Nieuw

How Barcelona Became a Victim of the Barcelona Process

The murders on the pedestrian street of La Rambla in Barcelona on August 17, 2017 were not the first Islamic terrorist attack in Spain. On March 11, 2004, 192 people were killed, and around two thousand injured, in the Madrid train bombings.

In hindsight, that attack marked a new phase in the modern Islamic Jihad against Europe. After the Madrid bombings, London was hit with deadly bombings on July 7, 2005. In recent years, the frequency of jihadist attacks on European soil has increased dramatically.

It is probably not a coincidence that Spain was an early target of Islamic terror. The Iberian Peninsula, present-day Portugal and Spain, was for centuries under Islamic rule. Militant Muslimshave repeatedly made it clear that for them, reconquering Spain is a priority.

by Fjordman, Gatestone Institute >>

Doe mee met 8.467 andere volgers

De redactie van deze site modereert niet de reacties op voorhand, opdat u openlijk en direct met elkaar kunt discussiëren. U bent zelf verantwoordelijk voor wat u schrijft in het reactieveld. Het recht om de wet te overtreden, het oproepen tot moord, doodsverwensingen en dergelijke, is echter voorbehouden aan de redactie. Als we dan toch voor de rechter moeten verschijnen, staan we daar liever zelf dan dat we gedwongen worden uw e-mail-adres en IP-nummer af te geven onder bedreiging van overheidsgeweld. Dus houd je een beetje in of wees creatief.

About Fubar (7439 Articles)
Is van mening dat de Collaborateurs terechtgesteld moeten worden.

Reageer ook

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggers liken dit: