Nieuw

Geen hond heeft ‘Vertrouwen in de toekomst’ van Rutte III 

Uitslag stelling: Veel scepsis over Rutte III

Het motto ’Vertrouwen in de toekomst’ van Rutte III wordt niet gedeeld door de meerderheid van de deelnemers aan de Stelling van de Dag. De meesten (89 procent) hebben totaal geen fiducie in de plannen van het nieuwe kabinet.

Nog voordat de coalitie van VVD, CDA, D66 en CU van start gaat, zijn velen al klaar met dit kabinet. De uitgelekte plannen zorgen bij menigeen voor een bedrukte stemming of zelfs regelrechte boosheid, zoals bij veel woningeigenaren. Vooral de zogeheten ’aflosboete’ voor huiseigenaren die nadat hun woning hypotheekvrij is toch weer een eigenwoningforfait moeten gaan betalen, zet kwaad bloed. „Dit belooft weinig goeds. Vooral het afschaffen van de wet Hillen is voor velen een ramp. Hypotheekrenteaftrek is een gunst, huurwaardeforfait is pure diefstal”, foetert iemand. En een andere deelnemer vindt dat Rutte en de VVD zich schuldig maken aan kiezersbedrog. „Rutte vertelde eerder dat er niet meer aan huizenaftrek zou worden gemorreld, hebben ze nu in één keer besloten dat toch te doen. Het stond ook niet in verkiezingsprogramma.”

Lees verder:

https://www.telegraaf.nl/nieuws/748087/uitslag-stelling-veel-scepsis-over-rutte-iii

Doe mee met 911 andere volgers

De redactie van deze site modereert niet de reacties op voorhand, opdat u openlijk en direct met elkaar kunt discussiëren. U bent zelf verantwoordelijk voor wat u schrijft in het reactieveld. Het recht om de wet te overtreden, het oproepen tot moord, doodsverwensingen en dergelijke, is echter voorbehouden aan de redactie. Als we dan toch voor de rechter moeten verschijnen, staan we daar liever zelf dan dat we gedwongen worden uw e-mail-adres en IP-nummer af te geven onder bedreiging van overheidsgeweld. Dus houd je een beetje in of wees creatief.

About Rommel (5568 Articles)
Altijd in oppositie.

14 Comments on Geen hond heeft ‘Vertrouwen in de toekomst’ van Rutte III 

 1. Liked by 1 persoon

 2. Duchesne // oktober 11, 2017 om 22:08 //

  Het geld om aan de mislams en hun broedsel uit te delen moet ergens vandaan komen, nu betaald iedereen “Djisya”…..het is maar hoe je de boodschap verpakt….

  Belastingverhoging en staatsschulden zijn een tastbaat bewijs van het onvermogen een land te besturen en een begroting te kunnen beheersen. In sommige culturen was dit soort maatregelen reden voor revolutie en het opknopen van de verantwoordelijke politici….

  Het vertrouwen is compleet weg, maar op een of andere manier halen de leugenaars genoeg stemmen om steeds aan de macht te blijven. Ik begin het idee te krijgen dat er al decennia met verkiezings uitslagen word gesjoemeld….

  Like

 3. Duchesne // oktober 11, 2017 om 22:19 //

  The Quran and hadiths mention jizya without specifying its rate or amount. However, scholars largely agree that early Muslim rulers adapted existing systems of taxation and tribute that were established under previous rulers of the conquered lands, such as those of the Byzantine and Sasanian empires.

  Nu weet u waar Rutte de mosterd haalt….

  Like

 4. Henk der Niederlànder // oktober 11, 2017 om 23:24 //

  Eigenlijk wel interessant om vanavond bij de NOS te horen dat 75% van de NLers geen vertrouwen hebben.
  Wees blij mensen dat we er 1% op vooruit gaan of zo iets, dan hebben de gemeenten weer een reden om een procentje of 10 van ons te stelen.

  Liked by 1 persoon

 5. Vertel eens iets nieuws. De verkiezingsbeloften zijn toch nog nooit waar gemaakt. en door met meerdere partijen in een coalitie te gaan zitten kan je elkaar de schuld geven. Water bij de wijn doen, compromissen sluiten noemen ze dat dan. En ik zeg ook al jaren dat er gesjoemeld wordt met uitslagen. Dat kon je een aantal kabinetten terug prachtig zien maar de burgers trappen er steeds weer in.

  Like

 6. Esperanza // oktober 12, 2017 om 00:17 //

  Hoe mooi; dat plaatje hierboven.

  Like

 7. Esperanza // oktober 12, 2017 om 00:18 //

  De honden lusten d’r geen brrod van.

  Like

 8. Esperanza // oktober 12, 2017 om 00:22 //

  Stevens in ’67 toe ie nog bij zinnen was.

  Like

 9. Esperanza // oktober 12, 2017 om 00:24 //

  En geluk nog heel gewoon was.

  Like

 10. Esperanza // oktober 12, 2017 om 00:29 //

  Nee, zit d’r niet meer in.

  Like

 11. Esperanza // oktober 12, 2017 om 00:36 //

  Moedeloos voorwaarts als motto.

  Liked by 1 persoon

 12. Tijl Uylenspiegel // oktober 12, 2017 om 00:49 //

  …..Met frisse tegenzin !

  Like

 13. Republikein // oktober 12, 2017 om 02:31 //

  Modelhond.

  Like

Reageer ook

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: