Nieuw

Veroordeelde jihadiste kreeg top baan bij Londense gemeenteraad

Een jihadiste die een gevangenisstraf van 10 jaar uitgezeten had omdat ze de bomaanslagenplegers van 21 juli 2005 in Londen geholpen had, kreeg een belangrijke baan bij de gemeenteraad nadat ze gelogen had over haar verleden.

Mulumebet Girma, 33, werd lid van de raad van Southwark nadat collega’s zich niet realiseerden dat ze te maken had met één van de grootste islamitische terreuraanvallen in het land.

Het voormalige Ethiopische model belandde zelfs op de cover van een magazine van de stad om te bewijzen dat de integratie zo goed verloopt.

Ze werd ontslagen nadat uitkwam dat ze veroordeeld was voor het helpen van haar schoonbroer Hussein Osman, die in 2005 probeerde om een volle metro op te blazen.

Haar aanstelling werpt vragen op over hoe grondig de screening is van personeel dat aangenomen wordt dat toegang heeft tot databases met informatie over kwetsbare mensen.

Details over haar veroordeling kunnen simpel gevonden worden door op haar naam te googelen.

Een woordvoerder zei dat ze geen toegang had gehad tot gevoelige politie informatie en dat er niks verdachts op haar computer aangetroffen was.

Girma werd aangenomen door de Zuid-Londense deelgemeente met een links Labour bestuur in 2013 als klantenservice assistente, kort nadat ze 5 jaar uitgezeten had van de 10 jaar waar ze toe veroordeeld was.

Ze verzweeg haar criminele verleden en de raad slaagde er niet in dat te ontdekken ondanks haar sleutelrol bij een van de meest high-profile terreurzaken.

Van de 40 leerling-assistentes die dat jaar aangenomen werden was uitgerekend zij degene die de vaste aanstelling verwierf.

 

Hussein Osman

Ze werd veroordeeld omdat ze de mislukte zelfmoordbommer bij haar thuis in Brighton verstopte na de mislukte aanslag en de politie niet op de hoogte gesteld had van zijn terreurplannen terwijl ze er van te voren van wist.

De aanslagplegers van 21 juli probeerden een metro en een bus op te blazen twee weken nadat terroristen 52 passagiers vermoord hadden bij de aanslagen van 7 juli.

De aanslag door de schoonbroer van Mulumebet Girma leidde niet tot veel doden omdat de vier aanslagplegers de chemicaliën niet goed gemixt hadden.

Osman, samen met Muktar Said Ibrahim, Yassin Omar en Ramzi Mohammed, kregen allemaal levenslang voor samenzwering met poging tot moord als doel in 2007.

Girma’s zuster Yeshi was ook op de hoogte van de plannen van haar man en had zelfs hun zoontje meegenomen naar een terroristen trainingskamp in het Lake District.

Na de mislukte aanslag verwijderde ze bewijsstukken uit hun huis en hielp ze Osman ontsnappen en bracht hem naar haar zusters huis in Brighton om onder te duiken.

The SUN >>

Breitbart >>

The Daily Mail >>

Altijd op de hoogte blijven van het laatste nieuws?

Volg ons dan nu op Telegram via > deze link < !

Doe mee met 1.197 andere volgers

De redactie van deze site modereert niet de reacties op voorhand, opdat u openlijk en direct met elkaar kunt discussiëren. U bent zelf verantwoordelijk voor wat u schrijft in het reactieveld. Het recht om de wet te overtreden, het oproepen tot moord, doodsverwensingen en dergelijke, is echter voorbehouden aan de redactie. Als we dan toch voor de rechter moeten verschijnen, staan we daar liever zelf dan dat we gedwongen worden uw e-mail-adres en IP-nummer af te geven onder bedreiging van overheidsgeweld. Dus houd je een beetje in of wees creatief.

About Fubar (10114 Articles)
Na meer dan 10.000 kortere en langer artikelen op dit blog en 10.000 op andere blogs ga ik langzamerhand afscheid nemen. Dit blog is in goede handen. De populariteit én onbemindheid nemen in gelijke mate toe. Een mooiere bevestiging van onze onafhankelijkheid kunnen we niet wensen. Ik blijf meekijken, en af en toe wat publiceren, maar andere projecten roepen...

7 Comments on Veroordeelde jihadiste kreeg top baan bij Londense gemeenteraad

 1. Wat is het toch een corrupt smerig zooitje.

  Like

 2. En allemaal van die lieve koppies…

  Liked by 1 persoon

 3. Wie zijn hier de klootzakken??…..Ik weet het,jullie ook?

  Like

 4. Tijl Uylenspiegel // oktober 12, 2017 om 01:14 //

  Nou dat ben ik niet met je eens Feniks, vaak hebben ze alleen een mooie kop om twaalf uur op te slaan, maar inderdaad deze is een uitzondering, ze heeft een prachtig koppie, zelfs met hoofddoek. Maar de buitenkant zegt niks over de binnenkant.

  Like

 5. En weer stelt links de belangen van hen die ons willen vermoorden boven de veiligheid van de burgers. Met een moslim als burgermeester kan je natuurlijk niet anders verwachten maar de collaboratie van Labour met terroristen blijft elke keer schokkend.
  Wat betreft dat mooie koppie, als seksslaaf voor wie maar wil is zij misschien geschikt. Vernedering van moslims wordt een belangrijk thema in de toekomst. Anders kop eraf!

  Like

 6. Poch air was zo gek nog niet.

  Like

 7. Waar halen jullie dat nou vandaan, dat mooie prachtige koppie.
  Vind er geen moer aan.

  Like

Reageer ook

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s