Nieuw

Britse groen-links politica ontkent de seksaanvallen in Keulen en beweert dat dit allang geleden als nepnieuws bewezen is

De prominente Britse politica Natalie Bennett, leidster van de Britse campagne voor groen politiek en voormalig Green Party-leider, weigert te accepteren “dat er iets opmerkelijks is gebeurd” op de nieuwsjaarnacht van 2015/16 in Keulen, Duitsland.

Tijdens een gesprek met LBC-journalist Nick Ferrari op de Britse radio afgelopen dinsdagochtend over de massa-immigratie in Europa, herhaalde Bennet de stelling, wat al meerdere keren als onjuist ontkracht is, dat de miljoenen jonge moslimmannen die naar Europa komen”goed opgeleid” zijn.

Aan deze bewering werd door de gastheer Ferrari getwijfeld en hij bracht de seksaanvallen in Keulen op tafel, waarop Bennett antwoordde dat dit “allang geleden als totale nepnieuws bewezen is”. Toen Ferrari met enige verbazing daarop reageerde dat de situatie in Keulen zo ernstig was geweest, dat het politiehoofd van Keulen was gedwongen zijn functie te verlaten, weigerde Bennet haar woorden in te slikken en insisteerde “dat was nepnieuws… er was geen eindconclusie dat er iets bijzonders was gebeurd”.

Terwijl Bennett de gebeurtenissen van nieuwsjaarnacht 2015/16 in Keulen als nepnieuws afdoet is in feite het complete tegenovergestelde waar – een in eerste instantie poging van de Duitse overheid om deze gebeurtenissen te verduisteren werd onthuld en de feitelijkheden bleken nog afschuwelijker te zijn dan werd gedacht.

Na de seksaanvallen van 2015/16 in Keulen kwamen geïsoleerde verslagen van vrouwen los die beklag deden over seksuele aanvallen, terwijl het nieuwe jaar nog steeds werd begroet in de Duitse media en blogs. Wat volgde was een langzame openbaring dat er meer dan 800 klachten over seksaanvallen van die nacht bij de politie waren aangemeld, met 659 vrouwen officieel geregistreerd als slachtoffers van misdrijven, waaronder groepsverkrachting, mishandel, aanranding en diefstal.

Net zo schokkend was het nieuws wat in de nasleep van de aanvallen kwam, van opzettelijke obstructie van de feiten door de sociaal-democratische bestuurlijke lokale overheid, die ook de lokale politie versterkingen had geweigerd om de situatie onder controle te brengen, linkse politici die de verslagen van de seksaanvallen verduisterde en later probeerde de schuld voor het geweld bij de politie te leggen.

Reagerend op luisteraars die het gesprek op LBC gehoord hadden en haar op Twitter aanspraken, bevestigde Bennett haar stelling over de seksaanvallen van Keulen met een link naar een artikel van het links-liberale Independent nieuwsblog over een volledig ander incident in een andere Duitse stad die een jaar later heeft plaatsgevonden.

Bron:

http://www.breitbart.com/london/2017/10/10/cologne-mass-sex-attacks-dismissed-entirely-debunked-case-fake-news-left-green-leader/

Doe mee met 908 andere volgers

De redactie van deze site modereert niet de reacties op voorhand, opdat u openlijk en direct met elkaar kunt discussiëren. U bent zelf verantwoordelijk voor wat u schrijft in het reactieveld. Het recht om de wet te overtreden, het oproepen tot moord, doodsverwensingen en dergelijke, is echter voorbehouden aan de redactie. Als we dan toch voor de rechter moeten verschijnen, staan we daar liever zelf dan dat we gedwongen worden uw e-mail-adres en IP-nummer af te geven onder bedreiging van overheidsgeweld. Dus houd je een beetje in of wees creatief.

About Rommel (5556 Articles)
Altijd in oppositie.

7 Comments on Britse groen-links politica ontkent de seksaanvallen in Keulen en beweert dat dit allang geleden als nepnieuws bewezen is

 1. Yeah, goed ingeschat. Ik wilde hem eerder op de avond tweeten en heb toen bewust een andere van Breitbart getweet, want dacht al dat je deze er uit zou pikken, en dan tweet ik liever die van ons. 😉

  Like

 2. Dit vreemde verschijnsel van deze mevrouw kan je ook bij Breedveld en nog een paar extreme moslimliefhebbers waarnemen. Die verkeren nog steeds in hun ontkenningsfase en beweren dat al die vrouwen liegen. De onnozele hals Breedveld weet daar aan toe te voegen dat ze anders wel foto’s met hun mobieltjes hadden genomen. Zie je het voor je? Wacht even met verkrachten… ik moet eerst een foto nemen. Anders gelooft Breedveld het niet.

  Liked by 1 persoon

 3. Laatst beweerde dat islamitische dwergvrouwtje van hem in een artikel dat extreem-rechtsen opzettelijk mensen doodrijden… Huh? Hoe scheel moet je dan wel niet kijken?
  Wat mankeert die mensen?

  Like

 4. Breedbek is zelfs op Joop uitgekakt. Daar willen ze hem ook niet meer.
  Nou, dat wil toch wel wat zeggen.
  Behalve een paar moslimstrontvliegen haat iedereen hem.

  Like

 5. polderboy // oktober 11, 2017 om 00:07 //

  Dat soort hysterische types leeft in een hele andere wereld, joh.

  Die zamelde geld voor de eerste Gay Pride parade in Raqqa, tijdens het bewind van ISIS.
  Ook wil ze biodiesel stimuleren, door de verbouw van apekool te subsidiëren.
  Natuurlijk strijdt ze hard om onze ecologische voetafdruk te verkleinen. Ze wil een stap verder gaan dan de vegetarische hamburger, dus strijdt ze voor de vegetarische insectenburger.

  Freud meende dat dat soort hysterische wijven een goeie beurt nodig hadden.

  Like

 6. templars2017 // oktober 11, 2017 om 00:41 //

  Wat is dat voor een onnozel wicht , die gaat een beetje gaan zeggen dat Keulen 2015/2016 niet is gebeurt?
  het is jammer dat die kutwijven ,want ze is niet alleen, altijd mooi en warm weggestopt leven ver weg van de rauwe realiteit.
  Laat ze maar eens ertussen zitten en een verkrachting meemaken , er zal niet te veel meer uitkomen .
  Het is een echte plaag aan het worden die wijven, ze zijn liever de slaaf van een of andere “belangrijke” persoon en/of groep dan dat ze zorg dragen voor een gezin ,tja daar krijgen ze natuurlijk geen platform om hun totaal wereldvreemde meningen te uiten.
  Wanneer gaat die feministische zever eens ophouden ,ze willen dezelfde status als de mannen en tegelijker tijd willen ze dat de mannen meer hun “vrouwelijke “kant gaan gebruiken ,als die azijnpissers hun zin krijgen dan wordt merendeel van de nieuwe mannen een bende emotioneel onstabiele huilbakken die de kracht gaan hebben van een natte dweil.
  Wat is er verkeerd aan het oude systeem vrouw en man zijn complementair aan elkaar ,wat de vrouw kan , kan de man niet en omgekeerd.
  Maar nee ,links wil ook hier de identiteit uitvegen ,vrouwen met mannenstreken en mannen met vrouwenstreken ,of nog erger mannen worden vrouwen en mannen worden vrouwen ,hou toch op , aanvaard hoe je geboren bent en handel er naar in plaats van naar dat achterlijk gezwets van links te luisteren en te proberen te zijn wat je niet bent !
  Al die gene die in de val van links lopen en hun klinkklare onzin voor waar aanvaarden helpen mee om de invasie te vergemakkelijken , als de originele bevolking geen gender identiteit meer heeft of ze twijfelen er aan dan zijn ze ook niet meer in staat om deftige beslissingen te nemen.
  De manwijven van deze tijd zijn zo als die trut hierboven die volledig de kaart van de “vluchtelingen ” gaat trekken .
  Wij zitten nadien met de gebakken peren , het gevaar hier is dat je als man op de duur niets meer zal mogen zeggen of je discrimineert , welnu ik noem dat schepsel voor wat ze is een linkse islamhoer met een ego dat veel te groot is voor haar , een gepaste actie voor een dergelijk mormel is een confrontatie met de slachtoffers van Keulen.
  Bij ons hebben ze bij wijze van experiment autosnelweg controles gehouden op overdreven snelheid op de controle plaatsen werden de overtreders geconfronteerd met nabestaanden van slachtoffers van ongevallen die veroorzaakt waren daar dergelijk gedrag ,de schaamte en de tranen waren niet min ,het heeft een heel goed resultaat geleverd.
  Dus breng die islamcollaborateurs maar eens samen met de slachtoffers van de “sukkelaars” die ze veroorzaakten deze seut mag eerst……………..

  Like

 7. De idiotie en waanzin op links is inmiddels genoegzaam bekend. Daarvoor hoeven we niet naar het buitenland.

  Toen enige decennia geleden talloze psychiatrische instellingen in NL werden gesloten, de patiënten onder het mom van “vermaatschappelijking van de psychiatrie” verplaatst werden naar de ‘buitenwereld’, lees: de woonomgeving van U en ik, hield blijkbaar niemand er rekening mee dat dit volk zich nog wel gewoon kon ‘voortplanten’.
  Wel, met bovenstaande in het achterhoofd is het niet zo moeilijk voor te stellen dat het niet anders dan een kwestie van tijd is totdat dit zg. ‘nageslacht’ op posten in de maatschappij terecht komt waar geen normaal denkend mens hen wil zien.

  Like

Reageer ook

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: