Nieuw

The Partisan Divide on Political Values Grows Even Wider

Sharp shifts among Democrats on aid to needy, race, immigration

The divisions between Republicans and Democrats on fundamental political values – on government, race, immigration, national security, environmental protection and other areas – reached record levels during Barack Obama’s presidency. In Donald Trump’s first year as president, these gaps have grown even larger.

And the magnitude of these differences dwarfs other divisions in society, along such lines as gender, race and ethnicity, religious observance or education.

A new study by Pew Research Center, based on surveys of more than 5,000 adults conducted over the summer, finds widening differences between Republicans and Democrats on a range of measures the Center has been asking about since 1994, as well as those with more recent trends. But in recent years, the gaps on several sets of political values in particular – including measures of attitudes about the social safety net, race and immigration – have increased dramatically.

Read more:

http://www.people-press.org/2017/10/05/the-partisan-divide-on-political-values-grows-even-wider/

Doe mee met 8.466 andere volgers

De redactie van deze site modereert niet de reacties op voorhand, opdat u openlijk en direct met elkaar kunt discussiëren. U bent zelf verantwoordelijk voor wat u schrijft in het reactieveld. Het recht om de wet te overtreden, het oproepen tot moord, doodsverwensingen en dergelijke, is echter voorbehouden aan de redactie. Als we dan toch voor de rechter moeten verschijnen, staan we daar liever zelf dan dat we gedwongen worden uw e-mail-adres en IP-nummer af te geven onder bedreiging van overheidsgeweld. Dus houd je een beetje in of wees creatief.

About Rommel (5003 Articles)
Altijd in oppositie.

Reageer ook

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggers liken dit: