Nieuw

De echte moordenaars van Anne Faber

Door: Joost Niemöller

Het lichaam van Anne Faber is gevonden, maar de vraag over de schuld van haar moord gaat uiteraard rond. De oom van Anne gaf bij een persconferentie aan welke vragen er leven. Bij de familie maar in heel Nederland wel:

‘Wat is er precies gebeurd? Waarom liep deze man vrij rond? Had deze verschrikkelijke daad voorkomen kunnen worden?’ Ook de familie hoopt antwoorden te krijgen op de vragen die blijven beklemmen, zei oom Hans Faber. ‘Helaas krijgen we Anne daarmee niet terug.’

Bij de linkse gekkies is er geen twijfel. Mannen zijn schuldig. Alle mannen. Maar laten we niet te lang stilstaan bij deze doorgeslagen feministische idioten. Het is duidelijk dat de dader een psychopaat was. Dat blijkt uit zijn verleden. Daarom had hij TBS moeten krijgen om voor de rest van zijn leven opgeborgen te worden. Maar dat gebeurde niet. Integendeel: Door de rechters werd hem een milde straf opgelegd:

Lees verder:

http://joostniemoller.nl/2017/10/echte-moordenaars-anne-faber/

Doe mee met 911 andere volgers

De redactie van deze site modereert niet de reacties op voorhand, opdat u openlijk en direct met elkaar kunt discussiëren. U bent zelf verantwoordelijk voor wat u schrijft in het reactieveld. Het recht om de wet te overtreden, het oproepen tot moord, doodsverwensingen en dergelijke, is echter voorbehouden aan de redactie. Als we dan toch voor de rechter moeten verschijnen, staan we daar liever zelf dan dat we gedwongen worden uw e-mail-adres en IP-nummer af te geven onder bedreiging van overheidsgeweld. Dus houd je een beetje in of wees creatief.

About Rommel (5568 Articles)
Altijd in oppositie.

5 Comments on De echte moordenaars van Anne Faber

 1. Ik vindt dat alleen een hele lange gevangenisstraf “recht doet ,bovendien ,hoe vaak lezen ,of horen wij dat een TBS,er öp proefverlof in de “fout gaat ,kan mij nog herinneren ,verlof onder begeleiding van zijn therapeute ,zij werd onderweg verkracht ,nog geen half uur buiten ,verlof ,meisje wachte op bus ,hij ook ,en sleurde haar mee en verkrachte haar[alleen maar?] En nog veel meer en jarenlang deze gruwel verhalen ,een psichiater/psicholoog kijkt hen vôôr de kop en niet er in ,”mannipulatie?? mensen kennis ? Bekijk hen ,geen type,s die weten wat er te koop is ,maar van zo,n “lulletje lampekatoen hangt de veiligheid van vele vrouwen en kinderen af !! Lang opsluiten ,dan zijn anderen gedurende die tijd veilig voor hen !!HLN ,Veroordeelde viespeuk ,wordt met enkelband ,in zelfde pandje als studente geplaatst ,studente nu dood !! Was vorige week ! Êên “hak ,”weg zak !!

  Like

 2. Duchesne // oktober 13, 2017 om 23:09 //

  ..om een ziek systeem in stand te houden en zo het falen te verbergen worden liever andermans dochter geofferd dan de eigen carriere.

  Heeft u trouwens VVD gestemd, dan kunt u vanaf heden terecht in het VVD clubhuis, net geopend in het landelijke Deurne, in de stationstraat, naast boekhandel Berkers.. Met grote letters op de gevel, VVD CLUBHUIS….letterlijk een plank voor de kop en totaal overtuigd van het eigen gelijk, de waanzin en arrogantie van het volledig eigen gelijk ten top. Enkel de vaandels ontbreken nog aan de gevel….sieg heil, heil rutte, de verkrachter van het stemrecht !

  Like

 3. Ja, ik zoek het weer te ver misschien voor sommigen….
  De 1e stap : de bovenste 33% van de piramide buiten spel zetten
  De 2e stap : de middelste 33% van de piramide buiten spel zetten
  Tenslotte staan die aanwijzingen in diverse geschriften ! Als de middelste 33% voor ONS kiest
  dan kan het kloppen dat er 2/3 overblijft …..En dan kan de rust wederkeren als de verkeerde mensen verdwijnen die slechte bedoelingen hebben. Maar we moeten BOVENAAN beginnen :
  net als met ramen wassen !
  En anders zal er NIETS veranderen want de Kalergi- rotzooi loopt van boven naar beneden !

  Like

 4. Deze:

  Like

 5. Claudia M. // oktober 14, 2017 om 09:01 //

  Ik heb kennis mogen maken met deze nieuwe norm “gekte”. Viereneenhalf jaar mocht ik boven een schizofreen wonen; het was een hel!

  Tijd dat de gesloten inrichting terug komt met de afdelingen: licht, middel en zwaar. De moordenaar van Anne hoorde op die laatste afdeling thuis en die schizofreen van toen op de afdeling licht.

  Ze kunnen het de mensen niet blijven aandoen deze volidioten telkens weer midden in de maatschappij te plaatsen. Ik ging er zelf bijna aan onderdoor en hulp hoefde ik niet te verwachten!

  Like

Reageer ook

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: