Nieuw

14-jarig meisje moest bij volwassen asielzoeker wonen – tot hij gearresteerd werd voor kinderverkrachting

Het nieuwe spannende Zweden – Een zwanger meisje kwam naar Zweden toen ze 14 jaar oud was en moest bij haar 25-jarige man in een asielverblijf in Gnosjö wonen. Het is meisje is niet verplaatst tot dat de man werd gearresteerd – voor verkrachting, meldt Dagens Juridik.

Het meisje kwam in december naar Zweden en was toen al zwanger. Zij moest van de gemeentelijk Sociale Dienst bij haar 25-jarige man inwonen in een asielverblijf in de gemeente Gnösjö.

Het 14-jarige meisje was ongeveer een jaar eerder in een gearrangeerd huwelijk gedwongen met de 25-jarige, blijkt een onderzoek van de Inspectie voor Verzorging en Zorg, IVO.

Ondanks deze gegevens deed de Sociale Dienst en de gemeente geen verder onderzoek in deze zaak en moest het meisje met deze veel oudere moslimman samenwonen.

De Sociale Dienst had geen nieuw contact met het meisjes voor 7 april 2016, nadat de man haar verkracht had.

“Het contact werd pas opgenomen toen ze door de politie werd ondervraagd in verband met de arrestatie van haar man voor kinderverkrachting, dat wil zeggen op haar zelf,” schreef IVO in het rapport.

Vervolgens werd ze in een gezinswoning bij een familie geplaatst – die in dezelfde asielaccomodatie woonde als haar man. Deze beslissing is genomen ondanks dat  haar gode man (red: een soort vrijwilliger die kinderen bijstaat) geprotesteerd heeft tegen deze herplaatsing.

“IVO is van mening dat de Sociale Dienst meteen toen men te weten kwam dat de 14-jarige zwanger en getrouwd was, had moeten oordelen dat ze in behoefte was van onmiddellijke bescherming.”

“Daarnaast zou de gemeentelijke Sociale Dienst een politieaanmelding van een misdrijf tegen een kind hadden moeten verrichten.”

In een antwoord op de IVO zegt de gemeente nu dat het haar richtsnoeren zal herzien over hoe dergelijke zaken in de toekomst moeten worden behandeld.

Bron:

http://www.friatider.se/14-rig-flicka-fick-bo-med-vuxen-make-tills-han-anh-lls-f-r-att-ha-v-ldtagit-henne

Doe mee met 911 andere volgers

De redactie van deze site modereert niet de reacties op voorhand, opdat u openlijk en direct met elkaar kunt discussiëren. U bent zelf verantwoordelijk voor wat u schrijft in het reactieveld. Het recht om de wet te overtreden, het oproepen tot moord, doodsverwensingen en dergelijke, is echter voorbehouden aan de redactie. Als we dan toch voor de rechter moeten verschijnen, staan we daar liever zelf dan dat we gedwongen worden uw e-mail-adres en IP-nummer af te geven onder bedreiging van overheidsgeweld. Dus houd je een beetje in of wees creatief.

About Rommel (5568 Articles)
Altijd in oppositie.

6 Comments on 14-jarig meisje moest bij volwassen asielzoeker wonen – tot hij gearresteerd werd voor kinderverkrachting

 1. “IVO is van mening dat de Sociale Dienst meteen toen men te weten kwam dat de 14-jarige zwanger en getrouwd was, had moeten oordelen dat ze in behoefte was van onmiddellijke bescherming.”

  Het zijn allemaal linkse rakkers die daar werken, je weet gewoon dat die niet capable zijn om beslissingen te maken.

  Like

 2. Had die haar maar moeten trouwen, mag in Zweden op die leeftijd, dan had hij alles met haar mogen doen wat Mohammed goeddunkt.

  Like

 3. Like

 4. Een knettergek land……………en wij gaan met onze deskundigen (moord op Anne) dezelfde weg op.

  Like

 5. Republikein // oktober 13, 2017 om 02:05 //

  Een zwanger meisje kwam naar Zweden en ze werd terug gestuurd.

  Like

 6. @Fubar is hier in nl net zo volgens de wet in een ander land getrouwd zwanger is huwelijk vanaf 15 jaar legaal dus nl is niks beter dubele standaard voor niet
  Nederlanders

  Like

Reageer ook

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: