Nieuw

Moslim politieagent verbiedt Duitse vrouw met kinderwagen en haar hond om moslimbuurt te betreden

Duitsland – De kale en bebaarde islamitische politieagent verplicht de vrouw om haar hond strak te houden voordat ze het islamitisch gebied mag binnentreden. Onder het barbaarse islamitische systeem van sharia wordt een hond beschouwd als smerig en onzuiver. Uitzonderingen zijn gemaakt voor herdershonden en bepaalde andere werkhonden, maar het is verboden om een hond te houden als huisdier in veel moslimlanden … inclusief in delen van Duitsland, lijkt het erop.

Altijd op de hoogte blijven van het laatste nieuws?

Volg ons dan nu op Telegram via > deze link < !

Doe mee met 1.197 andere volgers

De redactie van deze site modereert niet de reacties op voorhand, opdat u openlijk en direct met elkaar kunt discussiëren. U bent zelf verantwoordelijk voor wat u schrijft in het reactieveld. Het recht om de wet te overtreden, het oproepen tot moord, doodsverwensingen en dergelijke, is echter voorbehouden aan de redactie. Als we dan toch voor de rechter moeten verschijnen, staan we daar liever zelf dan dat we gedwongen worden uw e-mail-adres en IP-nummer af te geven onder bedreiging van overheidsgeweld. Dus houd je een beetje in of wees creatief.

About Rommel (8460 Articles)
Wij hier bij FENIXX zijn tegen geweld. We streven naar een revolutie door de voorlichting van de massa. Wanneer de informatie beschikbaar is voor de mensen, zal systeemverandering onherroepelijk en onvermijdelijk zijn. Iedereen die geweld suggereert of promoot in de commentarensectie zal gecensureerd worden en bij herhaling permanent verbannen worden.

20 Comments on Moslim politieagent verbiedt Duitse vrouw met kinderwagen en haar hond om moslimbuurt te betreden

 1. Die hond had als eerste door wie je niet kan vertrouwen.
  En die andere agenten, waren dat ook moslims? of weer van die smerige appeasers zoals we van ze gewend zijn.

  Liked by 1 persoon

 2. Kijk, die moslim baard rat is de baas, die agente met (nog) los hangend haar, leunt een beetje achteloos op de auto, al reeds geconformeerd naar de sharia toe.
  Dit is de toekomst als……
  Maar hopen dat je niet aangehouden gaat worden door dit getinte tuig als je bv een aanrijding of erger met een moslim rat krijgt, je zult ALTIJD de schuldige zijn……
  Wij worden verschrikkelijk verneukt door de politieke elite, maar de houding van “we gaan het wel zien” is helaas nog veel te groot…..

  Like

 3. Dat is mishandeling, aangifte doen!

  Like

 4. Dit is echt niet meer normaal deze shit in je eigen land.
  Ik had dit nóóit gepikt had het er op aan laten komen en verder uitgevochten voor de rechter.
  Zou ik natuurlijk in eerste instantie wel verliezen maar ik zou door procederen tot ik gelijk krijg
  Mensen worden op deze manier gewoon racistisch gemaakt.
  Ik zelf krijg gelijk de gedachten om baard agent met een shotgun zijn varkenskop er af te knallen

  Like

 5. ik vind het sowieso belachelijk dat ze bij de politie kunnen werken, die agente en die ander die de wagen uitkwam laten zo n brulaap tegen hun eigen landgenote tekeer gaan, die doen het denk ik in hun broek voor die vent
  zondag in Amsterdam door dit vrolijke volk een bejaarde vrouw haar hondje doodgetrapt, en vaak zie ik mensen die hun hond voor de supermarkt vastbinden aan een paal, niet raar opkijken als u buiten komt en uw hond is foetsjie, maar ze blijven het doen, ze leren het niet net zoals die idioten met 30 graden hun hond in de auto laten zitten en zelfs soms hun baby

  Liked by 1 persoon

 6. En dan ook nog eens die veel te harde opgedrongen arabische trance muziek. Waar zijn ze mee bezig die Duitsers, hopelijk kan de Afd hier iets aan doen.

  Like

 7. En dat is precies hoe wij het moslimongedierte zullen behandelen tzt in de periode van verdrijving en/of vernietiging. Aparte afgesloten wijken, herkenbare tekens op de kleding, beroepsverbod, enz.
  Tot er geen een meer over is!

  Like

 8. hoop dat mij dat nooit over komt wand dan is dit mijn antwoord dit betekend OORLOG 😦 😦 😦 Ik ben een echte Ras Nederlander en zal me nooit en te nimmer aanpassen aan de nieuwkomers … zij zullen zich voor 100 procent moeten aanpassen … het wordt tijd voor een nieuwe politieke partijen die ook zijn ballen durft te laten zien … en niet al die watjes die er nu zitten stop de vluchtelingenstroom en RED Nederland RED Nederland RED Nederland … en o ja ik ben geen racist maar wil leven in een vrij Nederland zonder Sharia en een vol gebouwde Nederland met Moskeeën. En die zich niet wil aanpassen in mijn land wand Nederland is mijn land en niet dat van jullie die moet oprotten. Als ik in een ander land ga wonen moet ik mij ook aanpassen en hoeven zij zich niet aan mij aan te passen …….. Ik ben voor een nieuwe politieke partij die niet bang is om deze problemen ook echt aanpakken en die zich niet in een hoek laat zetten. En ik zeg minder minder minder. daarom stem PVV .. kom op mensen verklaar deze gasten de OORLOG voor het te laat is

  Liked by 2 people

 9. jackvanderveen // oktober 10, 2017 om 15:15 //

  vies vuil smerig sharia monster die baardaap. eigen regels tegenstrijdig met de wetgeving en mensenrechten geldend voor europa.
  ook smerig, die witte gluipers laten die getinte baardaap zijn gang gaan.
  onmogelijk.
  SHARİA İS GEBOREN IN EUROPA en wettelijk bekrachtigd.

  Like

 10. zwijn

  Like

 11. Yvonne // oktober 10, 2017 om 12:38
  zondag in Amsterdam door dit vrolijke volk een bejaarde vrouw haar hondje doodgetrapt,
  ————
  Geef me maar een link. En als je met EUnmask komt … Dat bericht is uit 2010.

  Like

 12. De opsteek van het filpje is natturlijk dat je een veel grotere hond moet aanschaffen. Zo een eentje die je onmiddelijk in verscheur modus kan kommanderen.

  Like

 13. Semper paratus // oktober 10, 2017 om 20:23 //

  Gewoon in deze buurten varkens rond laten hollen. En wat die smerige mopo betreft, die hond had hem on zijn kloten moeten bijten.
  Wat een smetig kutvolk, tijd om dit soort ongedierte om te leggen voor het ons omlegt! F..k die tering moslims met hun satansgeloof!

  Like

 14. Hoe halen die moslims het in hun hoofd om mensen met een hond lastig te vallen ? Wat een achterlijk volk ! Jammer dat het geen pitbull was. Dan was die baardaap z’n zwikkie naar de klote gegaan.

  Like

 15. Is Duits grondgebied moslim moeten zijn het aan de Duitse wet houden niet andersom

  Like

 16. Fubar, ik het net opgezocht en het blijkt een nep bericht te zijn

  Liked by 1 persoon

 17. Yvonne,
  Wist ik, want ik had namelijk ook gezocht gisteren 😉

  Like

 18. Horatius // oktober 14, 2017 om 11:15 //

  Het is nog slechts een kwestie van tijd dat ook hier de sharia-politie de dienst gaat uitmaken in de vele moslimenclaves die ons land ‘rijk’ is.

  En gelijk zoals tijdens de vorige Bezetting 40-45 verlenen onze politieagenten hand- en spandiensten om hun baantje te behouden en om z.g. de schade te beperken.

  Helaas zijn dit ontwikkelingen die niet meer tegen te houden zijn. Want de moslimpopulatie zal blijven stijgen door maar steeds nieuwe vluchtelingen toe te laten, inclusief de gezinshereniging.
  Als een land als Duitsland al de toon zet met het invoeren van een omgekeerde integratie (wij moeten ons aanpassen aan al die religieuze extremiteiten!) dan volgt de rest van West-Europa min of meer vanzelf.

  En we zijn zelf verantwoordelijk voor dit scenario. Want als volk hebben wij de macht gegeven via de stembus aan de partijen die voorstander zijn van open grenzen en ongelimiteerde aantallen van militante moslims die onze steden en dorpen komen bezetten.

  En we mogen dit nog financieren ook via talloze belastingtrucs van de nieuwe regering Rutte om met vertrouwen onze toekomst tegemoet te zien.

  Een toekomst die met gezwinde spoed afstevent op een Islamitische Staat der Nederlanden.
  Met dank aan de heersende politieke elite.

  Een afrekening op het juiste moment sluiten wij echter niet bij voorbaat uit, collaboratie met een totalitaire ideologie is ook in het verleden op passende wijze afgestraft.

  Like

Reageer ook

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s