Nieuw

Alle straatnaambordjes, bruggen, parken en andere plaatsen die de naam van massamoordenaar, terrorist en racist Nelson Mandela dragen moeten uit ons straatbeeld verdwijnen

Een andere naam voor de Mandelastraat of de Nelson Mandelabrug en ga zo nog maar even door en kappen met het aanvallen van Zeeheldenbuurten aangezien deze zeehelden wel belangrijk zijn geweest voor ons land en ons kleine landje groot hebben gemaakt. Echter stijgt hierop de kritiek tot enorme hoogtes terwijl een massamoordenaar die in het rijtje tussen Adolf Hitler, Enver Pasha en Josef Stalin niet zou misstaan bijna in elke stad wel een eigen plekje heeft.

Nelson Mandela is verantwoordelijk voor de dood van duizenden onschuldigen mensen. Mannen, vrouwen en kinderen die stierven door toedoen van terroristenleider Nelson Mandela. UmKhonto we Sizwe, de terroristische vleugel van de ANC, stond onder zijn leiding en pleegde aanslagen op onder andere het treinstation van Johannesburg, diverse winkelcentra, bioscopen en het rechtsgebouw. Inderdaad allemaal plaatsen waar onschuldige slachtoffers vielen waaronder kinderen iets wat ik nog maar eens benadruk aangezien ik van de diverse linkse websites, blogs en kranten heb geleerd dat het gebruik van enkel en alleen het woord ‘kinderen’ in samenspraak met de zieligheidsfactor goed is voor vele emmers vol tranen en bakken vol begrip. Ik ga er nu dus ook van uit dat mijn persoonlijke actie op volledige steun kan rekenen van de in Nederland in overvloed aanwezige huilnegers, jankmoslims en hersenloze links denkende Nederlanders en dat ik nu ook eens door de Vara en Joop gesteund ga worden.

Ik ga nog even door om aan te geven dat ik weer eens gelijk hen en Nelson Mandela uit ons straatbeeld dient te worden verbannen. Hij was een communist die beste maatjes was met  Saddam Hussein en met Muammar Mohammed Abu Minyar Gaddafi. Het feit dat hij beide collega moordenaars openlijk steunde is iets wat met graagte wordt vergeten en volgens mij hebben deze heren ook geen eigen straat in ons koude kikkerlandje. Wellicht een dictatoren wijk opzetten dan is er voor alle drie een plekje al ben ik bang dat dit niet gaat gebeuren. Klinkt ook een beetje vreemd als je de weg vraagt, “Nee U moet bij de Adolf Hitler straat links en dan voorbij het Gaddafi plein en dan ziet u aan de rechterkant juist voor de Mandelastraat het Saddam Hussein theehuis”.

Voor het gemak vergeten ze dan ook maar even dat Nelson Mandela een terrorist was. In elk geval totdat hij werd opgesloten en de schijn wekte te zijn verandert. Hij stond echter niet voor niets tot 2008 op de zwarte lijst van de Verenigde Staten. Dit was zelfs nog zo lang nadat enkele verstandelijk beperkte deze massamoordenaar van onschuldige vrouwen en kinderen de Nobelprijs voor de vrede geschonken hadden. In 1962 vertrok hij naar Marokko en Ethiopië om nog beter te worden in het beramen en uitvoeren van aanslagen op onschuldige slachtoffers. Helaas voor hem en goed voor duizenden onschuldige Zuid Afrikanen werd hij bij terugkomst opgepakt en begon zijn welverdiende langdurige vakantie.

Nog een reden waarom al die straatnaambordjes en openbare toiletten met de naam Nelson Mandela een andere naam moeten krijgen. Hij was niets meer of minder dan een ordinaire racist die het niet kon verkopen dat blanke mensen wel de bereidheid hadden om keihard te werken en iets op te bouwen. Het Zuid Afrika van heutzutage laat ons zien waartoe een en ander heeft geleid. De strijd tegen de apartheid was een goede zaak die steun verdiende maar na het strijden van deze strijd vond er onder het bewind van Mandela een ware klopjacht op de blanke Afrikanen plaats en deze mocht toen onder zijn bewind maar ook vandaag nog gewoon door gaan.

1Mandela was de oprichter van de militaire vleugel van het African National Congress (ANC). De terroristen van Mandela waren verantwoordelijk voor meer dan honderdvijftig gewelddaden, waaronder een bomaanslag op een joodse synagoge en de bomaanslag op het een huis van een zwarte politieagent. De aanslagen van Mandela doden vele onschuldige burgers (mannen, vrouwen en kinderen zowel zwart als blank. Mandela erkende in de rechtbank dat hij meer aanslagen had gepland. Bij zijn arrestatie had hij en zijn mede-terroristen een grote voorraad wapens, waaronder automatische wapens, dynamiet, landmijnen en handgranaten. Mandela schuwde nooit geweld.

In 1985 werd hem een vervroegde voorwaardelijke vrijlating aangeboden, op voorwaarde dat hij geweld veroordeelde. Hij weigerde. Zijn ANC heeft de vreselijkste gewelddadige moord methode die bekend staat als “de ketting” gebruikt. Deze gruwelijke moord omvat het plaatsen van een band over het lichaam van een vastgebonden slachtoffer. Benzine wordt in de band gegoten en het slachtoffer sterft op afschuwelijke wijze. Deze gruwelijke moordmethode is gebruikt om meer dan zeshonderd mensen te vermoorden (vooral zwarte politieagenten en hun families) en is ook gebruikt door zwarte Zuid-Afrikanen tegen zwarte immigranten uit de rest van Afrika. Nelson Mandela’s vrouw Winnie, je weet wel die vrouw die jonge jongetjes misbruikte, martelde en vermoorden, was hier trots op en was van mening dat ze middels deze ‘ketting moorden, Zuid Afrika gingen ‘bevrijden’ van de blanke supernatie.

Ik weet niet hoe dat werkt met petities en zo, heb daar ook geen zin in, maar stel me wel de vraag waarom ik toch zeker eens per week over de Nelson Mandelabrug in Arnhem heen rijd terwijl ik dan kennelijk de enige ben voor wie het vreemd is dat er in de hoofdstad van islamitisch Nederland behalve diverse haatkazernes die de naam dragen van oorlogsmisdadigers en niet moslim haters ook nog eens een brug is die de naam draagt van een terrorist, racist en massamoordenaar.

Zou wel weer aan mij liggen…..

Met groet Bolo

Doe mee met 8.450 andere volgers

De redactie van deze site modereert niet de reacties op voorhand, opdat u openlijk en direct met elkaar kunt discussiëren. U bent zelf verantwoordelijk voor wat u schrijft in het reactieveld. Het recht om de wet te overtreden, het oproepen tot moord, doodsverwensingen en dergelijke, is echter voorbehouden aan de redactie. Als we dan toch voor de rechter moeten verschijnen, staan we daar liever zelf dan dat we gedwongen worden uw e-mail-adres en IP-nummer af te geven onder bedreiging van overheidsgeweld. Dus houd je een beetje in of wees creatief.

About Bolo (2148 Articles)
'Loquendi Libertatem Custodiamus' Laten wij waken over de vrijheid van het spreken

8 Comments on Alle straatnaambordjes, bruggen, parken en andere plaatsen die de naam van massamoordenaar, terrorist en racist Nelson Mandela dragen moeten uit ons straatbeeld verdwijnen

 1. Ook ik ben er ingetuind met al die mandela concerten en acties.
  Internet bestond eigenlijk nauwelijks en ik hoorde of las ook nooit iets anders dan jubelende verhalen.
  Niemand had een ander verhaal over mandela, tenminste, ik heb ze toen nooit gehoord.
  Als ik alles van tevoren had geweten…………………Maar dat is achteraf gelul.

  Liked by 1 persoon

 2. https://petities.nl/

  Hiermee kan je een petitie starten.

  Like

 3. Perfect weergegeven Bolo. Nu er dagelijks blanken worden vermoord in zowel Z.Afrika als Zimbabwe houden linksen wijselijk hun muil.

  Like

 4. Vroeger ook wel meegeheuld met demonstrerende studenten. Wij, de bouwvakkers, wisten niet waarvoor en waarom maar na afloop waren de jankende studenten- en verpleegstersmeiden bloedgeil en vooral als je fluisterde dat je eigenlijk van de negers afstamde en alleen door het verblijf hier wat witter was geworden maar dat de rest net zo groot was gebleven en kijk maar naar mijn krulhaar. Petities zijn nog uit de goeie ouwe tijd toen Het Volk nog wijs werd gemaakt dat ze wat te vertellen hadden.

  Liked by 1 persoon

 5. BertG,
  Als je eens de moeite had genomen er heen te gaan zou zeker beter hebben geweten.
  Bijvoorbeeld bewapend door SOWETO kon je haat van dichtbij bekijken in getale.

  Like

 6. Makkelijk gezegd @Skeeter, maar wie had daar in de zestiger jaren het geld voor? Ik niet in ieder geval.

  Like

 7. skeeter, ook toen was het de nieuws berichtgeving nogal gekleurd.
  Zonder dat ik dat besefte toen of wist.
  En hoe had ik dat kunnen controleren zonder internet, de kranten berichten daar niet over.
  Ik had natuurlijk heel veel boeken kunnen lezen van de juiste schrijvers, wat zijn de juiste schrijvers wanneer je er geen 1 kent.
  En even afreizen is natuurlijk helemaal onmogelijk, of je hebt toevallig wat geld over.
  Dus ik ben er ingetuind. Kan er niks anders van maken.
  Inmiddels weet ik het, maar helaas te laat.

  Like

 8. Ik monsterde af in Durban en daar wat dagen rond gehangen tot ik naar huis kon vliegen .Dat was in de zeventigerjaren.Appartheid volop en ging voor de gein wat info halen bij een immigratie ronselbureau.Ik werd bedolven met lectuur en kon zo beginnen op hun vloot als witte officier.Op straat ”alleen voor blankies”, overal,en meer van die ongein.Dat ze wraak namen nadien is begrijpelijk,maar wat nu nog gebeurd is schandalig.

  Like

Reageer ook

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggers liken dit: