Nieuw

Orbán steunt kwade burgers na uitnodiging voor vluchtelingen

Vorige week ontstond er chaos in een dorp in Hongarije nadat een moteleigenaar vluchtelingen had uitgenodigd in zijn motel voor een vakantie. Hij hoopte zo de negatieve vooroordelen bij de mensen te veranderen.

Die hoop verdween als sneeuw voor de zon toen bleek dat de bewoners van het dorp helemaal niet zaten te wachten op dergelijk initiatief. “Ze verkrachten vrouwen, ze stelen, ze vermoorden”, aldus een vrouwelijke dorpsbewoonster. Woedende bewoners organiseerden een bijeenkomst waarin ze duidelijk maakten dat de vluchtelingen niet welkom zijn in hun dorp. “Omdat ze moslim zijn, ze hebben geen eer. Niemand wil hen hier”, luidt het. “Dit is een vredevolle gemeenschap, maar als die vluchtelingen komen, is dat voorbij.”

Sceptr >>

Doe mee met 908 andere volgers

De redactie van deze site modereert niet de reacties op voorhand, opdat u openlijk en direct met elkaar kunt discussiëren. U bent zelf verantwoordelijk voor wat u schrijft in het reactieveld. Het recht om de wet te overtreden, het oproepen tot moord, doodsverwensingen en dergelijke, is echter voorbehouden aan de redactie. Als we dan toch voor de rechter moeten verschijnen, staan we daar liever zelf dan dat we gedwongen worden uw e-mail-adres en IP-nummer af te geven onder bedreiging van overheidsgeweld. Dus houd je een beetje in of wees creatief.

About Fubar (7998 Articles)
Is van mening dat de Collaborateurs terechtgesteld moeten worden.

6 Comments on Orbán steunt kwade burgers na uitnodiging voor vluchtelingen

 1. Ha ha die gek kan zijn hotel wel sluiten hoe komt hij er bij zo’n domme actie.

  Like

 2. Overal waar ongedierte zich nestelt gaat dit ten koste van de leefkwaliteit en veiligheid. Daarom heb je daar ongediertebestrijding voor. Kwestie is alleen dat het takenpakket en de formele definitie van ongedierte moet worden aangepast maar dat is slechts een administratieve handeling.

  Like

 3. Duchesne // oktober 10, 2017 om 15:16 //

  Daar hebben ze een paar keiharde punten. Eer en Moslim gaat niet samen, het zijn sekteleden die zichzelf onderwerpen aan een iets, dat niets is. Of je moet het hebben over de eer vrouwen in elkaar te slaan en oude mensen te beroven en te mishandelen, dan loopt de eerput over….

  Wat me blijft storen is de tem “vluchtelingen”, dat zijn het niet. Vluchtelingen zitten innkampen in Turkije en Libanon, dat zijn vluchtelingen.
  Wat hier komt zijn profiteurs, lafaards en terroristen, verkrachters en feitelijk uitschot dat men in het eigen land leiver keijt dan rijk is. Geen vluchtelingen, geluk of goud zoekers ook niet want dat impliceert een bepaalde vorm van arbeid die men bereid is te leveren.
  Het zijn moslims die bezig zijn de boel uit te zuigen in naam van Islam en Jihad, ondertussen alle wetten en zeden van onze cultuur vertrappend. Wel geld en andere zaken eisen, wel van onze kant alles meegaandheid eisen en afdwingen maar zelf tot weinig of niets in staat en te beroerd en poot uit te steken voor iets dat inspanning vereist.

  Ondertussen worden er iedere dag vele vrouwen en kinderen verkracht maar sinds de pers er een totale radiostilte op na houd lijkt het alsof er niets aan de hand is. Wel, de eerste van dit soort die mij in de weg staat sterft ter plekke, zal in de laatste ademnood een dot varkensvlees achter in de strot gedrukt krijgen en gaat niet naar het paradijs, ongeacht de gevolgen. Bewijs mar dat het er is….Als diversiteit de toekomst is dan is oorlog de enige optie die overblijft.

  Duchesne de Witt…

  Like

 4. Wel #€@=&# ik Ben al jaren niet op vakantie geweest en zij krijgen een vakantie aangeboden
  Ik hoop dat zijn hele motel wordt uitgewoond en erna niemand er nog naar toe gaat
  Was hier ook mochten zgn vluchtelingen in ik geloof het Hilton dineren, moesten ze eens voor autochtonen organiseren die een laag inkomen hebben

  Like

 5. Duchesne // oktober 10, 2017 om 21:49 //

  Je word vervangen Yvonne, net als vele anderen hier…..verkeerde kleur, verkeerde cultuur, waardeloos geloof, te hoge intelligentie, etc, ect……en als Rutte lll je een reisje aanbied, probeer dan te vluchten, de douches zijn niet echt douches…..

  Like

 6. Ik mag die Hongaren steeds meer. Er wordt wel van Hongarije gezegd dat hun enige natuurlijke hulpbron hun hersenen zijn. En inderdaad, die gebruiken ze.

  Like

Reageer ook

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: