Nieuw

Welt en Spiegel: Meeste Duitse vrouwen inmiddels bang voor verkrachting door migrant

Door: Xander

Je vraagt je in je achterhoofd af: hoe ver is het nog naar huis? Blijven ze op afstand?’

Het behoorde tot voor kort tot een verboden onderwerp dat alleen door de onafhankelijke, alternatieve media werd behandeld: de aanrandings- en verkrachtingsexplosie als gevolg van het binnenlaten van grote aantallen migranten uit Afrika en het Midden Oosten. Inmiddels loopt het bij onze Oosterburen dermate uit de hand, dat ook de gevestigde media er niet meer omheen kunnen. Zowel Die Welt als Der Spiegel schrijven nu dat inmiddels de meeste Duitse vrouwen bang zijn om verkracht te worden door een migrant, en ze in bijvoorbeeld het openbaar vervoer goed opletten wie er zoal in de metro of trein zit.

Nadat twee vrouwelijke Spiegel schrijvers onlangs erkenden dat ze amper nog de deur uit durven, vraagt Anika von Greve zich in Welt af ‘waar de angst voor ‘Zuidlanders’ vandaan komt’. ‘Zuidlanders’ is tegenwoordig het politiek correcte woord voor mannen van Afrikaanse en Arabische afkomst, en geldt niet voor Italiaanse, Portugese of Griekse mannen, omdat angst voor deze ‘Zuidlanders’ nooit nodig is geweest.

Lees verder:

http://xandernieuws.punt.nl/content/2017/10/Welt-en-Spiegel-Meeste-Duitse-vrouwen-inmiddels-bang-voor-verkrachting-door-migrant

 

Doe mee met 908 andere volgers

De redactie van deze site modereert niet de reacties op voorhand, opdat u openlijk en direct met elkaar kunt discussiëren. U bent zelf verantwoordelijk voor wat u schrijft in het reactieveld. Het recht om de wet te overtreden, het oproepen tot moord, doodsverwensingen en dergelijke, is echter voorbehouden aan de redactie. Als we dan toch voor de rechter moeten verschijnen, staan we daar liever zelf dan dat we gedwongen worden uw e-mail-adres en IP-nummer af te geven onder bedreiging van overheidsgeweld. Dus houd je een beetje in of wees creatief.

About Rommel (5556 Articles)
Altijd in oppositie.

2 Comments on Welt en Spiegel: Meeste Duitse vrouwen inmiddels bang voor verkrachting door migrant

  1. Waarom heeft de AfD dan maar 13% gehaald vraag ik me af? Stembusfraude (net als hier)?

    Like

Reageer ook

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: