Nieuw

Zweedse ambassades lokken moslims naar Zweden met extreem hoge uitkeringen

Zweedse ambassades informeren moslims over alle uitkeringen die ze kunnen krijgen. Maar de tekst over 'gelijkheid' en 'feminisme' in Zweden is in de Arabische tekstversie verwijderd.

De websites van Zweedse ambassades in verschillende Arabische landen staan vol met gedetailleerde informatie over hoeveel sociale uitkeringen men krijgt als je in het Scandinavische land aankomt. Dit is problematisch, aldus PM Nilsson, politiek redacteur van het dagblad Dagens Industri.

PM Nilson constateert dat de website van de Zweedse ambassade in Amman een uitgebreide rubriek heeft met de titel “10 dingen die Zweden kindvriendelijk maken” waar men kan lezen over alle sociale uitkeringen die Zweden aanbiedt, onder ander in het Arabisch.

Zo blijkt bijvoorbeeld dat Zweden een ‘heel lang ouderschapsverlof’ aanbiedt en dat kindersteun 120 euro per kind ​​per maand bedraagt plus extra kinderbijslag.

“Dus een gezin met zes kinderen krijgt niet alleen elke maand 720 euro maar ook een extra 450 euro per maand, alleen maar omdat ze zes kinderen hebben”, luidt de blijde boodschap.

Verder wordt de islamitische lezer erop geattendeerd dat Zweden goed is voor “gratis school”, “gratis medische zorg”, “gratis openbaar vervoer met een kinderwagen”, en doorbetaling van 80 procent van het loon tot 3000 euro bij ziekteverzuim – allemaal op de kosten van de Zweedse belastingbetaler.

PM Nilsson merkt op dat deze informatie “in context en met de concreetheid van de exacte bedragen” functioneren als “een ongewoon schaamteloze wereldwijde voorlichtingscampagne over de Zweedse sociale voorzieningen, in combinatie met informatie over vestiging in Zweden”.

“De Deense ambassade informeert, bijvoorbeeld, absoluut niet over zijn sociale stelsel, behalve dan dat men belasting moet betalen en in het leger moet dienen. Alleen maar zulke zaken”, schrijft Nilsson.

Op de websites is de informatie over Zweden in het Engels, Chinees, Russisch en Arabisch te lezen. De tekst die handelt over “gelijkheid” en “feminisme” in Zweden is in alle talen te vinden behalve Arabisch – daar wordt de nadruk vooral gelegd op het lokken met sociale uitkeringen.

Bron:

http://www.friatider.se/svenska-ambassader-lockar-araber-med-skyh-ga-bidrag

https://nyheteridag.se/i-svenska-institutets-marknadsforing-mot-arabiska-lander-ar-feminismen-och-jamstalldheten-bortplockad/

Doe mee met 8.450 andere volgers

De redactie van deze site modereert niet de reacties op voorhand, opdat u openlijk en direct met elkaar kunt discussiëren. U bent zelf verantwoordelijk voor wat u schrijft in het reactieveld. Het recht om de wet te overtreden, het oproepen tot moord, doodsverwensingen en dergelijke, is echter voorbehouden aan de redactie. Als we dan toch voor de rechter moeten verschijnen, staan we daar liever zelf dan dat we gedwongen worden uw e-mail-adres en IP-nummer af te geven onder bedreiging van overheidsgeweld. Dus houd je een beetje in of wees creatief.

About Rommel (4924 Articles)
Altijd in oppositie.

3 Comments on Zweedse ambassades lokken moslims naar Zweden met extreem hoge uitkeringen

  1. Laten we hopen op veel grote aanslagen en massa-verkrachtingen van (ook) Zweedse linkse gutmenschen. Wie niet horen wil moet maar voelen.

    Like

  2. Ha ha nou die verkrachtingen die gebeuren er genoeg maak je maar geen zorgen

    Like

Reageer ook

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggers liken dit: