Nieuw

Chistopher Columbus, de enige immigrant die niet het recht had om naar Amerika te komen

Ja, want boehoehoe. Al die witte supremacisten die na Columbus kwamen hebben bijna al die oorspronkelijke bewoners uitgeroeid, stuk voor stuk vredelievende bloemenkinderen die één waren met de natuur en gelijke rechten aan hun indiaanse vrouwtjes gaven.

Christy Turner is a forensic anthropologist specializing in teeth. Native Americans have different teeth than European Americans. Their teeth are shovel shaped.

Turner was working his way through a box of bones in an Arizona museum in the 1970s when he said to himself, “Holy smokes.” He suddenly realized that these human bones were the remains of a meal. These Native Americans had been butchered, cooked, and eaten. The bones showed typical evidence like cutting at key points to remove meat from bone. Diners had lopped off the tops of human skulls and placed them, face out, around fires in order to cook up and gain access to tasty brains. Before eating these peoples’ brains, the diners had gazed at their agonized, slaughtered faces staring out at them from the cook fire.

Turner dated this horror repast, this cannibal cafeteria, between 900 AD and 1150 AD – three hundred years before Columbus arrived in North America. He found seventy-two sites with cannibal remains. Tons of human meat.

At one site, the cannibals slaughtered a family, butchered them, cooked them, ate them, and then crapped their remains out into the most sacred and beloved spot in a home – the family hearth – the source of heat, light, sustenance, and companionship. A coprolite, or fossilized feces, was found in the family hearth. It contained human remains, proof positive of Turner’s cannibalism theory.

FrontpageMag >>

Doe mee met 8.467 andere volgers

De redactie van deze site modereert niet de reacties op voorhand, opdat u openlijk en direct met elkaar kunt discussiëren. U bent zelf verantwoordelijk voor wat u schrijft in het reactieveld. Het recht om de wet te overtreden, het oproepen tot moord, doodsverwensingen en dergelijke, is echter voorbehouden aan de redactie. Als we dan toch voor de rechter moeten verschijnen, staan we daar liever zelf dan dat we gedwongen worden uw e-mail-adres en IP-nummer af te geven onder bedreiging van overheidsgeweld. Dus houd je een beetje in of wees creatief.

About Fubar (7439 Articles)
Is van mening dat de Collaborateurs terechtgesteld moeten worden.

3 Comments on Chistopher Columbus, de enige immigrant die niet het recht had om naar Amerika te komen

 1. Colombus had 100 jaar later moeten komen. Dan hadden die roodhuiden elkaar allang afgeslacht. Heeft iemand nog een deken voor ze?

  Like

 2. Republikein // oktober 12, 2017 om 02:45 //

  Mooie cultuur.

  Like

 3. Republikein // oktober 12, 2017 om 04:44 //

  You are what you eat.

  Liked by 1 persoon

Reageer ook

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggers liken dit: