Nieuw

Privacy behouden? Teken ook voor een referendum over de “sleepnetwet”

Teken HIER of klik plaatje hieronder.

Doe mee met 7.554 andere volgers

About Zeepertje (1053 Articles)
When you're scared of jumping, you'll never get anywhere... I'm a Kafir, a crusader against the most evil ideology islam. I have in depth knowledge and that's the reason I resist and reject islam, I will bash and smash it, in every possible way at every possible moment to every possible person. I gather and therefore expose all news on islam or islam-related news on the 2017 initiated site ZEEPERTJE.COM Please join and feel free to react. Fight islam for it's the evil of our time, evil trying to dominate and kill democracy, kill all freedom of speech and freedom of religion... Islam means annihilation of all that is non-islamic, just always remember this!

1 Comment on Privacy behouden? Teken ook voor een referendum over de “sleepnetwet”

  1. Laat maar gewoon aftappen hoor. Als je niets te verbergen hebt waar maak je je dan druk om. Het hele telefoonverkeer wordt trouwens constant afgetapt door de Amerikanen. Waar zijn die stuutjes bang voor. Hun illegale praktijken. Uitlekken van mishandelingen tijdens ontgroeningen.

    Like

Reageer ook

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: