Nieuw

Caribische politicus: ’We zullen Nederlandse militairen vermoorden’

Een Caribische politicus heeft Nederlandse militairen ernstig bedreigd. Clyde van Putten, partijleider van de PLP op het Nederlandse eiland Sint Eustatius, zegt in een speech dat ze de militairen op zijn eiland zullen vermoorden en verbranden als die daarheen komen. De Nederlandse overheid gaat aangifte doen, laat minister Plasterk (Koninkrijksrelaties) weten.

Clyde van Putten strijdt al langer voor meer autonomie voor Sint Eustatius en zet zich fel af tegen wat hij het ’kolonialisme’ van Nederland noemt. In een speech op Curacao heeft hij het wel heel erg bont gemaakt. Hij beweert daarin dat hij tegen een Nederlandse minister, waarschijnlijk doelt hij op minister Plasterk (Koninkrijksrelaties), heeft gezegd dat als de Nederlandse militairen naar zijn eiland komen, de minister voorbereid moet zijn op de gevolgen. „Want als je de militairen stuurt, zullen we ze vermoorden en we zullen ze verbranden in de straten van Sint Eustatius.”

Telegraaf >>

Negers hebben kennelijk geen ideologie nodig om net zo onverdraagzaam, moorddadig en racistisch te zijn als mohammedanen. Tijd om dat boevennest eenzijdig onafhankelijk te verklaren, nadat we al onze mohammedanen er gedropt hebben.

Doe mee met 911 andere volgers

De redactie van deze site modereert niet de reacties op voorhand, opdat u openlijk en direct met elkaar kunt discussiëren. U bent zelf verantwoordelijk voor wat u schrijft in het reactieveld. Het recht om de wet te overtreden, het oproepen tot moord, doodsverwensingen en dergelijke, is echter voorbehouden aan de redactie. Als we dan toch voor de rechter moeten verschijnen, staan we daar liever zelf dan dat we gedwongen worden uw e-mail-adres en IP-nummer af te geven onder bedreiging van overheidsgeweld. Dus houd je een beetje in of wees creatief.

About Fubar (7999 Articles)
Is van mening dat de Collaborateurs terechtgesteld moeten worden.

3 Comments on Caribische politicus: ’We zullen Nederlandse militairen vermoorden’

 1. Hersens van een beukennoot al beledig ik nu de beukennoten want die zijn nuttig. We moeten die Antillen afstoten. De meesten spreken toch geen Nederlands. Venezuela wilde ze geloof ik hebben.

  Like

 2. Boquito moet niet zoveel van die gefermenteerde bananen vreten gaat ie namelijk raar van lullen

  Liked by 2 people

 3. Duchesne // oktober 13, 2017 om 23:12 //

  Prima plan, alle mislams enkele reis st Eustatius…hun tuig zity al hier, misschein een moment om iets terug te doen. Iedere veroordelede makaak daarheen, ze zullen janken om militairen te sturen.

  Like

Reageer ook

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: