Nieuw

Verdachte aangehouden, Anne Faber nog steeds vermist

Den Dolder – Een 27-jarige man uit Den Dolder is aangehouden op verdenking van betrokkenheid bij de vermissing van Anne Faber uit Utrecht. Anne is nog steeds vermist.

Zondag 8 oktober leidde onderzoeksinformatie naar een 27-jarige man, die in een forensisch psychiatrische afdeling van een kliniek in Den Dolder zat. Openbaar Ministerie en politie besloten de verdachte niet direct aan te houden, in de hoop dat hij het onderzoeksteam naar Anne zou leiden.  Hij werd daarom nauwlettend in de gaten gehouden. Toen dat maandagmiddag nog niet gebeurd was, werd hij aangehouden. De familie van Anne is op de hoogte gebracht van de aanhouding.

De verdachte zat een lange straf uit voor gewelds- en zedendelicten. In het kader van die straf was hij geleidelijk aan het terugkeren in de samenleving. Belangrijkste doel van het onderzoek is erachter komen waar Anne is en wat de betrokkenheid van de verdachte is bij haar vermissing. Naast verhoor van de verdachte, worden ook zijn gangen nagegaan, vanaf de vermissing van Anne op vrijdag 29 september. Dit met het doel Anne snel te vinden. De zoekactie van politie, vrijwilligers en defensie gaat onverminderd door.

De burgemeesters van de betreffende gemeenten, Jan van Zanen van Utrecht en Koos Janssen van Zeist, zijn nauw betrokken geweest bij de ontwikkelingen rond de vermissing van Anne.

Burgemeester Zeist Koos Janssen: “Ik voel mij zeer begaan bij de ontwikkelingen rond de vermissing van Anne. Familierechercheurs van de politie hebben vanmiddag de familie van Anne geïnformeerd over de aanhouding. De familie en vrienden zitten al heel lang in onzekerheid. Aan die grote onzekerheid komt met de aanhouding helaas nog geen einde. Want alles blijft erop gericht om Anne te vinden. De hulpdiensten stellen daartoe alles in het werk. Vele vrijwilligers helpen daarbij. We leven en helpen onverminderd mee met de familie. Anne vinden gaat boven alles.”

Bron:

https://www.politie.nl/mijn-buurt/nieuws/2017/oktober/9/vermissing-anne-faber-9-okt.html

Doe mee met 911 andere volgers

De redactie van deze site modereert niet de reacties op voorhand, opdat u openlijk en direct met elkaar kunt discussiëren. U bent zelf verantwoordelijk voor wat u schrijft in het reactieveld. Het recht om de wet te overtreden, het oproepen tot moord, doodsverwensingen en dergelijke, is echter voorbehouden aan de redactie. Als we dan toch voor de rechter moeten verschijnen, staan we daar liever zelf dan dat we gedwongen worden uw e-mail-adres en IP-nummer af te geven onder bedreiging van overheidsgeweld. Dus houd je een beetje in of wees creatief.

About Rommel (5568 Articles)
Altijd in oppositie.

10 Comments on Verdachte aangehouden, Anne Faber nog steeds vermist

 1. “De verdachte zat een lange straf uit voor gewelds- en zedendelicten. In het kader van die straf was hij geleidelijk aan het terugkeren in de samenleving”………………………wie heeft ervoor gezorgd dat deze gast vrij kon rondlopen ??????????????????

  Like

 2. die lui die denken dat iemand geestelijk is genezen, laat die maar los tussen de burgers
  was poos terug bij Oprah Winfrey een moordenaar en die was weer vrij gelaten en wat doet de achterlijke gek, hij vermoorde weer een paar mensen
  ik hoop dat ze gezond en wel wordt gevonden, maar ik vrees het ergste

  Like

 3. Ongelooflijk dat men dit soort monsters in staat stelt terug te keren in de samenleving, zeker met de wetenschap dat hij meerdere delicten had gepleegd. Arme meid die door dit beestmens te grazen is genomen.
  Dit soort monsters nooit meer vrij, wat een D66 slappe zakken maatschappij leven wij toch tegenwoordig.

  Like

 4. die lui die denken dat iemand geestelijk is genezen,
  Nee Yvonne, helaas maar dat denken ze helemaal niet.
  Eigenlijk weten ze heel goed dat die persoon niet is genezen en ook nooit genezen zal zijn.
  Maar … als je als goog niet anders kan dan aangeven dat je hele kennis en kunnen geen enkel positief resultaat kan opleveren, dan maak je jezelf wel brodeloos.
  Dan is het risico nemen dat iemand wordt vermoord niet zo groot want zelf zullen ze hoogstwaarschijnlijk geen slachtoffer worden.
  Voor deze gang van zaken hebben we in het Nederlands een toepasselijk woord: opofferen!
  Uiteraard niet jezelf, maar een ander die je toch niet kent.

  Like

 5. Zelfs met een negatief advies van het Pieter Baan centrum gebeurt dat door de arrogantie van de rechterlijke macht heb ik bij een stage bij de reclassering ervaren in 1984 toen Johan de R, Daniëlle van der Hoeven mee dwong te fietsen ,omdat hij een paal had gekregen van haar blonde wapperende haar en haar op de dijk in Nieuw Beyerland vele malen verkrachtte en toen wurgde en om te zien of ze dood was,haar in een sloot onderdompelde en er nog wat lucht uit haar longen kwam,wat hem weer een erectie gaf en hij haar nog eens misbruikte en zo’n smerige rechter blijft ongestraft.Alleen het politie rapport lezend,werd je er al beroerd van,maar de dominee ter plaatse bij haar begrafenis vond dat een straf van God,een waarschuwing,dat er niet zulke toestanden in zijn dorp kwamen als in Amsterdam,ook al walgelijk. Rechters leren daar ook totaal niets van.Ook Johan had meerdere delicten op zijn naam,hij heeft recht op een tweede,derde,vierde etc, kans.

  Like

 6. skeeter // oktober 9, 2017 om 18:49 //

  Anne is dood, kun je gewoon voor 90% aan nemen

  Like

 7. Like

 8. Ongedierte!

  Like

 9. Michael P heet die gast……………..P zou voor Panhuis staan !( onder voorbehoud )

  Like

 10. Duchesne // oktober 9, 2017 om 22:24 //

  Geef nooit af op inrichtingen, het grootste deel van de mensen zit er door toedoen van anderen.

  Ik heb destijds een massamoordenaar op de koffie gehad, je zag niets behalve dat hij stil was. Hij heeft in de grensstreek van west brabant verschillende meisjes verkracht en vermoord. De politie in Nederland wist wie het was maar miste nog wat bewijs, het resultaat was dat er nog een meisje net over de grens in Belgie moest sterven voordat er werd ingegrepen. Er was nog wat meer bewijs nodig…..Als je langs zijnnhuis redd moet je altijd naar de schoorsteen ervan kijken, er was iets…zijn naam was Ludo de Beukelaar, hopelijk is hij gestorven met veel pijn, of leeft hij nog met veel pijn en volledig afhankelijk, maar de kans is groot dat iemand hem genezen heeft verklaard en dat hij nu onder een andere naam elders leeft en nu meer doortrapt slachtoffers maakt. Lang leve de privacy wet en de heilige genezende krachten van TBS psychiaters…
  Op een verjaardagsfeestje jaren later zat ook zo’n figuur, had een raar iets om zich heen, je merkt het, heeft uiteindelijk zijn vriendin (hartstikke lieve meid) die dacht dat hij gescheiden was omgebracht terwijl de politie alle bedreigingen negeerde en haar als zeur wegzette…onbeschermd, genegeerd en feitelijkin de steek gelaten….hij maakte ook zijn vrouw, zoontje en dochter daarna dood en vluchtte toen zelf ook maar in de dood. Zijn naam is het noemen niet waard.
  Terugkijkend op mijn leven en de ontmoetingen die ik heb gehad met mensen ben ik een aantal van dit soort figuren tegen gekomen, varierend van iemand die volgens de geruchten zijn slachtoffers in cement onder gebouwen duwde tot gezinsuitroeiers, boze echtgenoten of partners met een woede of verdriet vanwege ontrouw die vrouw en wipper tegen de muur pleisterden in stukjes, jonge Ierse terroristen die een paar weken later werden afgeknald in een park en bij een pompstation in Gibraltar, de mannen met wie ik een keer een avondmaal deelde die dat deden, en verschillende (ex) huurlingen die in onder andere Oman, Afghanistan, Belgisch Kongo, Angola, Namibie en Osijek naam voor zichzelf maakten, nationale en internationale pers haalden en wereld nieuws waren, uiteindelijk in soms trieste omstandigheden zichzelf en alle realiteit verloren en tot wrakken werden, maar de Amerikaanse militair waar ik een avond mee ben doorgezakt in Bremerhafen in de jaren 80 spande de kroon, zijn naam was Timothy en hij kwam uit de buurt van Oklahoma. Hij was gek en toen was dat grappig…

  Kom je in contact met zulke mensen voel je iets wat niet anders te beschrijven is dan een lading, een bepaalde rust in die mensen die je niet wilt verstoren. Wie blijft leven eindigd bijna altijd in ellende, en als er een sterke persoon tussen zit breekt de ellende die een kind overkomt uiteindelijk de man die als een rots stond. Vooral ex militairen die ook echt actie en doden hebben gezien en gemaakt houden nog lang een soort toneelspel van bravoure in stand, omdat het vaak het enige is dat hen scheid van een totale ineenstorting. Je bent geen soldaat omdat je een uniform aan hebt, je bent het of je bent het niet, je kan het ook niet leren, je kan enkel leren mee te doen in andermans toneel stuk. De eerste stap naar het mens zijn is totale eerlijkheid naar jezelf toe. Het vaste anker bepaalde waarden die je ten koste van alles handhaafd.

  Wie zichzelf is en accepteerd dat er geen goed en kwaad is maar slechts de dag van vandaag heeft een kans. Ook een clown kan serieus zijn, een dronkaard kan je de meest wijze spreuk in je leven toespelen, alles is er als je het wil zien en accepteren. Leer van hen die niets te verliezen hebben. Geweld is niet fout, maar het moet als doel zelfbehoud en voortbestaan dienen, nooit bezit of iets met relatie, niemand is je bezit, en de man of vrouw die zo kan leven kan tot in de laatste minuut, tot de laatste ademhaling recht blijven, zichzelf zijn. Iemand een kogel door het hoofd schieten omdat je boos bent of jezelf gepasserd of benadeeld voelt is niet moeilijk, iemand niets doen, je goede dongen optellen en tevreden zijn en doorgaan met je leven is vele malen moeilijker.
  Wie zichzelf weet te bedotten met een sektarisch geloof van superoriteit en totaal gelijk kan oud worden met het volle verstand, nou ja, oud worden en meehuilen met de rest. Leven is genieten van dingen, het mooie zien en dingen creeeren, en dat maakt het de moeite waard.
  Wat is een leven geleefd in een leugen tegenover jezelf? Wat is de waarde van een verzorgde oude dag als de jaren ervoor in leegte zijn voorbij gegaan.

  We are all hippies floating downriver…me and your mama and some other whore, floating down the river on a kitchen door…..

  Like

Reageer ook

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: