Nieuw

Wilders snoeihard: ‘Rutte is een politieke oplichter’

Door: Berend Sommer

Mark Rutte is een politieke oplichter. Dat zegt PVV-leider Geert Wilders in de Tweede Kamer. Het gaat er hard aan toe tijdens het debat over het Regeerakkoord. De inbreng van VVD-leider Mark Rutte wordt direct onderbroken. SP-leider Emile Roemer en PVV-leider Geert Wilders leggen hem het vuur aan de schenen.

‘Het is zover, er is een regeerakkoord,’ zo opent Rutte het debat.  De leider van de VVD is enthousiast over de uitkomst. ‘De normale Nederlander gaat erop vooruit,’ stelt Rutte vast over de resultaten van de formatie.  Zodra Rutte de woorden ‘normale Nederlander’ noemt, veert Emile Roemer op.

Lees verder:

http://www.elsevierweekblad.nl/nederland/achtergrond/2017/10/roemers-en-wilders-hakken-hard-op-regeerakkoord-549136/

Doe mee met 8.221 andere volgers

De redactie van deze site modereert niet de reacties op voorhand, opdat u openlijk en direct met elkaar kunt discussiëren. U bent zelf verantwoordelijk voor wat u schrijft in het reactieveld. Het recht om de wet te overtreden, het oproepen tot moord, doodsverwensingen en dergelijke, is echter voorbehouden aan de redactie. Als we dan toch voor de rechter moeten verschijnen, staan we daar liever zelf dan dat we gedwongen worden uw e-mail-adres en IP-nummer af te geven onder bedreiging van overheidsgeweld. Dus houd je een beetje in of wees creatief.

About Rommel (4146 Articles)
Ook ik was ooit een man gevangen in een vrouwenlichaam... en toen werd ik geboren.

Reageer ook

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: