Nieuw

Kabinet financiert baarmoederjihad, 250 miljoen extra kinderbijslag

Het is een fokpremie voor mohammedanen, een moslimsubsidie om de omvolking te versnellen. 250 miljoen extra voor de demografische jihad.

Er wordt maar liefst een half miljard euro uitgetrokken om meer ouders gebruik te laten maken van het kindgebonden budget. Ook kunnen kinderen goedkoper naar de crèche dankzij 250 miljoen extra voor de kinderopvangtoeslag. De kinderbijslag gaat eveneens met 250 miljoen omhoog. Telegraaf >>

Met deze link kan je het regeerakkoord downloaden en zelf bestuderen.

 

Doe mee met 2.527 andere volgers

De redactie van deze site modereert niet de reacties op voorhand, opdat u openlijk en direct met elkaar kunt discussiëren. U bent zelf verantwoordelijk voor wat u schrijft in het reactieveld. Het recht om de wet te overtreden, het oproepen tot moord, doodsverwensingen en dergelijke, is echter voorbehouden aan de redactie. Als we dan toch voor de rechter moeten verschijnen, staan we daar liever zelf dan dat we gedwongen worden uw e-mail-adres en IP-nummer af te geven onder bedreiging van overheidsgeweld. Dus houd je een beetje in of wees creatief.

About Fubar (7493 Articles)
Is van mening dat de Collaborateurs terechtgesteld moeten worden.

8 Comments on Kabinet financiert baarmoederjihad, 250 miljoen extra kinderbijslag

 1. Sinds Drees is ons land al sinds de 50er jaren in de vorige eeuw overbevolkt en was er enige jaren sprake van emigratie via oprotpremies van Nederlanders. Als je de Jihad wil tegengaan moet je, om te beginnen, alle kinderbijslagen- en toeslagen afschaffen. Je trekt dan wel de kinderrechten van het eigen volk door de plee, maar dat moet dan maar. Tenslotte is dit eigen volk in overgrote meerderheid medeplichtig aan de huidige bevolkingssamenstelling. Dus, wie niet horen wil, moet maar voelen !

  Liked by 1 persoon

 2. Dit is op hslot4 herblogd.

  Like

 3. Weet je hoe erg het is voor gezinnen die ongewenst geen kinderen konden krijgen om maar steeds te horen van diverse kabinetten dat er weer geld gaat naar gezinnen met kinderen. Dat de toeslagen voor hen verhoogd worden. Dat ze nog langer ouderschapsverlof en vaderschapsverlof kunnen krijgen. En ga zo maar door. Is dat geen discriminatie?

  Like

 4. Weet je hoe erg het is voor mensen zonder rijbewijs, die steeds krijgen te horen van diverse kabinetten dat er weer geld gaat naar de subsidie voor elektrische auto’s.
  Dat ze een nog duurdere Tesla kunnen kopen, waarvan zo’n 50% subsidie.
  Is dat geen discriminatie dan, als je net een oude fiets kan betalen.

  Liked by 1 persoon

 5. templars2017 // oktober 10, 2017 om 21:14 //

  De overheid gebruikt discriminatie als wapen om de bevolking onder de duim te houden ,wij het volk mogen niet discrimineren op straffe van .
  De elite mag en kan dat wel ,er is één voorwaarde aan verbonden , je mag geen scrupules hebben ………….

  Like

 6. Tijl Uylenspiegel // oktober 11, 2017 om 01:10 //

  Heb je enig idee BertG hoeveel belastingen en accijnzen diezelfde regering naar binnen harkt van automobilisten ? Meer dan 50% van de nieuwprijs gaat naar de minister van financiën, van elke liter benzine is 2/3 accijns en dan mag je nog steeds de weg niet op want eerst moet er nog wegenbelasting worden betaald. Wat voor subsidie ze ook bedenken het is een grijpstuiver vergeleken bij wat ze afnemen.

  Like

 7. Tijl, en dan nog je verzekering, zodra die op jou naam staat.
  Al zet je je auto in je eigen tuin, verzekerd moet ie zijn.
  Plus nog eens parkeergeld, anders kan je wel rondjes blijven rijden.
  Een auto bezitten en er ook nog in rijden is een dure hobby hier in Nederland.

  Like

Reageer ook

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: