Nieuw

Drie Oost-Europeanen mishandelen bejaard echtpaar – 78 jarige overleden

In dit het huis werd het bejaarde echtpaar afgelopen maandagavond aangevallen. Google Maps

Duitsland – Drie misdadigers hebben een ouder echtpaar aangevallen in hun huis in Frankfurt in het stadsdeel Griesheim. De 78-jarige man overleed enkele uren later aan zijn verwondingen.

De brute overval is volgens de politie op maandagavond gebeurd. Omstreeks 21:30 bereikte het bejaarde echtpaar hun huis op de Linksstraße. In de hal wachtten hun vier mannen op die het oudere echtpaar met harde trappen en stompen aanvielen. Vervolgens hebben ze hun zwaargewonde slachtoffers vastgebonden.

Als gevolg van het geschreeuw om hulp werd de buurman zich bewust van het onheil en alarmeerde de politie. Die arriveerde binnen enkele minuten op de plaats van het delict en kon de drie mannen in de woning arresteren. Het echtpaar werd naar het ziekenhuis vervoerd, waar de 78-jarige man enkele uren later aan zijn zware verwondingen overleed, zijn vrouw heeft de zware mishandeling overleefd.

De achtergrond en de precieze omstandigheden van deze misdaad zijn nog onduidelijk. De politie is een uitgebreid strafrechtelijk onderzoek gestart. Bij deze misdaad handelt het zich om drie Oost-Europese mannen in de leeftijd van 19 tot 25 jaar. Ze zijn momenteel in politiearrest en worden bij de officier van justitie voorgeleid.

Bron:

http://www.presseportal.de/blaulicht/pm/4970/3756531

Doe mee met 908 andere volgers

De redactie van deze site modereert niet de reacties op voorhand, opdat u openlijk en direct met elkaar kunt discussiëren. U bent zelf verantwoordelijk voor wat u schrijft in het reactieveld. Het recht om de wet te overtreden, het oproepen tot moord, doodsverwensingen en dergelijke, is echter voorbehouden aan de redactie. Als we dan toch voor de rechter moeten verschijnen, staan we daar liever zelf dan dat we gedwongen worden uw e-mail-adres en IP-nummer af te geven onder bedreiging van overheidsgeweld. Dus houd je een beetje in of wees creatief.

About Rommel (5557 Articles)
Altijd in oppositie.

2 Comments on Drie Oost-Europeanen mishandelen bejaard echtpaar – 78 jarige overleden

  1. Tijl Uylenspiegel // oktober 11, 2017 om 01:51 //

    How low can you go

    Like

  2. Europa is rijp en bereidt om zichzelf en haar burgers geplukt, bestolen en verkracht te worden.

    Like

Reageer ook

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: