Nieuw

Heksenjacht in Malawi – al zeker vijf ‘heksen’ gelyncht

Volgens de krant de Daily Times slapen mensen uit angst voor de vampiers niet meer in hun huizen, maar buiten, in groepen. Sommigen vertellen ternauwernood ontsnapt te zijn.

De vampiers zouden uit buurland Mozambique komen, en bloed nodig hebben voor rituelen om zichzelf rijk te maken. Volgens sommige inwoners is het onmogelijk de daders te pakken, omdat zij door magische krachten in katten of honden konden veranderen.

‘Mensen zijn constant bang voor toverij. Als het een keer slecht met hen gaat, als ze ziek worden of een ongeluk krijgen, dan is de eerste gedachte dat iemand zijn magische krachten heeft gebruikt en wordt een zondebok gezocht.

Volkskrant >>

Ja, het is een fijn continent dat Afrika, waar we nu weer 1.75 miljard extra ontwikkelingshulp naar toe smijten.  Van Albino’s wordt soep gekookt om er toverdrankjes van te maken, wannabee politici lopen met afgesneden en gedroogde voodoo-schaamlippen op zak in de hoop verkozen te worden, schedels van kale mannen worden gekliefd omdat negers denken dat er goud in groeit.

Tijd om daar migratiecentra in te richten zodat ze Europa met hun cultuur kunnen komen verrijken.

 

 

Doe mee met 2.524 andere volgers

De redactie van deze site modereert niet de reacties op voorhand, opdat u openlijk en direct met elkaar kunt discussiëren. U bent zelf verantwoordelijk voor wat u schrijft in het reactieveld. Het recht om de wet te overtreden, het oproepen tot moord, doodsverwensingen en dergelijke, is echter voorbehouden aan de redactie. Als we dan toch voor de rechter moeten verschijnen, staan we daar liever zelf dan dat we gedwongen worden uw e-mail-adres en IP-nummer af te geven onder bedreiging van overheidsgeweld. Dus houd je een beetje in of wees creatief.

About Fubar (7543 Articles)
Is van mening dat de Collaborateurs terechtgesteld moeten worden.

2 Comments on Heksenjacht in Malawi – al zeker vijf ‘heksen’ gelyncht

  1. Kunnen we daar onze mafketels niet naartoe sturen. Vooral van de soort die meisjes als hobby vermoorden en dan het gerucht verspreiden dat er goud in hun hoofd groeit. Oh, en doe er ook hun verzorgers en de rest van de fanclub maar bij. En als ze die meuk niet willen, stoppen we met ontwikkelingshulp en bij acceptatie krijgen ze weer wat zilverpapier en een kindvriendelijke missionaris om zich wat met kookpotten uit te leven.

    Like

  2. Maar wij hebben gelukkig Sylvana Simons, dus hier hoeven we ons geen zorgen te maken.

    Like

1 Trackback / Pingback

  1. President Malawi belooft ‘vampieren’ uit te roeien

Reageer ook

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: