Nieuw

Boek tegen islamisering voorstellen tegenover Grote Moskee: FDW doet het zonder verpinken

Halalbelasting en minarettenverbod: Dewinter stelt 20-puntenprogramma voor de-islamisering van samenleving voor

Het boek ‘Verzetsgids tegen de islamisering‘ voorstellen recht tegenover de Grote Moskeein Brussel, daar moet je goed gek voor zijn best wat cojones voor hebben. En laat nu net Filip Dewinter voldoende testosterongehalte bezitten om dit spannend persmomentje tot een goed einde te laten komen.

Rechts Actueel >>

Dewinter stelt verzetsgids tegen islam voor: “Probleem is islam zelf”

Vandaag stelde Vlaams Belang-kamerlid Filip Dewinter zijn nieuwe boek ‘Verzet! Verzetgids tegen de islam’ voor. Ter gelegenheid hiervan verwijderde Dewinter, met de Grote Moskee van Brussel in de achtergrond, 164 jihadverzen uit de Koran. “Het probleem zit niet binnen de islam, het probleem is de islam zelf.” 

Sceptr >>

Filip Dewinter waarschuwt voor ‘omvolking’. “Onze bevolking in de steden wordt geleidelijk omgeruild voor overwegend islamitische vreemdelingen. Op die manier ontstaat een nieuwe politieke constellatie”, stelt hij. “De bevolkingsruil of de omvolking is een beproefde methode die de islam al eeuwenlang gebruikt om beschavingen te onderwerpen en op de knieën te krijgen”, schrijft hij.

Het 20-puntenprogramma stelt dat de de erkenning en subsidiëring van de islam als erkende godsdienst moet worden ingetrokken, dat er een immigratiestop voor moslims moet komen en dat de in ons land verblijvende moslims een loyaliteitsverklaring moeten ondertekenen “waarbij zij de tot intolerantie en geweldaansporende passages in de islamitische geloofsbronnen alsook de islamitische wet (sharia) verwerpen en de principes van gelijkwaardigheid van man en vrouw, de scheiding tussen kerk en staat, de vrije meningsuiting en de godsdienstvrijheid onderschrijven en beloven toe te passen”.

Ook een halalbelasting, een minarettenverbod, een bouwstop op moskeeën, een verbod op ritueel slachten, islamonderricht op school, shariarechtbanken en islamitische bidruimten op scholen en universiteiten, behoren tot de 20 punten.

De verzetsgids bevat ook een aantal tips om zich te verzetten tegen de komst van een moskee in de wijk of een moskeebezoek in schoolverband. HLN >>

Doe mee met 8.466 andere volgers

De redactie van deze site modereert niet de reacties op voorhand, opdat u openlijk en direct met elkaar kunt discussiëren. U bent zelf verantwoordelijk voor wat u schrijft in het reactieveld. Het recht om de wet te overtreden, het oproepen tot moord, doodsverwensingen en dergelijke, is echter voorbehouden aan de redactie. Als we dan toch voor de rechter moeten verschijnen, staan we daar liever zelf dan dat we gedwongen worden uw e-mail-adres en IP-nummer af te geven onder bedreiging van overheidsgeweld. Dus houd je een beetje in of wees creatief.

About Fubar (7466 Articles)
Is van mening dat de Collaborateurs terechtgesteld moeten worden.

Reageer ook

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggers liken dit: