Nieuw

Duitse christendemocratische partijen akkoord over immigratie-plafond – elk jaar niet meer dan 200 000 gelukszoekers opnemen

Duitse Kanselier Angela Merkel (links) heeft de kritiek op haar keuze van vorig jaar om meer dan een miljoen – voornamelijk islamitische – migranten Duitsland binnen te laten afgewezen. "We kunnen onze historische taak aan... we kunnen het aan. ... "Angst en vrees mogen geen leidraad zijn voor onze politieke besluiten" zei ze tijdens een persconferentie op 28 juli, en voegde hier later aan toe: "Ik kan jullie niet beloven dat we nooit meer nog een vluchtelingengolf zullen moeten ontvangen."

De Duitse christendemocratische partij CDU van kanselier Angela Merkel en haar Beierse zusterpartij CSU zijn het zondag na een jarenlang intern touwtrekken eens geworden over een plafond voor de immigratie, zo heeft het Duitse persbureau DPA vernomen in kringen van de onderhandelaars van beide partijen om tot een gezamenlijke lijn in de toekomstige coalitiebesprekingen te komen.

Bedoeling zou zijn dat Duitsland dit jaar niet meer dan 200.000 mensen om humanitaire redenen zal opnemen.

Lees verder:

https://www.hln.be/nieuws/buitenland/vluchtelingencrisis/duitse-christendemocratische-partijen-akkoord-over-immigratie-plafond~a38a3330/

Doe mee met 7.512 andere volgers

About rommel (2196 Articles)
Toen ik klein was zeiden ze tegen me dat iedereen minister-president kan worden... ik begin het nu te geloven.

4 Comments on Duitse christendemocratische partijen akkoord over immigratie-plafond – elk jaar niet meer dan 200 000 gelukszoekers opnemen

 1. 200.000 ex nareizigers en baarmoederjihad, is 1 miljoen + per jaar. Ze moeten er elk jaar 200.000 remigreren als ze willen overleven.

  Liked by 1 persoon

 2. Nog veel te veel. uit Syrië komt bijna niets meer dus het zijn alleen maar apen en ander tuig.
  En waarom wil je persé nog meer asielparasieten er zijn er nu toch wel genoeg ?……..
  Dit is echt waanzinnig

  Like

 3. het zijn toch aardige en vriendelijke beschaafde mensen, daar kan je niet genoeg van in je land hebben, ach soms verkrachten ze, dat zijn ze gewend in hun thuislanden, af en toe een moord, beroven, stelen, spugen, de politie slaan met stokken, dieren kwellen en doodslaan, wie wil dat nu niet ??

  Like

 4. Tijl Uylenspiegel // oktober 9, 2017 om 12:26 //

  Duitsland moet eerst de klap maar eens zien te verwerken van wat ze de afgelopen twee jaar hebben binnengelaten voordat ze praten over wie ze nog meer toegang willen geven. Met het einde van de oorlog in Syrië in zicht is het beter na te denken over repatriëring. Als het oorlogsgevaar is geweken zijn al die ingenieurs en apothekers in eigen land hard nodig voor de wederopbouw. In die zin kun je het terugsturen ook zien als ontwikkelingshulp 😀

  Like

Reageer ook

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: