Nieuw

Saving the West: Remember the Battle of Tours

Precisely 100 years after the death of Islam’s prophet Muhammad in 632, his Arab followers, after having conquered thousands of miles of lands from Arabia to Spain, found themselves in Gaul, modern day France, facing a hitherto little known people, the Christian Franks.

There, around October 10-11, in the year 732, one of history’s most decisive battles took place, demarcating the extent of Islam’s western conquests and ensuring the survival of the West.

Prior to this, the Islamic conquerors had for one century been subjugating all peoples and territories standing in their western march—including Egypt, Libya, Tunisia, Algeria, and Morocco. In 711, the Muslims made their fateful crossing of the straits of Gibraltar, landing on European soil. Upon disembarkation, the leader of the Muslims, Tariq bin Zayid, ordered the Islamic fleet burned, explaining that “We have not come here to return. Either we conquer and establish ourselves here, or we perish.”

Creeping Sharia >>

Doe mee met 2.524 andere volgers

De redactie van deze site modereert niet de reacties op voorhand, opdat u openlijk en direct met elkaar kunt discussiëren. U bent zelf verantwoordelijk voor wat u schrijft in het reactieveld. Het recht om de wet te overtreden, het oproepen tot moord, doodsverwensingen en dergelijke, is echter voorbehouden aan de redactie. Als we dan toch voor de rechter moeten verschijnen, staan we daar liever zelf dan dat we gedwongen worden uw e-mail-adres en IP-nummer af te geven onder bedreiging van overheidsgeweld. Dus houd je een beetje in of wees creatief.

About Fubar (7543 Articles)
Is van mening dat de Collaborateurs terechtgesteld moeten worden.

Reageer ook

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: