Nieuw

Man van ‘jihadbruid’ Laura H. wilde aanslag plegen in Nederland of Europa

© Gratis

Door: Cyril Rosman

De man van ‘jihadbruid’ Laura H. (21) wilde het liefst in Nederland of in een ander Europees land een aanslag plegen. Dat vertelt de jonge moeder van twee kinderen vandaag voor de rechter. Volg de rechtszaak hieronder op de voet via verslaggever Cyril Rosman.

,,Mensen praten er daar gewoon over dat ze aanslag willen plegen. Zo werkt dat in IS-gebied. Dat is niet stiekem ofzo”, klinken de woorden van H. in de rechtszaal. Ook haar man vertelde haar wat hij van plan was. Wanneer de officier van justitie vraagt of ze gehoord heeft dat andere mensen aanslagen wilden plegen, antwoordt ze: ,,Ik las berichten van Ibrahim op Telegram. Daar stond dat.”

Lees verder:

https://www.ad.nl/binnenland/man-van-jihadbruid-laura-h-wilde-aanslag-plegen-in-nederland-of-europa~a2d808a4/

Doe mee met 2.527 andere volgers

De redactie van deze site modereert niet de reacties op voorhand, opdat u openlijk en direct met elkaar kunt discussiëren. U bent zelf verantwoordelijk voor wat u schrijft in het reactieveld. Het recht om de wet te overtreden, het oproepen tot moord, doodsverwensingen en dergelijke, is echter voorbehouden aan de redactie. Als we dan toch voor de rechter moeten verschijnen, staan we daar liever zelf dan dat we gedwongen worden uw e-mail-adres en IP-nummer af te geven onder bedreiging van overheidsgeweld. Dus houd je een beetje in of wees creatief.

About Rommel (5149 Articles)
Altijd in oppositie.

3 Comments on Man van ‘jihadbruid’ Laura H. wilde aanslag plegen in Nederland of Europa

  1. Liked by 1 persoon

  2. Liked by 2 people

Reageer ook

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: