Nieuw

Voormalig multikul-gelovige gaat helemaal los op de multikul

Uit pijnlijke ervaring weet ik dat moslims niet te vertrouwen zijn, overal hun broek aan vegen, waanzinnig opportunistisch zijn, zich wentelen in zelfmedelijden, extreem racistisch, homofoob, antisemitisch, vrouwonvriendelijk, agressief in woord en daad, dieronvriendelijk en religieus extreem gevaarlijk zijn. Ook voeden ze totaal hun kinderen niet op. Kinderen, vooral jongens, mogen in de moslimcultuur alles. Is het dan een wonder dat die gastjes evolueren naar k*tmarokkaantjes?

Autochtone blanken die zo enthousiast het voor hen opnemen in Borgerhout zijn schizofrene kameleons. De link tussen de ‘bakfietsmensjes’ en Mitta van der Maat’s dezer wereld en de Marokkanen is vaak samen te vatten in 1 woord: drugs. Het is algemeen geweten dat je in Borgerhout maar moet een kebabke gaan kopen om thuis te komen met een kilo weed.

Rechts Actueel >>

Doe mee met 908 andere volgers

De redactie van deze site modereert niet de reacties op voorhand, opdat u openlijk en direct met elkaar kunt discussiëren. U bent zelf verantwoordelijk voor wat u schrijft in het reactieveld. Het recht om de wet te overtreden, het oproepen tot moord, doodsverwensingen en dergelijke, is echter voorbehouden aan de redactie. Als we dan toch voor de rechter moeten verschijnen, staan we daar liever zelf dan dat we gedwongen worden uw e-mail-adres en IP-nummer af te geven onder bedreiging van overheidsgeweld. Dus houd je een beetje in of wees creatief.

About Fubar (7998 Articles)
Is van mening dat de Collaborateurs terechtgesteld moeten worden.

2 Comments on Voormalig multikul-gelovige gaat helemaal los op de multikul

 1. Vaak kwam ik door Borgerhout als ik ergens moest zijn in de 6 jaar dat ik in België woonde.
  Al in 2003 was Borgerhout vrij van blanken bewoners, de oorspronkelijke bewoners waren toen al weggetrokken en Borgerhout werd bezet door moslims en andere families uit Tsjetjenië en de regering vond het goed, gelijk als in Molenbeek.

  Like

 2. templars2017 // oktober 9, 2017 om 23:02 //

  Eindelijk toch één die het licht heeft gezien, en maar volhouden dat er geen probleem is !
  Blijkbaar zijn we behoorlijk voorgelogen ,polcor wat had je gedacht !
  Wij weten dat er een probleem is ,zij weten dat er een probleem is ,ze willen het gewoon niet toegeven om gevaarlijke toestanden te vermijden .
  Het is zo dat ook bij ons er gebieden zijn waar blanken niet welkom zijn ,waar rechtsorde niet meer bestaat.
  Ik vind het erg dat we stukken moeten afgeven aan tuig van de richel omdat de polcor criminelen te laks zijn om er iets aan te doen ,niet kunnen ,durven of willen laat ik in de midden ,er wordt niets tegen gedaan dat is het eindresultaat.
  Gesterkt door het bereiken van hun status ,bereikt met intimidatie afpersing etc breiden ze uit en zullen ze blijven uitbreiden .
  Als er nu al niets aan gedaan wordt zal de toekomst niet veel verandering brengen ,we liggen op een ramkoers met onszelf , het resultaat van het polcor wanbeleid!
  Ook bij ons ,vroeger was het hier na 7 uur ’s avonds stil en rustig en kon je met alle gemak gaan wandelen ,dit is nu verleden tijd .
  Na zonsondergang komen die zandvlooien boven drijven ,blanken zie je bijna niet meer ,soms voel ik mij een vreemde in mijn eigen stad.
  Soms is dat echt een vreemde gewaarwording ,echt miserie heb ik nog niet gehad ,maar ik heb me er wel op voorbereid.
  Wat ik wil duidelijk stellen ze zitten overal en soms komt hun aanwezigheid ,zeker als ze in groep zijn ,bedreigend over.
  Eén van de beste verdedigingsmiddelen die je kunt hebben ,al is het preventief is een goed afgerichte hond en liefst geen keffertje, persoonlijk heb ik het al meegemaakt dat ze een groot bakkes opzetten tot je je omdraait en een commando geeft waardoor de hond in een mode gaat van “van baas blijf je af” dan is het ineens heel stil ,zet je dan een stap dichter in hun richting gaan ze ineens verstijven en braaf zijn.
  In het kort komt het erop aan niet bang te zijn ,iemand die er angstig uitziet is voor die zandvlooien automatisch zwak.
  Wat ook kan helpen is één van die hele sterke zaklampen zoals de olight m22 ,betaalbaar en heeft een verblindingseffect dat niet normaal is, de lamp in iemand zijn ogen schijnen maakt hem blind en weerloos (is gedesorienteerd) voor enige tijd.
  Het wettelijk toegelaten ,is ongevaarlijk en bied een groot voordeel in een conflict.
  Conclusie is dat Nederland en België te maken hebben met dezelfde problemen veroorzaakt door dezelfde oorzaak.

  Like

Reageer ook

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: