Nieuw

Russen hier en Russen daar – mensen met bloemen in hun haar

Liever een Rus in de keuken dan een raket in de tuin

Russiagate Is More Fiction Than Fact
From accusations of Trump campaign collusion to Russian Facebook ad buys, the media has substituted hype for evidence.

Yet nearly one year later there is still no concrete evidence of its central allegations. There are claims by US intelligence officials that the Russian government hacked e-mails and used social media to help elect Donald Trump, but there has yet to be any corroboration. Although the oft-cited January intelligence report “uses the strongest language and offers the most detailed assessment yet,” The Atlantic observed that “it does not or cannot provide evidence for its assertions.” Noting the “absence of any proof” and “hard evidence to back up the agencies’ claims that the Russian government engineered the election attack,” The New York Times concluded that the intelligence community’s message “essentially amounts to ‘trust us.’” That remains the case today. The Nation >>

Vandaag beweerden de Westerse Pravda’s dat ook Google en Facebook door de Russen ingezet werden om alle verkiezingen in alle westerse landen naar hun hand te zetten.

De waarheid is dat Facebook en Google volledig in dienst zijn van de globalisten en hun censuur. Ze moeten wel heel erg desperaat zijn.

 

Doe mee met 8.464 andere volgers

De redactie van deze site modereert niet de reacties op voorhand, opdat u openlijk en direct met elkaar kunt discussiëren. U bent zelf verantwoordelijk voor wat u schrijft in het reactieveld. Het recht om de wet te overtreden, het oproepen tot moord, doodsverwensingen en dergelijke, is echter voorbehouden aan de redactie. Als we dan toch voor de rechter moeten verschijnen, staan we daar liever zelf dan dat we gedwongen worden uw e-mail-adres en IP-nummer af te geven onder bedreiging van overheidsgeweld. Dus houd je een beetje in of wees creatief.

About Fubar (7438 Articles)
Is van mening dat de Collaborateurs terechtgesteld moeten worden.

Reageer ook

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggers liken dit: