Nieuw

Duitse christendemocratische partijen akkoord over immigratie-plafond – elk jaar niet meer dan 200 000 gelukszoekers opnemen

De Duitse christendemocratische partij CDU van kanselier Angela Merkel en haar Beierse zusterpartij CSU zijn het zondag na een jarenlang intern touwtrekken eens geworden over een plafond voor de immigratie, zo heeft het Duitse persbureau DPA vernomen in kringen van de onderhandelaars van beide partijen om tot een gezamenlijke lijn in de toekomstige coalitiebesprekingen te komen.

Bedoeling zou zijn dat Duitsland dit jaar niet meer dan 200.000 mensen om humanitaire redenen zal opnemen.

Lees verder:

https://www.hln.be/nieuws/buitenland/vluchtelingencrisis/duitse-christendemocratische-partijen-akkoord-over-immigratie-plafond~a38a3330/

Doe mee met 8.346 andere volgers

De redactie van deze site modereert niet de reacties op voorhand, opdat u openlijk en direct met elkaar kunt discussiëren. U bent zelf verantwoordelijk voor wat u schrijft in het reactieveld. Het recht om de wet te overtreden, het oproepen tot moord, doodsverwensingen en dergelijke, is echter voorbehouden aan de redactie. Als we dan toch voor de rechter moeten verschijnen, staan we daar liever zelf dan dat we gedwongen worden uw e-mail-adres en IP-nummer af te geven onder bedreiging van overheidsgeweld. Dus houd je een beetje in of wees creatief.

About Rommel (4697 Articles)
Ook ik was ooit een man gevangen in een vrouwenlichaam... en toen werd ik geboren.

4 Comments on Duitse christendemocratische partijen akkoord over immigratie-plafond – elk jaar niet meer dan 200 000 gelukszoekers opnemen

 1. 200.000 ex nareizigers en baarmoederjihad, is 1 miljoen + per jaar. Ze moeten er elk jaar 200.000 remigreren als ze willen overleven.

  Liked by 1 persoon

 2. Nog veel te veel. uit Syrië komt bijna niets meer dus het zijn alleen maar apen en ander tuig.
  En waarom wil je persé nog meer asielparasieten er zijn er nu toch wel genoeg ?……..
  Dit is echt waanzinnig

  Like

 3. het zijn toch aardige en vriendelijke beschaafde mensen, daar kan je niet genoeg van in je land hebben, ach soms verkrachten ze, dat zijn ze gewend in hun thuislanden, af en toe een moord, beroven, stelen, spugen, de politie slaan met stokken, dieren kwellen en doodslaan, wie wil dat nu niet ??

  Like

 4. Tijl Uylenspiegel // oktober 9, 2017 om 12:26 //

  Duitsland moet eerst de klap maar eens zien te verwerken van wat ze de afgelopen twee jaar hebben binnengelaten voordat ze praten over wie ze nog meer toegang willen geven. Met het einde van de oorlog in Syrië in zicht is het beter na te denken over repatriëring. Als het oorlogsgevaar is geweken zijn al die ingenieurs en apothekers in eigen land hard nodig voor de wederopbouw. In die zin kun je het terugsturen ook zien als ontwikkelingshulp 😀

  Like

Reageer ook

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggers liken dit: