Nieuw

Blootgelegd: De Moslimbroederschap in België

lijfspreuk van de moslimbroederschap

De Moslimbroederschap als organisatie wordt vaak als controversieel beschouwd. De groep ontstond in Egypte en groeide uit tot een wereldwijd fenomeen, met overal filialen. De naam wordt te pas en te onpas gebruikt om islamistische bewegingen aan te duiden. Maar hoe manifesteert de groep zich daadwerkelijk in België? Onderzoeker Steven Merley kwam met een gedetailleerd rapport gebaseerd op open-source bronnen. Hij was in Brussel om dit rapport aan de voorzitter van de terreurcommissie Koen Metsu (N-VA) te overhandigen, in de hoop aan te zetten tot verder onderzoek door de veiligheidsdiensten. SCEPTR kon dit rapport exclusief inkijken, daarnaast kregen we ook de kans Merley te interviewen.

Sceptr >>

Doe mee met 7.554 andere volgers

About Fubar (4770 Articles)
Is van mening dat de Collaborateurs terechtgesteld moeten worden.

Reageer ook

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: