Nieuw

Hobby op een laag pitje ?

Dat schoot even door mijn gedachten. De regelmatige lezer/es weet dat ‘onze’ Fubar flink wat geëxperimenteerd heeft met allerhande drone’s maar voor zover ik weet staat het momenteel op een laag pitje.

drone-2676000_640

Nou neem ik aan dat het net zoiets is als zwemmen, en dat je het dus niet zomaar verleert. En dat is misschien maar goed ook. Het lijkt aannemelijk dat er mettertijd flink wat mee te verdienen moet zijn want de ontwikkelingen staan niet stil, kijk bijvoorbeeld maar eens naar een plannetje van de politie in Dubai ;

http://www.dumpert.nl/mediabase/7262917/b30fdf47/politie_krijgt_hoverbike.html

Ook wat oudere toepassingen met filmen en foto’s gaan steeds een stapje verder, zelfs de vaderlandse pers heeft dat ontdekt. Normaal gesproken is het gebied waar de politie onderzoek doet hermetisch afgesloten. Maar een helikopter heeft nu gewoon beelden van bovenaf kunnen maken van de zoektocht naar Anne Faber, een stap verder is natuurlijk om dat met een vele malen goedkopere drone te doen.

https://www.geenstijl.nl/5138946/we-wensen-de-verantwoordelijke-psychologen-een-leven-lang-slapeloze-nachten/#comments

Nou is Tijl al behoorlijk op leeftijd en over het algemeen niet zo heel snel gecharmeerd van alle nieuwe snufjes die bedacht worden maar in dit geval maak ik graag een uitzondering. Misschien moeten we Fubar maar eens gaan sponsoren zodat hij zijn hobby weer nieuw leven inblaast en we op termijn artikeltjes van hem kunnen bewonderen waar hij al dan niet in het geheim beelden voor heeft kunnen maken.

Dat zou wat zijn of niet ? Fenixx niet alleen kritisch maar ook innovatief !!

smile-2352472_640 Tijl

Doe mee met 911 andere volgers

De redactie van deze site modereert niet de reacties op voorhand, opdat u openlijk en direct met elkaar kunt discussiëren. U bent zelf verantwoordelijk voor wat u schrijft in het reactieveld. Het recht om de wet te overtreden, het oproepen tot moord, doodsverwensingen en dergelijke, is echter voorbehouden aan de redactie. Als we dan toch voor de rechter moeten verschijnen, staan we daar liever zelf dan dat we gedwongen worden uw e-mail-adres en IP-nummer af te geven onder bedreiging van overheidsgeweld. Dus houd je een beetje in of wees creatief.

About Tijl Uylenspiegel (500 Articles)
Tijl denkt altijd eerst goed na voor hij iets stoms zegt.

6 Comments on Hobby op een laag pitje ?

 1. Ken een gast op youtube die vliegt met fpv bril en kan kilometers vliegen met zn drones best leuk totdat isis het zag en er handgranaten mee ging dumpen op tegenstanders lmao .
  http://www.mirror.co.uk/news/world-news/isis-using-increasingly-unconventional-weapons-9928395

  Like

 2. Tijl Uylenspiegel // oktober 12, 2017 om 17:04 //

  Ach dat valt wel mee joh !

  Like

 3. Moet er geen grote boem in dat mandje?
  Jullie mogen zelf de route bepalen!

  Like

 4. Graag één drone richting binnenhof en nóg eentje naar gebouw Europees parlement. Wel een lekkere “fruitmand” met GRANAATappels eronder hangen a.u.b.

  Liked by 1 persoon

 5. Republikein // oktober 13, 2017 om 03:14 //

  Fubar heeft geld genoeg.

  Like

 6. Ja, dat verdient die met dat gigantische salaris wat die van mij krijgt.

  Like

Reageer ook

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: