Nieuw

Lichaam Anne Faber gevonden

Gisteravond gaf de man die vastzit voor betrokkenheid bij haar vermissing en haar dood, Michael P., informatie aan de politie over de plaats waar het lichaam van Faber zou liggen. Vanmiddag werd op die plek bij Zeewolde inderdaad een lichaam gevonden. Uit forensisch onderzoek blijkt dat het gaat om het lichaam van Faber.

Het is nog onduidelijk wat er precies met Faber is gebeurd. Er wordt daarom onderzoek gedaan op haar lichaam. Op de vindplaats van het lichaam wordt ook nog sporenonderzoek verricht.

NOS >>

Doe mee met 7.522 andere volgers

About Fubar (4725 Articles)
Is van mening dat de Collaborateurs terechtgesteld moeten worden.

4 Comments on Lichaam Anne Faber gevonden

 1. Voor zo iemand bestaat maar 1 straf : Hang hem publiekelijk aan de hoogste boom !!! Aan z`n ballen wel te verstaan in dit geval !
  Anders blijft zo `n BEEST maar geld kosten, aan rechtszaken, aan advocaten en aan voedsel jaren lang, en de gemeenschap maar betalen ……….weg ermee dat ellendige stuk vreten !!!

  Like

 2. JooJootje // oktober 12, 2017 om 21:18 //

  Helaas kennen wij de doodstraf niet, maar hebben ook niet de geschikte voorzieningen om zo,n monster levenslang op te sluiten.
  Ik stel voor hem in een buitenlandse gevangenis te plaatsen waar ze wel over geschikte voorzieningen beschikken, Afrikaanse en Zuid-Amerikaanse landen hebben precies wat je zoekt, en ze zijn nog goedkoop ook. (kat in het bakkie zou ik zeggen) 😉

  Like

 3. De politiek en gerechtelijke macht zijn constant mede schuldig aan de dood door Tbs’ers. Ik snap ook niet dat die nog rustig slapen. Boudewijn de Groot bezong het al heel lang geleden met het lied welterusten meneer de president. Welterusten meneer de premier. Er zou een soort van moord eskader in de gevangenis moeten zijn die dit soort lui naar de eeuwige jachtvelden stuurt.

  Like

 4. “Het is nog onduidelijk wat er precies met Faber is gebeurd.”
  werkelijk???? Ze is dood, vermoord, is daar iets onduidelijks aan? De rest kunnen we wel raden.

  Liked by 1 persoon

Reageer ook

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: