Nieuw

Hongaarse minister: Soros’s plan is een satanische aanval op Europa

De Hongaarse minister András Aradszki heeft het parlement van het land verteld dat het een ‘christelijke plicht is om te vechten tegen het satanische plan van Soros’, en het land te verdedigen tegen aanvallen op geloof, Europa en het gezin.

Met verwijzing naar de ‘Drie Geheimen van Fatima’, de apocalyptische visies die in 1917 in Fatima, Portugal, aan drie kinderen werden onthuld door een Marian-verschijning, zei de energie-minister: “We zien dit [aanvallen] bij abortus, hetzelfde geslachtshuwelijk en de verspreiding van de gepolitiseerde gendertheorie.”

“We zien aanvallen tegen de grote Europese familie, waar Soros en zijn kameraden de onafhankelijkheid, autonomie en waarden van de natie willen vernietigen en de christelijke geest van Europa willen verdunnen met gedwongen hervestiging van tientallen miljoenen buitenlandse migranten.”

“De strijd tegen Satan is een christelijk plicht. Ja, ik spreek van een aanval door de satan, die ook de engel van ontkenning is, omdat zij ontkennen wat ze voorbereiden om uit te voeren – zelfs als het helemaal duidelijk is. Ze proberen te bewijzen dat er geen quota is, er is geen verplichte regeling en het Soros Plan bestaat niet,” voegde hij eraan toe.

Inderdaad, ondanks ontkenningen van de media dat er geen plan bestaat om het continent met miljoenen migranten te overstromen, is er in september 2015 een adviesstuk verschenen met de titel: ‘George Soros: hier is mijn plan om de asielchaos op te lossen’, waarin hij verklaart dat “De EU in de nabije toekomst jaarlijks minstens een miljoen asielzoekers moet accepteren”.

Soros gebruikt ook zijn Open Society Foundations in een poging om katholieke Ierland te bewerken, waar de grote Amerikaanse abortus-leverancier Planned Parenthood naar verwijst als een “juweel in de kroon van de pro-levenbeweging”, verkondigen gelekte documenten.

Hongarije heeft een nationaal overleg aangekondigd over wat de minister van energie het “Satanische Soros-plan” noemde, en zei “wat ons ​​de gelegenheid zal geven om onze meningen bekend te maken over wat we denken over de duizendjarige geschiedenis van ons vaderland, onze nationale soevereiniteit, onze vrijheid en ons geliefde Europa”.

Aradszki vertelde het parlement dat hij onlangs had deelgenomen aan een rozenkrans-bedevaart in zijn wijk, gelijktijdig met de Poolse ‘Rozenkrans aan de Grens’, waar “we samen met onze Poolse broeders naar de Heilige Maagd Maria voor Hongarije hebben gebeden, voor christelijk Europa en zijn gebrek aan vrijheid, en voor het verdwijnen van terrorisme”.

Meer dan een miljoen Polen zijn afgelopen zaterdag naar buiten gegaan om de Rozenkrans te bidden langs de 3000 kilometer grens, voor de redding van Polen op de dag die de verjaardag van de Slag van Lepanto markeert, waar “de christelijke vloot de moslim armada versloeg, en Europa redde van islamisering”, en ook het einde van de Fatima eeuw markeert.

In de overtuiging dat gebed het sterkste wapen tegen kwaad is, zei de minister dat de rozenkrans “in staat was om de geschiedenis te veranderen”; de rozenkrans wordt geacht de overwinning in Lepanto in 1571 te hebben bewerkstelligd toen Paus Pius V de kerken van Rome opende voor dag en nacht gebed.

“Soros György [George Soros] zal dit ook ervaren,” voegde Aradszki toe.

Bron:

http://www.breitbart.com/london/2017/10/10/soros-plan-satan-assault-europe/

Doe mee met 911 andere volgers

De redactie van deze site modereert niet de reacties op voorhand, opdat u openlijk en direct met elkaar kunt discussiëren. U bent zelf verantwoordelijk voor wat u schrijft in het reactieveld. Het recht om de wet te overtreden, het oproepen tot moord, doodsverwensingen en dergelijke, is echter voorbehouden aan de redactie. Als we dan toch voor de rechter moeten verschijnen, staan we daar liever zelf dan dat we gedwongen worden uw e-mail-adres en IP-nummer af te geven onder bedreiging van overheidsgeweld. Dus houd je een beetje in of wees creatief.

About Rommel (5568 Articles)
Altijd in oppositie.

3 Comments on Hongaarse minister: Soros’s plan is een satanische aanval op Europa

 1. Het zal allemaal niet baten omdat de insteek van hen die echt te goeder trouw zijn al verkeerd is: de Maria-verering. Maria zal niet kunnen helpen aangezien ze 2000 jaar is overleden en in het herinneringsgraf is bijgelegd. Arme, arme mensheid. Er is geen kennis. Door gebrek aan kennis gaat het volk – en waarschijnlijk een heel continent – te gronde als er geen grondige veranderingen zouden komen.

  Like

 2. Die Soros is 87 jaar oud. Wat bezielt die idioot?

  Like

 3. jantjeuitnl, dat vraag ik me ook een poos af, hij stikt van de poen, miljarden en voor zijn dood wil hij alles vergallen op deze aarde, rijker wordt hij er niet van, dat geld krijgt hij van zijn leven niet meer op, het wordt eens tijd dat deze hele enge man het tijdelijke voor het eeuwige verruild
  maar ja de slechtste mensen worden het oudste , de goede gaan eerder dood, Michael Jackson, David Bowie, George Micheal en vele anderen

  Like

Reageer ook

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: