Nieuw

Staande ovatie voor islamitische vliegtuigkaper in het Europees Parlement

Is links Europa dol op terroristen?

Het lijkt er wel op: een week geleden mocht de extreem-linkse Palestijnse terreurgroep Volksfront voor de Bevrijding van Palestina (PFLP) meedoen aan de Duitse parlementsverkiezingen, onder de vlag van een linkse Duitse partij.

En eveneens vorige week mocht een terrorist die lid is van diezelfde terreurorganisatie PFLP, Leila Khaled, in het Europees Parlement spreken. Na haar toespraak kreeg zij een daverende, twee minuten durende ovatie.

Khaled heeft nooit afstand genomen van terreur in het algemeen of haar eigen terroristische verleden.

Likoed >>

Leila Khaled werd  uitgenodigd door de fractie waar ook de Dierenpartij en de Socialistische Partij in zitten, door het Ierse Sinn Fein, de politieke tak van de IRA.

Doe mee met 8.466 andere volgers

De redactie van deze site modereert niet de reacties op voorhand, opdat u openlijk en direct met elkaar kunt discussiëren. U bent zelf verantwoordelijk voor wat u schrijft in het reactieveld. Het recht om de wet te overtreden, het oproepen tot moord, doodsverwensingen en dergelijke, is echter voorbehouden aan de redactie. Als we dan toch voor de rechter moeten verschijnen, staan we daar liever zelf dan dat we gedwongen worden uw e-mail-adres en IP-nummer af te geven onder bedreiging van overheidsgeweld. Dus houd je een beetje in of wees creatief.

About Fubar (7466 Articles)
Is van mening dat de Collaborateurs terechtgesteld moeten worden.

3 Comments on Staande ovatie voor islamitische vliegtuigkaper in het Europees Parlement

 1. templars2017 // oktober 9, 2017 om 22:19 //

  Wat een schande ,dat zulk stuk venijn een platform krijgt in het EU parlement, ze zegt duidelijk dat ze een terrorist is en dat ze het nooit zal opgeven .
  Ze gaat dan nog heel trots verklaren dat op de dag dat ze daar haar gif stond te spuien er een mensenleven was kapotgegaan voor het terrorisme waar ze voor staat.
  Het is ongehoord dat de criminelen die de wereld in een atmosfeer van angst ,bloed en duizenden onschuldige slachtoffers duwt een spreekgestoelte krijgt in wat een “democratische instelling “moet genoemd worden.
  In plaats van de zaal te vullen met wereldvreemde politieke gedrochten vul ze eens met de nabestaanden die onder het terrorisme zijn gevallen en laat ze dan eens dezelfde retoriek geven ,wedden dat ze de uitgang niet haalt?
  Wie zijn de terroristen ,wie probeert hun kutgeloof op te dringen aan de rest van de wereld ,wie zorgt overal voor smart en onnodige doden waaronder ook onschuldige kinderen die nog geen weet hadden van wat leven was, wie zweert dat geweld de enige weg is Wie? juist , gespuis zoals dat stuk venijn ,dat er dan nog applaus voor komt is helemaal van de pot gerukt ,dat wil zeggen dat het terrorisme aanvaard wordt , we zijn er zoet mee ,laat die zandvlooien dan maar allemaal naar hier komen .
  Zijn ze daar de Bataclan vergeten ,die klootzakken hebben verdomme in Parijs een martelkamer gemaakt en tientallen mensen omgebracht ,de rest van de aanwezigen zullen nooit meer een normale nacht hebben .
  Ze zit daar te lullen over haar Palestina ,het land is gemaakt geweest door de Engelsen en niet door hen palestijnen zijn een volk dat in wezen niet eens bestaat,
  Als je ziet hoe fier ze is, dat stuk krapuul, dan weet je dat het hier moet slecht aflopen , ze hadden ze beter gearresteerd dan een forum te geven , islam en co niks dan miserie en bloedvergieten waar en met wie dan ook ,maar die kloothommels en forum geven is voor mij en voor vele anderen echt een brug te ver.

  Liked by 1 persoon

 2. We worden steeds weer verraden door de politici die steeds weer gekozen worden door
  het achterlijke domme en naïeve stemvee.
  “t is om te huilen.

  Like

 3. Lisa: FRAUDE!! decennia lang al!
  Templars: Het grotendeels lopende band volk let niet op, maar dat parlement is een door Soros overgenomen orgaan, zo is dat ook met “ons oranjehuis” en waar in West Europa dan ook wat betreft regeringskringen met enkele uitzonderingen na in Oost Europa.
  Daarbij begint Trump nu eindelijk langzaam zijn tanden te laten zien.
  They are soon Historie, en ze weten het, vandaar die agressieve acceleratie in de plankgps-modus van marxistische waardes, zoals dat gendergezeik, zwarte piet
  (kritische theorie, Frankfurterschüle e. d.) Daarbij natuurlijk complexloos tegenstrijdig aan de islam, terwijl die haaks staande waardes ook kostte wat het kost weg worden gemoffeld in het betoog van dat linkse tuig. Ze hebben nu nog de scholen, universiteiten en media om peilingen te vervalsen, maar die gaan ze ook verliezen. Mensen beginnen het te doorzien. Kan ook niet anders. Je kunt niet bevolkingen oneindig financieel blijven uitpersen, verdelen d.m.v. het grootste afval vd planeet binnen te blijven halen en ook nog wijs proberen te maken dat zij de grootste fascisten zijn, terwijl de dagelijkse realiteit een totaal andere is, namelijk dat zij (marxisten) dat zijn gezamenlijk met die moslims!

  Like

Reageer ook

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggers liken dit: