Nieuw

Parlement wil Grote Moskee Brussel weg – 12 jaar na Vlaams Blok

De onderzoekscommissie na de islamterreur van 22 maart 2016 in Zaventem en Brussel, waarbij 35 mensen werden omgebracht door de moslimsekte, is haar conclusies aan het formuleren.  Eén ervan werd door Patrick Dewael (VLD) al met veel misbaar aangekondigd:  men heeft ‘ontdekt’ dat de Grote Moskee in Brussel een bron is van moslimextremisme, omdat daar door Saoudi-Arabië de meest radicale interpretatie van de islam, het salafisme, verspreid wordt.

Klein detail: waar de traditionele partijen dus 35 doden nodig hadden om dat evidente feit te ontdekken, vroeg het Vlaams Blok al in 2004 om de Grote Moskee aan te pakken.  Men wilde niet luisteren – tot het te laat was.

Rechts Actueel >>

Doe mee met 8.467 andere volgers

De redactie van deze site modereert niet de reacties op voorhand, opdat u openlijk en direct met elkaar kunt discussiëren. U bent zelf verantwoordelijk voor wat u schrijft in het reactieveld. Het recht om de wet te overtreden, het oproepen tot moord, doodsverwensingen en dergelijke, is echter voorbehouden aan de redactie. Als we dan toch voor de rechter moeten verschijnen, staan we daar liever zelf dan dat we gedwongen worden uw e-mail-adres en IP-nummer af te geven onder bedreiging van overheidsgeweld. Dus houd je een beetje in of wees creatief.

About Fubar (7439 Articles)
Is van mening dat de Collaborateurs terechtgesteld moeten worden.

3 Comments on Parlement wil Grote Moskee Brussel weg – 12 jaar na Vlaams Blok

 1. Moskeeën horen niet in Europa.

  Like

 2. Nadat het kalf verzopen is probeert men de put te dempen.

  Like

 3. Het zelfde verhaal als met Jan Maat deze man werd ook gedemoniseerd en als een complete gek weggezet .
  Wat de man toen al voor onheil voorzag met het geloof van de pedofiel is nu ook allemaal uitgekomen.

  Like

Reageer ook

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggers liken dit: