Nieuw

Uw islamitische patiënt – Informatie voor u die patiënten met het islamitische geloof moet verzorgen

Dhimmie Zweden – Net op het moment als je denkt dat de dwaasheid in Zweden zijn toppunt heeft bereikt wordt de lat weer wat hoger gelegd en haalt het een nieuw idioterie-record. Een 40-pagina’s brochure is in Zweden aan het medisch personeel uitgedeeld met instructie’s en vereisten hoe moslims in de zorg behandeld moeten worden. Zo vereisen 40 pagina’s hoe men moslims moet pamperen en verwennen. Hoe lang duurt het nog voordat dit land in de grond zinkt? De socialisten worden steeds maffer. Er bestaan geen boekjes met 40 pagina’s met eisen van joden, boeddhisten, christenen, hindoes enz. Hoe halen die idioten het in hun hoofd om islamieten die naar Zweden komen voor ‘bescherming’ het recht te geven om alles op te eisen?

“Veel praktiserende moslims willen als patiënt worden onderzocht door een arts van hetzelfde geslacht. Deze wens geldt ook voor ander medisch personeel die onderzoek moet verrichten – zoals verpleegkundigen, medische kandidaten en tolken.”

“Voor moslims zijn varkensvlees en bloedvoedsel verboden om te eten. Omdat de islam dit verbiedt. Al het vlees moet volgens bepaalde specifieke methoden worden geslacht (het zogenaamde “halal slachten”). Er zijn veel moslims die in Zweden ervoor kiezen om volledig van alle vlees af te zien. In sommige gevallen blijkt ook vleesvrij voedsel varkens of additieven van varkens te bevatten. Een algemeen voorbeeld van dit is gelatine, wat niet alleen in voedsel maar ook in veel geneesmiddelen wordt gevonden.”

“In de islamitische traditie is het niet alleen een beleefdheid om een zieke te bezoeken maar ook een verplichting. Dit gebod geldt voor iedereen die zich in de buurt van de patiënt bevindt – niet alleen familieleden en goede vrienden. Het is voor moslims ook een manier om de beloofde beloning van een leven na de dood te krijgen.”

“Volwassen moslims zijn verplicht om op verschillende  gelegenheden per dag gebeden te doen (vaak “salaat” genoemd). Volgens de islam geldt dit gebod zolang een moslim bewust en fysiek daar in staat toe is. Meestal omvat het gebed zowel de staande positie als op de knieën. Maar zelfs een patiënt die alleen maar kan zitten of liggen wil zijn gebeden doen – naar zijn beste vermogen. Meestal duurt elk gebed tot 15 minuten. Tijdens het gebed zelf is het belangrijk voor een moslim niet onderbroken of gestoord te worden.”

“Tegenwoordig zijn alle ziekenhuisafdelingen in Zweden, behalve vrouwenklinieken, gemengde afdelingen. Dat wil zeggen, vrouwen en mannen worden verzorgd in dezelfde afdeling. Bij gebrek aan ruimte, misschien in dezelfde hal. Dit ervaren veel moslims als een probleem.”

“Het is een verplichting voor moslims om af te zien van medicijnen die stoffen bevatten die volgens de islam zijn verboden, zoals alcohol of stoffen afkomstig van varkens. Uitzonderingen zijn van toepassing wanneer er geen andere opties beschikbaar zijn. Bijvoorbeeld met insuline. In het verleden was er alleen insuline van varkens, maar nu is er nog een andere insuline, en dan is het belangrijk dat een moslim-diabeticus recht heeft op dit soort insuline.”

“Besnijdenis van jongens moet zo vroeg mogelijk zijn. Onder moslims wordt dat beschouwd als vanaf 7 dagen, maar ieder geval voordat de jongen officieel volwassen wordt. Een besnijdenis van een jongen is in de islam een groot feest, niet alleen voor het gezin, maar voor alle familieleden en kennissen.”

Enzovoort, enzovoort… 40 pagina’s lang.

UW ISLAMISTISCHE PATIËNT – INFORMATIE VOOR U DIE PATIËNTEN MET HET ISLAMISTISCHE GELOOF MOETEN VERZORGEN

DIN MUSLIMSKA PATIENT – INFORMATION TILL DIG SOM VÅRDAR PATIENTER MED ISLAMISK TRO http://www.sst.a.se/downloa…

Doe mee met 908 andere volgers

De redactie van deze site modereert niet de reacties op voorhand, opdat u openlijk en direct met elkaar kunt discussiëren. U bent zelf verantwoordelijk voor wat u schrijft in het reactieveld. Het recht om de wet te overtreden, het oproepen tot moord, doodsverwensingen en dergelijke, is echter voorbehouden aan de redactie. Als we dan toch voor de rechter moeten verschijnen, staan we daar liever zelf dan dat we gedwongen worden uw e-mail-adres en IP-nummer af te geven onder bedreiging van overheidsgeweld. Dus houd je een beetje in of wees creatief.

About Rommel (5556 Articles)
Altijd in oppositie.

4 Comments on Uw islamitische patiënt – Informatie voor u die patiënten met het islamitische geloof moet verzorgen

  1. Oh wat haat ik die moslim shit.

    Like

  2. Ziek zijn ze wel islam is kanker

    Like

  3. Waren ze er maar nooit aan begonnen om ze binnen te halen. Ik had een winkel in woninginrichting in de stad, toen kwamen er Turken, die kregen allemaal een huis, die moest ik inrichten, hordes kwamen mijn winkel binnen om gordijnen uit te zoeken, ze trokken mij bijna over de toonbank heen, ik heb toen een klacht ingediend en kon voortaan zelf uitzoeken wat er in die huizen kwam te hangen, griezels!!!!!

    Liked by 1 persoon

Reageer ook

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: