Nieuw

Voldoende steun voor referendum sleepwet

De kans is heel groot dat Nederland weer naar de stembus kan voor een referendum. De initiatiefnemers van het referendum over de ’Sleepwet’, die gaat over het aftappen door de geheime diensten, zeggen de benodigde 300.000 handtekeningen te hebben.

Als officieel blijkt dat de initiatiefnemers echt het benodigde aantal steunbetuigingen te hebben, wordt het de tweede keer dat op deze wijze een referendum wordt afgedwongen. Eerder was er al een stembusgang vanwege het associatieverdrag met Oekraïne.

Telegraaf >>

Doe mee met 8.346 andere volgers

De redactie van deze site modereert niet de reacties op voorhand, opdat u openlijk en direct met elkaar kunt discussiëren. U bent zelf verantwoordelijk voor wat u schrijft in het reactieveld. Het recht om de wet te overtreden, het oproepen tot moord, doodsverwensingen en dergelijke, is echter voorbehouden aan de redactie. Als we dan toch voor de rechter moeten verschijnen, staan we daar liever zelf dan dat we gedwongen worden uw e-mail-adres en IP-nummer af te geven onder bedreiging van overheidsgeweld. Dus houd je een beetje in of wees creatief.

About Fubar (7188 Articles)
Is van mening dat de Collaborateurs terechtgesteld moeten worden.

Reageer ook

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggers liken dit: