschoten

Sally Jones, een Britse islamitische staat (ISIS) recruiter bekend als de ‘White Widow’, is hoogst waarschijnlijk in een Amerikaanse drone-aanval in Syrië in juni om zeep geholpen.

De voormalige punkrocker vluchtte uit Groot-Brittannië naar Syrië nadat ze verliefd was geworden op Junaid Hussain, die in 2013 een ISIS-terrorist werd. Ze werd al snel een toonaangevende ISIS-recruiter en een belangrijk doel voor veiligheidsdiensten. Amerikaanse bronnen hebben nu verkondigd dat Jones de afgelopen zomer door een Amerikaanse drone-raket is gepulveriseerd.

Ze is vermoedelijk dichtbij de grens van Irak en Syrië kapot geschoten toen ze het land probeerde te ontvluchtte, na de totale vernietiging van het zogenaamde kalifaat van de vijandelijke terreurgroep.

Haar echtgenoot, de Britse jihadi Junaid Hussain, was al eerder gedood tijdens een Amerikaanse drone-aanval in Syrië, waar de beruchte ISIS computer hacker uit Birmingham een online oorlog voerde.

Een Whitehall bron zei: “De Amerikanen hebben haar omgelegd toen ze probeerde weg te komen van Raqqa. Eerlijk gezegd, is dit goed nieuws.” De CIA heeft naar zeggen dit bevestigd aan Britse regeringsambtenaren, de 50-jarige is gedood in een Predator drone-aanval.

Whitehall heeft geweigerd om commentaar te geven, maar de BBC vermeld dat de VS heeft verkondigd dat ze “zeker zijn” dat ze in juni is vermoord.

Nadat haar man in 2015 door een Amerikaanse drone-raket in Raqqa was gedood werd ze de witte weduwe genoemd. Voordat Jones zich op het terrorisme stortte woonde ze van een uitkering in een opvanghuis in Chatam, Kent, en was in de jaren negentig een gitarist van de punkband Krunch.

Bron:

https://www.thesun.co.uk/news/4665086/british-jihadi-sally-jones-killed-us-drone-strike-on-isis-syria/

Doe mee met 911 andere volgers

De redactie van deze site modereert niet de reacties op voorhand, opdat u openlijk en direct met elkaar kunt discussiëren. U bent zelf verantwoordelijk voor wat u schrijft in het reactieveld. Het recht om de wet te overtreden, het oproepen tot moord, doodsverwensingen en dergelijke, is echter voorbehouden aan de redactie. Als we dan toch voor de rechter moeten verschijnen, staan we daar liever zelf dan dat we gedwongen worden uw e-mail-adres en IP-nummer af te geven onder bedreiging van overheidsgeweld. Dus houd je een beetje in of wees creatief.

About Rommel (5568 Articles)
Altijd in oppositie.

10 Comments on Joehoe! Amerikaanse drone heeft de IS-hoer Sally Jones aan gort geschoten

 1. polderboy // oktober 13, 2017 om 08:53 //

  Het zijn lui aan de onderkant van de samenleving die kapot geschoten worden, maar vergeet niet dat aan de bovenkant van de samenleving, degenen met grote verantwoordelijkheid, in goed betaalde posities en met kennis, de lui zijn die groen licht geven aan de verspreiding van alle vormen van islam, en indertijd de “vrijheidsrebellen” steunden en stimuleerden.

  Aan de bovenkant zijn dus reeds bewezen velen die een grotere schuldaansprakelijkheid dragen. Moeten die dan niet als eerste kapot gedroned worden, of achter de trekhaak gehangen worden?

  Liked by 1 persoon

 2. Duchesne // oktober 13, 2017 om 11:35 //

  ….een les voor ons allemaal, mobiele telefoons zijn een drone magneet, nu voor haar die de laatste blowjob heeft uitgevoerd en er een heeft terug gekregen, straks ook voor u, Gij, o niet volgzame burger. Uw toekomstige corrector zit ergens achter een scherm en laat al naar wens een dodelijke drone op u af, overal en op ieder moment. Gezichtsherkenning, mobiele homing op telefoon, onderhuidse chips met responders, uw leven ziet er straks heel anders uit door technologie, wat er nu gebeurd met terroristen is het oefenen voor de toekomst om de burger te corrigeren….

  Maar goed, dat gezegd hebbende, de meteoor die gisteren voor de tweede keer langs de aarde kwam en nu in plaats van 96000 km in 2012 nu in 2017 op 44000 km komt zal bij de volgende ronde in 2022 ergens de boel goed opruimen, zeer waarschijnlijk het internet en alle andere communicatie lam leggen, als er ten minste nog geen nucluaire oorlog is uitgebroken, op een epedemie a la miltvuur de wereld heeft lamgelegd of er geen beurs ineenstorting is of een dollar die niemand meer wil hebben, dus ga voor hedonisme zolang het nog kan.

  Arme Sally, geen zandneger pikken meer om te pijpen en geen hoofd meer om het mee te doen, enkel omdat een vadsig pukkelkopje in Texas in een container met airco achter een schermpje haar telefoontje weg bombardeerde. Hij zit nu aan een Spongebob toetje met chocolade en pindakaas, met nacho sprinkles….take a break bro…

  Tomorrows executioner, old enough to kill but too young to drink beer and eat pussy..

  Liked by 2 people

 3. Duchesne // oktober 13, 2017 om 11:39 //

  De song van David Allen Coe springt in mijn hoofd: Finger Fucking Sally….

  iemand een link naar you tube?

  Like

 4. Hoe zit dat nu?, krijgt deze geslotte koranhoer nu 72 dildo’s?.

  Like

 5. Duchesne // oktober 13, 2017 om 14:08 //

  Nee Bert, ze word waarschijnlijk een van de maagden…..er zijn op aarde ongeveer evenveel vrouwen als mannen, ook kort na oorlogen waar grote hoeveelheden mannen sterven, binnen een generatie heeft de natuur dit verschil gecorrigeerd, heb ik al eens een theorie op losgelaten….iets mety oestrogeen wat overheerst in ene samenleving weaardoor testeron word aangemaakt om de balans te herstellen….zo werden vroeger de krijgers het snelst aangevuld, door mannen en vrouwen apart te laten wonen en enkel voor de seks bij elkaar te zetten….kun je vel meer jongentjes verwachten dan meisjes…
  Kun je nagaan hoeveel vrouwen er moeten sterven om een enkele man te bedienen daarboven, geloof maar gerust dat 80 islamisten van allerlei pluimage, gender en leeftijd ergens tussen hier en daar transgender worden om het maagden tekort aan te vullen….en er staat nergens in die Koran dat de maagden vrouwen zijn, zo slim zijn ze dan ook wel weer….kan goed zijn dat de IS “strijder” na zijn dood in een grote Gay gangbang terechtkomt….en als het aantal niet klopt komen de geiten en kippen om de hoek kijken…

  Liked by 1 persoon

 6. Maar graag gedaan hoor, Duchesne
  Was een kleine moeite om jou liedje er even bij te plakken.

  Like

 7. duchesne // oktober 13, 2017 om 15:57 //

  thx…lachen he !

  Like

 8. Tijl Uylenspiegel // oktober 13, 2017 om 16:12 //

  Ja 72 maagden. Kom je boven staat Erica Terpstra op je te wachten ! “Ja kom maar eens hier lekkere kanjer van me !”. Of moeder Theresa dat kan ook…

  Like

 9. “Duchesne // oktober 13, 2017 om 14:08 //”

  Geeft wel stof tot nadenken wat je daar neertikt …. en dat getal 72 is op velerlei manieren interpreteerbaar … grappig! En zóó vernederend voor de overgevoelige inteeltgemeente.

  Love it!

  Like

Reageer ook

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: