Nieuw

Denemarken sluit wegens dreigend terreur gevaar de grens met Duitsland

De Deense regering heeft via de Deense Minister van buitenlandse zaken Inger Stöberg  laten weten dat zij haar grens met Duitsland vanwege een verhoogde dreiging voor moslim terreur gevaar met onmiddellijke ingang zal sluiten en weer de ouderwetse grenscontroles voor alle overgangen op land en in de havenplaatsen die toegang geven naar Duitsland invoert.

De reden is dat de Deense regering met stijgende zorg het aantal afgewezen en uitgeprocedeerde gelukszoekers in Duitsland ziet stijgen en daarnaast inmiddels heeft begrepen dat ook het aantal illegaal zich in Duitsland ophoudende voornamelijk jonge mannen uit Noord Afrikaanse landen en dan met name Marokko en Tunesië per dag toeneemt.

Lees verder:

http://www.geennieuws.com/2017/10/denemarken-sluit-wegens-dreigend-terreur-gevaar-de-grens-met-duitsland/

Doe mee met 8.346 andere volgers

De redactie van deze site modereert niet de reacties op voorhand, opdat u openlijk en direct met elkaar kunt discussiëren. U bent zelf verantwoordelijk voor wat u schrijft in het reactieveld. Het recht om de wet te overtreden, het oproepen tot moord, doodsverwensingen en dergelijke, is echter voorbehouden aan de redactie. Als we dan toch voor de rechter moeten verschijnen, staan we daar liever zelf dan dat we gedwongen worden uw e-mail-adres en IP-nummer af te geven onder bedreiging van overheidsgeweld. Dus houd je een beetje in of wees creatief.

About Rommel (4697 Articles)
Ook ik was ooit een man gevangen in een vrouwenlichaam... en toen werd ik geboren.

2 Comments on Denemarken sluit wegens dreigend terreur gevaar de grens met Duitsland

 1. Duchesne // oktober 13, 2017 om 23:02 //

  Het gevolg van doortastendheid elders is dat Nederland en Belgie de uiteindelijke vergaarbakken worden, het leven van de autochtonen en de allochtonen die hier in jaren tijd iets hebben opgebouwd zal drastisch veranderen, met werkelijk geen openbare plaats meer waar geweld niet word toegepast, tegen ons wel wel te verstaan…alles op reis naar het beloofde paradijs eindigd hier. Eindstation van “fort” Europa, land van de bedrogen mensen, eindstation van alle gajus van de wereld.
  Het sociale systeem in Nederland zal hierdoor bezwijken, toch zal de eis tot huis, Miele, gratis geld en bijhorende hoer blijven en de overheid zal gewoon machteloos zijn, hun eigen gebrek aan visie in het verleden zal iedereen opbreken.

  ….en de Allachtonen? Die zullen hun kalifaat hier maken, de plaats waar de weerstand het minst is en de mogelijkheid door te sturen niet bestaat…en dat vrienden is het lot van Nederland, de uiteindelijke opvang en vergaarbak, simpelweg omdat onze politici de ruggegraat van een nat vloeitje hebben…

  Like

 2. Dan komt het moslim schuim hier naar toe, wat al gebeurt.
  Het maakt dit primitieve tuig niet uit waar ze hun ellende kunnen botvieren, nederlandse burger zet u schrap voor wat er gaat komen, want onze overheid doet niets voor ons, buiten het recruteren van moslim politie agenten ivm “diversiteit”……

  Like

Reageer ook

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggers liken dit: