Nieuw

Jihadverdachte Laura H. voor de rechter

ROTTERDAM (ANP) – Jihadverdachte Laura H. (21) moet zich donderdag voor de rechtbank in Rotterdam verantwoorden voor haar verblijf in IS-gebied. Het Openbaar Ministerie (OM) verdenkt haar van deelname aan een terroristische jihadorganisatie. H. zelf beweerde dat ze was gedwongen door haar echtgenoot en dat ze het kalifaat na een jaar wist te ontvluchten met haar twee kleine kinderen. Haar man bleef gewond achter.

Lees verder:

http://www.hpdetijd.nl/nieuws/jihadverdachte-laura-h-voor-de-rechter/

Doe mee met 908 andere volgers

De redactie van deze site modereert niet de reacties op voorhand, opdat u openlijk en direct met elkaar kunt discussiëren. U bent zelf verantwoordelijk voor wat u schrijft in het reactieveld. Het recht om de wet te overtreden, het oproepen tot moord, doodsverwensingen en dergelijke, is echter voorbehouden aan de redactie. Als we dan toch voor de rechter moeten verschijnen, staan we daar liever zelf dan dat we gedwongen worden uw e-mail-adres en IP-nummer af te geven onder bedreiging van overheidsgeweld. Dus houd je een beetje in of wees creatief.

About Rommel (5561 Articles)
Altijd in oppositie.

2 Comments on Jihadverdachte Laura H. voor de rechter

 1. Die Laura H. had nooit terug mogen komen naar Nederland. Jihadisten zijn niet te vertrouwen.
  Buitend dat kost het onderhoud voor deze dame de belastingbetaler alleen maar geld.
  Oplossing is dan ook preventief opruimen.

  Dan nog een en ander over verdachte Anne
  faber moordenaar michael panhuis.

  ‘Altrecht SEKSWALHALLA voor Michael Panhuis’
  Telegraafkoppen alsof het 2010 is. Anne Faber-verdachte Michael Panhuis leefde als een gevaarlijke god in Frankrijk op het landgoed van de Altrecht-kliniek in de bossen van Den Dolder – inclusief seksrelaties met personeel en medebewoonsters.

  D66WALHALLA
  Op dit moment weten we – officieel – nog steeds niet of en wat dubbele minderjarigenverkrachter, drugsverslaafde en overvallen plegende vrouwenmishandelaar Michael Panhuis met de verdwijning van (of: moord op) Anne Faber te maken heeft, maar we weten al wel al het voorgaande over hem. En we leren ook steeds ziekere dingen over de kliniek waar hij “behandeld” werd. Hij werd te vroeg, te vrij gelaten. Niet alleen in de buurt, maar hij had ook een auto om naar thuisdorp Zeewolde te kunnen. En op het terrein zelf, tussen de dronken dealers, de feestende freaks en de drugsgebruikende psychiatrisch gedetineerden, had hij volgens onthullingen in de Telebelg dus seksuele relaties met patiënten én begeleiders. En de gemeente? Die “herkent zich niet in het geschetste beeld” als de buurt zich zorgen maakt. En de kliniek? Die weigert iedere nog steeds elk commentaar, wat alleen maar het idee versterkt dat elk goor, onbegrijpelijk en levensgevaarlijk detail dat naar buiten sijpelt uit A Clockwork Altrecht, het macramégenootschap waar montessori-geschoolde biodanzavrouwtjes met een psychologietitel proberen om gebroken mannen te repareren met vrijeschoolmethoden, gewoon wáár is. Een jeugdvriend over Panhuis in de Tele: “Hij had het alleen maar over de perfecte moord. Iemand begraven onder het asfalt bijvoorbeeld. Het was een obsessie. Zijn ex-vriendin wilde hij achter een trekhaak van een auto meeslepen. Hij zat vol wraak.”

  Ondertussen is het zoekgebied naar de nog steeds niet gevonden Anne Faber uitgebreid naar de Stille Kern in het Horsterwold, waar hij als kind vaak kwam. Panhuis zelf weigert kennelijk elke vorm van medewerking. Onze volstrekt niet psychologisch verantwoorde suggestie: martel die Panhuis een beetje tot hij praat. En maak de verantwoordelijke psychologen van Altrecht medeplichtig aan wat te vrezen val over wat hij Anne Faber heeft aangedaan. De veiligheid van vrije vrouwen die ongestoord door Hollands buitengebied fietsen is, dát is wat in Nederland het walhalla behoort te zijn. Niet de vrijheid van mentaal gestoorde maniakken om hun wensen, willen en waanzin in de praktijk te kunnen brengen onder begeleiding van zweefteven met een psychologiedefect. Zijn we nu even de vieze smaak uit onze mond spoelen.

  Bron:geenstijl.nl

  https://www.telegraaf.nl/nieuws/770546/kliniek-sekswalhalla-voor-michael-p

  https://www.ad.nl/binnenland/michael-p-een-leven-vol-geweld~aaac2b46

  Hij schijnt zich te beroepen op zijn zwijgrecht.

  Martelen die zak, gaat hij wel praten.

  Like

 2. Dat er mensen zijn die van deze zaak opkijken vindt ik uiterst vreemd. Leven zij onder een steen?
  Dag en dagelijks zijn ze stoned dronken en hebben sex met een GroenLinks sletje. D66 doet ook een flinke duid in de zak. Er staat geen straf op, mocht er gestraft worden komen ze die D66 rechters weer tegen.
  Dit gebeurd in alle instellingen, het aanname belijd wordt bepaald door trieste, antidepressiva happers.
  Het gebeurd met grote regelmaat dat een geestesziek personeelslid, een op gesloten geesteszieke mee naar huis neemt.
  Ben er persoonlijk getuige van dat personeelsleden met een flesje massageolie uit een kamer van een t.b.s er kwamen. Vonden dat ze humaan bezig waren.
  Die blonde snol die i.v.m den Dolder op t.v kwam, kwam over als een junk. Spraak en de blik in haar ogen zeiden genoeg.
  Zal wel weggepromoveerd worden, hoerig onkundig tuig.

  Like

Reageer ook

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: