Nieuw

Speed dating met asielparasieten in voormalig nazibolwerk Nürnberg om Duitsers te leren islamiseren

Nürnberg vanuit het verleden vooral bekend van het Reichsparteitagsgelände, het enorme complex waar de NSDAP haar partijdagen hield, bekend van de militaire parades die er werden gehouden door het naziregime ten tijden van Adolf Hitler. Het lijkt dan niets meer dan logisch dat juist in Nürnberg de Duitsers zich nu kunnen opgeven voor een snelcursus ‘leren islamiseren’ en dit doen ze middels een volledig gesubsidieerd projectje ‘Speed-Dating mit Flüchtlingen’.

En nee dit is niet voor de ‘über Geiler’ boze witte man die ook wel eens wil kijken wat er allemaal onder de verpakking van een goed ingepakte moslima zit, het is de bedoeling dat we de ‘vluchtelingen’ beter leren begrijpen en meer begrip voor hen gaan tonen.

Onderstaande video is Duits gesproken en geeft duidelijk weer wat nu precies de bedoeling is van deze ‘Speed-Dating mit Flüchtlingen’.

Verkort weergegeven is dit dus niets meer of minder dan een snelcursus hoe je aan te passen aan deze moslims. Hoe je ze moet begrijpen en hoe je met ze moet omgaan. Veel zeggend is het in elk geval weer wel wanneer er tijdens de feestelijkheden enkel en alleen moslimvoer geserveerd mag worden.

Het doel was om mensen met verschillende talen en culturele achtergronden samen te brengen en in de beste gevallen lange termijn vriendschappen tot stand te laten komen, zegt organisator Kathleen Purrucker van de Sociale Raad van Nürnberg.

Dan krijgen we een heleboel politiek correct geleuter om vervolgens tot de ware toedracht van dit subsidie slurpende islamiseringsproject te komen.

Deze speed ​​dating moet ook het begin zijn van een nieuwe reeks trainingen voor vrijwilligers . “Dit is om de vrijwilligers aan te moedigen en opnieuw kracht en motivatie te geven voor het laatste kwartaal van het jaar,” aldus Purrucker.

Gaat het er nu om dat ‘vluchtelingen’ zich gaan aanpassen en worden ze hier mee geholpen? Of hebben de vrijwilligers er al zo de schijt in dat ze totaal geen motivatie meer kunnen opbrengen om dit werkschuwe vluchtelingen korps nog langer te vertroetelen dat de directie maar heeft besloten een speed date tramritje te organiseren?

Wat me nu totaal of the record binnenschiet is de vraag hoe het met moslims eigenlijk met kinderkaartjes gaat. Wanneer de moeder onder de 13 is mag ze dan ook voor 1 euro meereizen middels een railrunner of zo? En hoe gaat dit dan met haar kind? Laat ik maar snel terug gaan naar het artikel deze onderbreking gewoon weer vergeten. sorry heb wel eens van die gedachten kronkels!

Het project wordt gefinancierd door het Federaal Bureau voor Migratie en Vluchtelingen en biedt ongeveer 25 informatie- en opleidingsprogramma’s voor vrijwilligerswerkers in vluchtelingenwerk van oktober tot december volgens BR. Dit zijn onder meer lessen en lezingen over Irak of Syrië, verdere training over de overdracht van waarden, het omgaan met trauma’s of het dagelijkse leven van moslims.

Ja, ik heb me best gedaan maar kan helemaal niet vinden waarbij een moslim ‘vluchteling’ iets van de Duitse cultuur wordt bijgebracht. Laat staan dat ik ergens ook maar één zinnetje tegenkwam waarin stond dat deze parasiet ‘vluchteling’ ging leren om zich aan te passen aan het land alwaar hij aan het parasiteren is.

Ach ja kennelijk is dat ook helemaal niet van belang en gaat het erom dat deze ‘vluchtelingen’ een leuk uitje hebben en de Duitsers kunnen leren hoe ze zich dienen te gedragen ten opzichte van moslims. Wellicht eens zo’n uitje bedenken voor de vele oudere en eenzame die de hele dag in hun kamer zitten en simpelweg geen geld hebben om leuke uitjes te maken al dan niet met vrijwilligers. Wellicht kunnen deze oudere dan eens uitleggen hoe mensen zich in het land dat ze zelf met bloed zweet en tranen hebben opgebouwd dienen te gedragen.

Met groet Bolo

 

Doe mee met 8.450 andere volgers

De redactie van deze site modereert niet de reacties op voorhand, opdat u openlijk en direct met elkaar kunt discussiëren. U bent zelf verantwoordelijk voor wat u schrijft in het reactieveld. Het recht om de wet te overtreden, het oproepen tot moord, doodsverwensingen en dergelijke, is echter voorbehouden aan de redactie. Als we dan toch voor de rechter moeten verschijnen, staan we daar liever zelf dan dat we gedwongen worden uw e-mail-adres en IP-nummer af te geven onder bedreiging van overheidsgeweld. Dus houd je een beetje in of wees creatief.

About Bolo (2148 Articles)
'Loquendi Libertatem Custodiamus' Laten wij waken over de vrijheid van het spreken

4 Comments on Speed dating met asielparasieten in voormalig nazibolwerk Nürnberg om Duitsers te leren islamiseren

 1. En het speeddate bestaat uit blanke vrouwen die een mannelijke asielparasiet willen daten of ook uit mannen die gevluchte vrouwen willen daten/helpen

  Like

 2. De moslim is een boek wat ik al jaren uit heb,zou Simon Carmiggelt zeggen.

  Like

 3. In 1935 schonk SS-leider Heinrich Himmler het programma Lebensborn het leven, doel was om kinderen met het juiste Arische uiterlijk, met blauwe ogen en blond haar, op te voeden. Volgens mij behoord het speed daten met de asielparasieten tot het lebensborn programma v2.0 van de crypto-communistische Lutherse dominee’s dochter Merkel, het verschil zit tussen de ideologie van Coudenhove-Kalergie en de toenmalige nazi’s. Ook het doel is anders om een groot stom mix-ras van gehoorzame idioten op te voeden. Natuurlijk is dit stomme mix-ras bedoeld om complete chaos in Europa te veroorzaken, dan kickt het Europese, federale leger in om de onnuttige idioten te laten verdwijnen in zogenaamde FEMA kampen. Dit laatste is natuurlijk gewoon een hersenspinsel van mij.

  Like

 4. Het speedDaten was geslaagd hoor deze blonde mevrouw viel als een blok voor haar afrikaanse speedatenegert .

  Like

Reageer ook

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggers liken dit: