Nieuw

Trek lekker een doek om je harses

Het is een gegeven dat mannen erg visueel zijn ingesteld, zeker waar het de andere sekse betreft. Daar zijn vele voorbeelden van te geven.

We weten dat, we zien dat (als we tenminste een beetje opletten). Met name meisjes en jonge vrouwen doen er veel zo niet alles aan om bij mannen in de smaak te vallen. Vaak met ‘succes’, ditmodel-2641740_640 maakt dat het meisje/de vrouw een ruimere keus heeft waar het jongens/mannen aangaat. Het assortiment waar ze uit kunnen kiezen om zich te verfraaien is dan ook haast waanzinnig groot, van lippenstift tot grote wimpers, van push-up bh’s tot tanga’s en strings. Van decolleté tot minirok en ga zo maar door.

De andere kant is dat meisjes/vrouwen beduidend minder visueel zijn ingesteld, ook dat is zichtbaar. Wie herinnert zich niet de lesbische vrouwen in tuinbroek en zonder bh., met tieten die naast de navel hingen. Veel aantrekkelijks was er niet aan te vinden. Dat maakte ook niet uit want lesbiennes geven niet of nauwelijks om uiterlijk. Ook lelijke lesbiennes hoeven zich geen zorgen te maken over belangstelling van gelijkgestemden, scheel, baggervet, het maakt allemaal niet uit. En in het verlengde daarvan, het interesseert ze ook niet, en waarom zouden ze ook ? De interesse komt toch wel.

En dan komt er plots een religie ideologie die meisjes/vrouwen verplicht tot hetburka-117519_640 verstoppen van al het moois. Waarom ? Omdat mannen zich daartoe aangetrokken voelen. Mannen mogen zich dus kennelijk niet aangetrokken voelen. Op zijn minst een eigenaardige manier van denken. Tegennatuurlijk feitelijk. En ondanks alle ‘stoere’ verhalen van meisjes/vrouwen dat ze er vrijwillig voor kiezen hoef je niet zo heel ver terug in de tijd te gaan om te zien dat het onzin is. Iedereen heeft weleens de foto’s gezien van het openbare leven tijdens het bewind van de Shah van Perzië Reza Pahlavi.

Kijk naar de foto’s van zijn kroning en je ziet tenminste drie prachtige vrouwen die volledig westers gekleed en opgemaakt zijn. Geen hoofddoek te vinden. En dat was in 1941, vriend en vijand waren het erover eens dat alle drie de vrouwen waar hij mee gehuwd is geweest prachtig waren. Farah Diba werd misschien het meest bekend maar ook haar voorgangsters Soraya en Fawzia mochten gezien worden.

Dat het tegennatuurlijk is blijkt ook als je ziet dat met name jonge meisjes ondanks hunfashion-2288068_640 hoofddoek wel vaak hun gezicht zwaar opmaken, dat die hoofddoek daarbij een handicap is nemen ze kennelijk voor lief. Niet omdat ze dat zelf niet in de gaten hebben maar omdat de sociale controle zo intens en verstikkend is.

 

Helaas, het zit er door hun religie ideologie zo ingeramd dat er nog vele tientallen jaren zo niet eeuwen overheen zullen gaan voordat dit ooit (if ever) verandert.

Doe mee met 2.527 andere volgers

De redactie van deze site modereert niet de reacties op voorhand, opdat u openlijk en direct met elkaar kunt discussiëren. U bent zelf verantwoordelijk voor wat u schrijft in het reactieveld. Het recht om de wet te overtreden, het oproepen tot moord, doodsverwensingen en dergelijke, is echter voorbehouden aan de redactie. Als we dan toch voor de rechter moeten verschijnen, staan we daar liever zelf dan dat we gedwongen worden uw e-mail-adres en IP-nummer af te geven onder bedreiging van overheidsgeweld. Dus houd je een beetje in of wees creatief.

About Tijl Uylenspiegel (500 Articles)
Tijl denkt altijd eerst goed na voor hij iets stoms zegt.

1 Comment on Trek lekker een doek om je harses

  1. Ja en dan zijn ze nog zo dom om hun hele bek onder de make-up te smeren.
    Dan weet je meteen dat ze niets van hun eigen geloof van de pedofiel begrijpen.
    Waarom is er de kopvode?…dat is om de mannen geen aanstoot te geven hoort daar dan make-up bij nee toch domme moslim hoer.

    Like

Reageer ook

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: