Nieuw

Kansenparels sturen Geert Wilders meer liefdesbrieven: “Je kankermoeder, ik ga je keel opensnijden”

Door: Michael van der Galien

Woensdag aangifte-dag.

Het is vandaag woensdag en vaste lezers weten wat dat betekent: Geert Wilders doet weer eens aangifte. De PVV-leider wordt namelijk dagelijks overweldigd door bedreigingen aan zijn adres. Hoewel hij daar lange tijd niets mee deed heeft hij onlangs besloten om a) wel continu aangifte te doen en b) die aangiftes publiekelijk te delen zodat mensen zien waar hij zoal mee te maken krijgt.

Steeds weer blijken de berichten die hij ontvangt ronduit verschrikkelijk te zijn.

Lees verder:

http://www.dagelijksestandaard.nl/2017/10/kansenparels-sturen-geert-wilders-meer-liefdesbrieven-je-kankermoeder-ik-ga-je-keel-opensnijden/

Doe mee met 911 andere volgers

De redactie van deze site modereert niet de reacties op voorhand, opdat u openlijk en direct met elkaar kunt discussiëren. U bent zelf verantwoordelijk voor wat u schrijft in het reactieveld. Het recht om de wet te overtreden, het oproepen tot moord, doodsverwensingen en dergelijke, is echter voorbehouden aan de redactie. Als we dan toch voor de rechter moeten verschijnen, staan we daar liever zelf dan dat we gedwongen worden uw e-mail-adres en IP-nummer af te geven onder bedreiging van overheidsgeweld. Dus houd je een beetje in of wees creatief.

About Rommel (5571 Articles)
Altijd in oppositie.

Reageer ook

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: