Nieuw

De vagina als verdienmodel

Wij dachten eerst dat het over hoeren ging. Onze ‘rommel’ was vroeger tenslotte de trotse eigenaar van een huis vol dames van lichte zeden. Een beroep wat door het nieuwe progressieve -wietteelt wordt vrij en genderneutraal- kabinet verboden wordt.

Maar nee, een kutwijf van Joop, niet Sylvana, al komt die nog wel ter sprake in verband met wat die allemaal in der doos stopt. Maar ene Hasna El Maroudi roept op tot opstand in het kippenhok omdat zwarte vrouwen in de Verenigde Staten -wat hebben wij er dan mee te maken?- hun doos als poederdoos gebruiken voor blank talkpoeder en zich er tot aan hun eierstokken in onderdompelen.

En dat zou kankerverwekkend zijn. Ze beschuldigt blanken er nog net niet van zwarte vrouwen met opzet kanker te verkopen. Ze onderbouwt dat met een verwijzing naar het AD waar staat staat dat: “Een ernstig zieke vrouw uit de Amerikaanse staat Missouri kreeg vandaag van de rechtbankjury een schadevergoeding van 110 miljoen dollar toegewezen. De jury achtte het aannemelijk dat de vrouw kanker opliep door jarenlang gebruik van babypoeder van het merk Johnson & Johnson.

Allemaal leuk en aardig Hasna, maar Amerika kent jury-rechtspraak en als er net toevallig 12 hysterische zwarte vrouwen in die jury zitten kan ik van te voren ook wel raden wat het vonnis wordt.

Als je even verder had gebladerd in het AD had je ook dit gezien: Dat roept de vraag op of we de rode, geïrriteerde babybilletjes nog ermee in blijven kunnen poederen. De Nederlandse Cosmetica Vereniging is stellig. ,,Als het gevaarlijk is mag het niet op de Europese markt gebracht worden, dus het is niet gevaarlijk”, aldus woordvoerder Marjolein van Oostrum. Maar hoe kan het dan dat de Amerikaanse farmareus keer op keer gigantische claims aan hun broek krijgt? ,,Mogelijk speelt het een rol speelt dat er een jury zit”, oppert Van Oostrum. Maar de Nederlandse Cosmetica Vereniging benadrukt dat het gebruik van talkpoeder in de VS ook wezenlijk verschilt van de Europese toepassing.

En waarom doen die vrouwen dat? Het zijn zwarte vrouwen dus het antwoord ligt voor de hand; het is de schuld van de slavernij:

Volgens Todd komt dat doordat de zwarte vrouw ultrahygiënisch wil zijn; het zou een nawee van de slavernij zijn. Vrijgevochten of vrijkochten slaven verzorgden zichzelf tot in de puntjes, om maar te laten zien dat ze “aangepast” waren. Geassimileerd, noemt Todd het zelfs, en het is volgens haar nu niet anders. De standaard voor de zwarte vrouw is destijds gecreëerd, en velen proberen daar tot op de dag van vandaag – al dan niet bewust – aan te voldoen; met het haar ontkroest en de vagina bepoederd. Joop>>

Wij riepen het vorig jaar al: “je moet je doos niet poederen, je moet je vagijn stomen!”

Altijd op de hoogte blijven van het laatste nieuws?

Volg ons dan nu op Telegram via > deze link < !

Doe mee met 1.197 andere volgers

De redactie van deze site modereert niet de reacties op voorhand, opdat u openlijk en direct met elkaar kunt discussiëren. U bent zelf verantwoordelijk voor wat u schrijft in het reactieveld. Het recht om de wet te overtreden, het oproepen tot moord, doodsverwensingen en dergelijke, is echter voorbehouden aan de redactie. Als we dan toch voor de rechter moeten verschijnen, staan we daar liever zelf dan dat we gedwongen worden uw e-mail-adres en IP-nummer af te geven onder bedreiging van overheidsgeweld. Dus houd je een beetje in of wees creatief.

About Fubar (10114 Articles)
Na meer dan 10.000 kortere en langer artikelen op dit blog en 10.000 op andere blogs ga ik langzamerhand afscheid nemen. Dit blog is in goede handen. De populariteit én onbemindheid nemen in gelijke mate toe. Een mooiere bevestiging van onze onafhankelijkheid kunnen we niet wensen. Ik blijf meekijken, en af en toe wat publiceren, maar andere projecten roepen...

10 Comments on De vagina als verdienmodel

 1. Ik heb dat artikel op joop ook gelezen, althans, voor de helft. Toen het over vagijngeuren begon en het vloeien van vaginale sappen ben ik afgehaakt, ik wil niet met die smerige praatjes geconfronteerd worden. Het is tegenwoordig met al dat wijvengezeur al moeilijk genoeg om hem omhoog te krijgen. En die titel trok mij ook aan, maar dat was een lokkertje, werd weer met een dooie feministische muts blij gemaakt.

  Liked by 1 persoon

 2. trebor2110 // oktober 9, 2017 om 18:48 //

  Dus vroeger kon je kanker krijgen vanwege de asbest in de talk maar tegenwoordig is het gezuiverd .
  Zeggen ze

  Veiligheid en toxicologie[bewerken]
  Verschillende studies hebben verbanden vastgesteld tussen talk(poeder) en pulmonale problemen[1], longkanker, huidkanker en eierstokkanker. Dit is een grote zorg vanwege het wijdverspreide commerciële en huishoudelijk gebruik van talk. In 1993 heeft het Amerikaanse National Toxicology Program de resultaten van een groot onderzoek gepubliceerd. Uit het onderzoek bleek dat cosmetische talk tumoren veroorzaakt bij ratten, welke gedwongen werden 6 uur per dag, vijf dagen per week gedurende ten minste 113 weken talk te inhaleren. Wetenschappers zijn zich bewust van de giftigheid van talk sinds de late jaren 60. In die tijd kon talkpoeder voor gebruik door consumenten wel nog sporen bevatten van asbest. Het huidige voor huishoudelijk gebruik bestemde talkpoeder is gezuiverd en dus asbest-vrij.

  Sommige mensen stellen dat het risico op eierstokkanker zou toenemen, naarmate vrouwen vaker talkpoeder in de schaamstreek gebruiken. Uit diverse studies blijkt een verband tussen deze vorm van kanker en gebruik van talk ofwel direct in/op de schaamstreek, ofwel via maandverband, tampons of ondergoed.[2] Ook in een onderzoek uit 2016 hadden vrouwen die meer dan 24 jaar regelmatig talk hadden gebruikt in de schaamstreek tot 57 procent meer kans op eierstokkanker.[2]

  De Belgische Stichting Tegen Kanker ziet ondanks deze studies geen reden tot ongerustheid over het gebruik van gezuiverd talkpoeder.[3] Zo zijn de betreffende studies volgens wetenschappers ‘statistisch betwijfelbaar’ en laten andere studies juist geen verband zien tussen het ontstaan van (eierstok)kanker en talkpoeder. De hypothese dat talkpoeder de eierstokken zou kunnen bereiken, wordt niet ondersteund door bewijs. De American Cancer Society linkt gezuiverd talkpoeder ook niet aan andere vormen van kanker, zoals longkanker.[4] Mensen die beroepsmatig in contact komen met ongezuiverde talk, zoals mijnwerkers, zouden wel enig risico kunnen lopen, wellicht door de aanwezigheid van asbest in het ruwe product.

  VROM is van mening dat asbestloze talk, dat wil zeggen talk die geen potentieel kankerverwekkend asbest amfibole vezels bevat, algemeen wordt erkend als veilig voor gebruik in cosmetica. Talkpoeder voor gebruik door consumenten kon tot in de jaren zeventig vervuild zijn met asbest.
  https://nl.wikipedia.org/wiki/Talk_(mineraal)

  Like

 3. Ik denk dat talkpoeder gebruikt wordt tegen natte plekken bij zweten, anders zou ik het niet weten. Zelf gebruik ik geen talkpoeder want ik krijg er jeuk van.

  Like

 4. Bacteriën vormen een natuurlijke bescherming tegen ziektes en vieze luchtjes, je moet je net zoals ik zo weinig mogelijk wassen, dan heb je nergens last van.

  Like

 5. templars2017 // oktober 9, 2017 om 23:22 //

  Wat wil je ,die lullemutsen willen altijd doen alsof ze het beter weten, ze bergrijpen maar een kwart wat hen gezegd wordt, maken er hun eigen verhaal van ,gaan dan dingen doen die geen steek houden en als het dan verkeert gaat dan is het de blanke zijn schuld.
  Ze willen ons imiteren ,ook qua hygiëne , doch hebben er geen verstand van .
  Het doet me denken aan de uitleg die een aap uit ivoorkust gaf aan een journalist op de vraag waarom hij persé naar Duitsland wilde? Zijn antwoord “ik weet dat daar na de oorlog nog veel werk moet zijn in de bouw”.
  Hij wist niet dat Duitsland al lang terug opgebouwd was na w.o.2 , daaraan zie je hoe ver die lieden achter zijn op de rest van de wereld ,ze denken dat alles loopt op de Afrikaanse klok.

  Like

 6. Tijl Uylenspiegel // oktober 10, 2017 om 00:01 //

  Is er tegenwoordig eigenlijk nog iets te bedenken waar je geen kanker van krijgt ? Laat maar even bezinken en bedenk wat er de afgelopen tientallen jaren al in het verdomhoekje is gekomen. Asbest en in het verlengde daarvan eterniet, daarna kwam geloof ik zeil voor op de vloer, spaanplaat niet te vergeten, roken natuurlijk, en dan nog de nodige spullen waar ze alleen de afkorting voor gebruiken; PCB’s, TCPP, en nog een hele hoop die ik alweer vergeten ben. De kern van alles is; van leven ga je dood en pas na je dood ben je buiten levensgevaar.
  Je kunt je hele leven alles doen of juist nalaten ten behoeve van je gezondheid en vervolgens een stommiteit in het verkeer en ploeps, afgelopen uit.

  Like

 7. Tijl Uylenspiegel // oktober 10, 2017 om 00:04 //

  Zoals het oude mopje van de man die aan de dokter vroeg; “Dokter kunt u mij garanderen dat als ik stop met roken en drinken dat ik dan langer leef ? ” “Nou” zei de dokter “dat kan ik niet garanderen maar wel dat het veel langer lijkt”

  Liked by 2 people

 8. Sommige verhalen hier lijken wel regelrecht van de site de Speld afkomstig te zijn.
  Welke stomme kut bedenkt het nou om talkpoeder voor je kut te gebruiken.
  Is dat omdat er het niet op de verpakking staat.

  Like

 9. Volgens mij gebruikt niemand talkpoeder in de pruim. Het poederen wordt gedaan om een schoon en droog gevoel te geven, net zoals bij babypoeder, meer niet. Uit de hand gelopen waanzin is dit.

  Like

Reageer ook

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s