Nieuw

LIVE: ‘De boodschappenbelasting, zo kennen we de VVD weer’

De Kamer debatteert vandaag met informateur Zalm over de kabinetsformatie. Hoewel het debat eigenlijk draait om het proces, grijpt de oppositie vooral de kans aan om het nieuwe regeerakkoord te fileren. Het is dan ook een pittig debat voor de formatiepartijen. Volg alle ontwikkelingen hieronder in ons liveblog.

Lees verder:

https://www.ad.nl/politiek/live-de-boodschappenbelasting-zo-kennen-we-de-vvd-weer~a3179002/

Doe mee met 2.527 andere volgers

De redactie van deze site modereert niet de reacties op voorhand, opdat u openlijk en direct met elkaar kunt discussiëren. U bent zelf verantwoordelijk voor wat u schrijft in het reactieveld. Het recht om de wet te overtreden, het oproepen tot moord, doodsverwensingen en dergelijke, is echter voorbehouden aan de redactie. Als we dan toch voor de rechter moeten verschijnen, staan we daar liever zelf dan dat we gedwongen worden uw e-mail-adres en IP-nummer af te geven onder bedreiging van overheidsgeweld. Dus houd je een beetje in of wees creatief.

About Rommel (5149 Articles)
Altijd in oppositie.

2 Comments on LIVE: ‘De boodschappenbelasting, zo kennen we de VVD weer’

  1. De vorige BTW verhoging van 19 naar 21% zou ook maar tijdelijk zijn.
    Maar dat kennen we inmiddels wel, wat ze hier met tijdelijk bedoelen.
    We hebben ook nog steeds een kwartje van Kok bij de benzine prijs zitten.

    Like

  2. we klagen tegen elkaar, schelden op de politiek en gaan door waar we mee bezig waren, ik haal al zoveel mogelijk afgeprijsde boodschappen om rond te komen en mensen met een dikke knip lopen langs met hele winkel wagens vol en ik loop met een mandje met paar boodschapjes, dan voel ik me soms echt klote, en de grijzende griezel heer Rutte maakt het gewoon weer ff 50 % duurder de btw dus, wat kan het die pipo schelen, engnek

    Like

Reageer ook

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: