Nieuw

Serviërs boos na vrijspraak voor moslimcommandant Srebrenica, Naser Oric

De gewezen commandant van de Bosnische moslims in Srebrenica, Naser Oric, is in Bosnië vrijgesproken van oorlogsmisdaden tegen Serviërs. Nabestaanden van Servische slachtoffers liepen daarop uit protest de zaal uit.

Bosnische moslims applaudisseerden toen Oric als vrij man de zaal verliet. Veel zien hem als een held vanwege zijn verdediging van Srebrenica tussen 1992 en 1995. Hij kreeg de bijnaam ‘sheriff van Srebrenica’, maar veel Serviërs vinden hem een oorlogsmisdadiger.

Trouw >>

Jihad in Srebrenica

Dit is wat de wereld  over Bosnie/Srebrenica  verzwegen wordt.Het einddoel van Alija Izetbegovic in Bosnie was de dzamahirija, de islamitische staat.Srebrenica werd een centrum van terroristische jihad-activiteiten, onder leiding van de 28ste moslimdivisie, die onder aanvoering stond van Naser Oric en met de aanwezigheid van Arabische moedjaheddien. http://rz1305.blogspot.nl/2010/10/jihad-in-srebrenica.html

You won’t read in the U.S. press the claim by veteran British journalist Joan Phillips that by March 31, 1993, “out of 9,300 Serbs who used to live (in the Srebrenica municipality), less than 900 remain…only three Serbian villages remain and around 26 have been destroyed. Naser Oric, a Bosnian Muslim commander in Srebrenica) was responsible for killing as many Serb civilians outside Srebrenica as the Bosnian Serb army was for massacring Bosnian Muslims inside the town. BNI >>

Peter Siebelt: Wife of Dutch prince -Soros Foundation Brussels director Mabel Wisse Smit bears responsibiity for Srebenica massacre’

MIM: In his meticulously documented book, Dutch researcher Pieter Seibelt documents how Mabel Wisse Smit, (the wife of Dutch Prince Friso, and former director of the Soros Foundation office in Brussels) and her then lover Bosnian Foreign Minister Mohammed Sacirbey were aware of the tensions between the Serbs and Muslims in Srebrenica but chose to underplay it – together with Muslim leaders who provoked the Serbs and also targetted the Dutch peacekeepers (The Blue Helmets), in order to orchestrate a situation which would garner world sympathy and money for the Muslim cause.

This strategy worked, since the Bosnian Muslims have been able to use this event to this day to gain support and funding from the West. Without anyone recalling that it was Bosnian Muslims who were photographed gleefully holding the decapitated heads of Serbs which they pushed into a box with their booted feet. MIM >>

 

Doe mee met 8.464 andere volgers

De redactie van deze site modereert niet de reacties op voorhand, opdat u openlijk en direct met elkaar kunt discussiëren. U bent zelf verantwoordelijk voor wat u schrijft in het reactieveld. Het recht om de wet te overtreden, het oproepen tot moord, doodsverwensingen en dergelijke, is echter voorbehouden aan de redactie. Als we dan toch voor de rechter moeten verschijnen, staan we daar liever zelf dan dat we gedwongen worden uw e-mail-adres en IP-nummer af te geven onder bedreiging van overheidsgeweld. Dus houd je een beetje in of wees creatief.

About Fubar (7438 Articles)
Is van mening dat de Collaborateurs terechtgesteld moeten worden.

2 Comments on Serviërs boos na vrijspraak voor moslimcommandant Srebrenica, Naser Oric

  1. We mogen hier niets over zeggen want het koninklijk huis is er mee gemoeid en dat is zeer gevaarlijk in deze tijden met alweer een Rutte III die er voor gaat alles hoog en in ere te houden ten koste van de waarheid.
    En dit kan je je kop kosten al is het niet op de manier zoals de islam die uitvoert.

    Like

  2. Die beerput stinkt zelfs met de deksel erop

    Like

Reageer ook

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggers liken dit: