Nieuw

Henk Bleker (CDA): ‘Partij Thierry Baudet over vier jaar de grootste’

screenshot you-tube

Oud-CDA-staatssecretaris Henk Bleker denkt dat bij de aankomende Tweede Kamerverkiezingen het Forum voor Democratie (FvD) en het CDA zullen strijden om de verkiezingsoverwinning. Dat zei hij vanavond in WNL Haagse Lobby op NPO Radio 1.

Volgens Bleker is FvD-leider Thierry Baudet een serieuze kandidaat voor het premierschap. “Je moet daar serieus naar kijken. Het is een fatsoenlijke man, hij is genuanceerd”, zegt Bleker. “Hij heeft nog niet de allure van een Pim Fortuyn, maar kan dat wel krijgen. En hij bindt nog veel meer fatsoenlijke mensen aan zich en stoot weinig mensen af.”

WNL >>

Doe mee met 7.520 andere volgers

About Fubar (4713 Articles)
Is van mening dat de Collaborateurs terechtgesteld moeten worden.

2 Comments on Henk Bleker (CDA): ‘Partij Thierry Baudet over vier jaar de grootste’

 1. Tja als wilders het een beetje subtieler had gespeeld was hij nu premier.
  En had er een heel andere wind door Nederland gewaaid wat betreft de asielparasieten.
  Ik denk dat hij het toch een beetje heeft verklooiet.

  Like

 2. Tijl Uylenspiegel // oktober 10, 2017 om 15:34 //

  Nou of het CDA opnieuw zo groot gaat worden dat waag ik te betwijfelen maar het FvD is zonder meer een partij om in de gaten te houden. Hij heeft het nu nog makkelijk maar de houdbaarheidsdatum van Hiddema is beperkt en als hij te snel groeit krijgt hij een probleem met geschikte kandidaten. Dan krijg je LPF toestanden en dat maakt dat de versplintering op rechts niet versterkend maar verzwakkend werkt. De PVV is niet almachtig maar op dit moment nog wel de beste optie.

  Like

Reageer ook

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: