Nieuw

Het ‘rechtse complot’ jankverhaal van Joop gaat op Fenixx in vervulling

Op Joop staat een artikel met de kop ‘Zwart slachtoffer nazi’s Charlottesville zelf aangeklaagd’, ik zal u de complete tekst besparen maar het komt er op neer dat een Afro-Amerikaanse man zonder ‘aanleiding’ bij een demonstratie door zogenaamde neonazi’s mishandeld is en nu zelf aangeklaagd wordt grove mishandeling.

Deze zwarte (op zijn Joop’s gezegd) Deandre Harris beweert dat hij zonder ‘aanleiding’ door ‘witte supremacisten’ werd aangevallen toen hij vredig in ‘gesprek’ was met een aantal demonstranten. Deze vreselijke ongeprovoceerde racistische aanval op een vredig demonstreerde zwarte ‘onschuldige’ man is natuurlijk door de MSM totaal uitgewrongen en gebruikt om de ‘witten’ weer is met een schuldgevoel proberen op te zadelen.

Joop probeert nog een aap meer op je schouders te zetten en verkondigt aan het eind van zijn huilartikel dat een van de witte suprematisten die terechtstond voor de mishandeling ontkende een witte suprematist te zijn en voerde als verdediging in zijn zaak aan dat Harris als eerste zou zijn begonnen met slaan.

Dramatisch sluit het af met:

“Deze theorie wordt sindsdien op rechtse complot sites en door rechtste televisiepersoonlijkheden verder uitgemolken.”

En nu zouden wij natuurlijk niet een ‘rechtse complot site’ zijn als we dit inderdaad niet nog even verder zouden uitmelken.

Op het videoshotje hieronder kunt u zien dat het ‘ongeprovoceerd zonder aanleiding’ verhaal uit een dikke zwarte duim is gezogen. Het is duidelijk te zien dat Deandre Harris de agressor is – in eerste instantie, en een demonstrant zonder aanleiding onmiddellijk aanvalt met iets wat lijkt op een hamer of een ijzeren staaf. Noteer de witte strepen op de jas en de blauwe rugzak van de zwarte man die naar voren springt om een blanke man aan te vallen. Let ook op de parkeerstructuur op de achtergrond.

Vergelijk het nu met de foto die afgelopen week door de MSM uitentreure is geëtaleerd.

Deze charlatan heeft inmiddels 150 000 dollar gecasht van liefdadigheidsfondsen en zijn moeder probeert nu de stad te dagvaarden met een jankverhaal over een ongeprovoceerde racistische aanval.

Misschien kan iemand zo vriendelijk zijn een link naar dit artikel op Joop te plaatsen? Ik mag er al enige tijd niet meer komen.

Doe mee met 8.450 andere volgers

De redactie van deze site modereert niet de reacties op voorhand, opdat u openlijk en direct met elkaar kunt discussiëren. U bent zelf verantwoordelijk voor wat u schrijft in het reactieveld. Het recht om de wet te overtreden, het oproepen tot moord, doodsverwensingen en dergelijke, is echter voorbehouden aan de redactie. Als we dan toch voor de rechter moeten verschijnen, staan we daar liever zelf dan dat we gedwongen worden uw e-mail-adres en IP-nummer af te geven onder bedreiging van overheidsgeweld. Dus houd je een beetje in of wees creatief.

About Rommel (4924 Articles)
Altijd in oppositie.

6 Comments on Het ‘rechtse complot’ jankverhaal van Joop gaat op Fenixx in vervulling

 1. Republikein // oktober 12, 2017 om 04:13 //

  Ik kan je niet helpen maat.
  Ze zullen het vast lezen.

  Liked by 1 persoon

 2. De joop kots site is slecht voor mijn bloeddruk, al die slecht afgelopen genetische experimenten die daar rond dwalen verzuipen hopenlijk spoedig in hun eigen stront.

  Like

 3. Republikein // oktober 12, 2017 om 05:16 //

  Wat is dat toch om zaken verkeerd voor te stellen.
  De dader wordt slachtoffer enz.
  Kweenie, linxe terreur lijkt me. andere definities zijn te moeilijk.
  Dooie hoeken zoals bij autorijden?

  Like

 4. polderboy // oktober 12, 2017 om 11:18 //

  Sterk, 150.000 dollar incasseren voor een poging iemand met een hamer dood te slaan.
  Maar als je in staat bent iemand vanwege zijn witte huidskleur met een hamer kapot te staan, dan ben je ook in staat om te liegen.

  En daar zit je met het grote probleem “Joop”. Ik zal het toelichten met een artikel uit 2013::
  https://joop.bnnvara.nl/opinies/er-klopt-iets-niet-aan-het-volkskrantinterview-met-onze-jihadi-s

  Een van de conclusies in het artikel van de schrijver, een historicus, die dus alles wel heel zorgvuldig zal hebben uitgezocht, is:
  “Geleerde Yusuf Al-Qadawari roept terecht op tot de Jihad tegen Hezbollah, want ze laten de Palestijnen in de steek en steunen de verschrikking Assad.” volgens de “historicus”, dus zelf ook een verheven geleerde, waardoor we aannemen dat alles juist is.
  Het berust op de politieke trits: Assad/Israel-slecht, Palestijnen-goed, Hezbollah-verrader, Qadawari/Joop historicus-geleerde/moreel verheven besluitvormer/opiniemaker—-> jihad actie gewettigd.

  Al-Qadawari is een soenniet, die toevallig wat geleerd heeft, en geeft daarom een ideologische en moreel verheven legitimatie, waar miljoenen soennieten hun gedrag naar richten.
  Hij zegt o.a.:
  “Hitler zette de Joden op hun plaats”
  “De Holocaust was een straf” (dus gewettigd, en geen misdaad, gedateerd 2009)
  “Alawieten/Assad zijn erger dan Joden en christenen”
  “Sjiieten infiltreren de soennitische samenleving” (infiltreren doen vijanden)
  “Doodstraf voor afvallige islamieten is een noodzaak.”
  “Homo’s zijn verdorven, want God, Mozes en Jezus zeiden het.”

  Het is al met al een gladde Nazi, want vaak zegt hij tegen geweld te zijn, maar ondertussen rechtvaardigt het geregeld, zoals hij dat met de Holocaust doet. En dat is nu net wat ze bij Joop ook doen, want ze scharen zich achter dit soort moreel verheven geleerden.

  Like

 5. Ik heb principes, dus kom ik nooit op joop.nl..

  Liked by 1 persoon

 6. Die historicus is dus Han van der Horst de links radicale Schiedammer uit de Turkenwijk Nieuwland, die ik persoonlijk zeer goed ken, maar waar ik dus niet trots op ben.
  Han is het prototype van een zalvend pratende koffietafel geleerde, samenwonend met een zwart medemens en dus zwarte kinderen, zal dus nu ook wel een aanhanger van de NoNo SS zijn.
  Begrijp je nu dat in Schiedam de PVV de grootste partij is geworden?
  Zelf zit ik nooit op de Joop, ben ICD drager en die slaat op tilt bij het lezen van de fascistische Joop teksten.
  Ik heb Han trouwens al een tijd niet gezien, hij zal toch niet dood zijn? Of hij is natuurlijk verhuisd omdat het ook hem te erg werd in de Turkenwijk.

  Like

Reageer ook

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggers liken dit: