Nieuw

Amerika heeft veel vragen omtrent het officiële verhaal van Vegas

Pixabay.

Tegenstrijdige nieuwsberichten over het bloedbad in Las Vegas van vorige week heeft als gevolg dat veel Amerikanen moeite hebben om de onvolledige officiële verhalen van deze bizarre aanslag te begrijpen.
Hier zijn enkele van die vragen:

De Amerikanen weten nog steeds niet veel over de schutter Stephen Paddock behalve dat hij een rijke vastgoedbelegger was die graag gokspelen speelden.

Een aantekeningsbriefje op zijn hotelkamer heeft een paar aanwijzingen gegeven:

Sky News rapporteert:

De handgeschreven notities gevonden in de buurt van het raam wat Paddock gebroken had om het vuur op de menigte te openen, bevat berekeningen waar men moet schieten om zo veel mogelijk mensen te doden op ongeveer 400 meter van het hotel.
David Newton, een politieagent van een K-9 afdeling in Las Vegas: “Ik kon zien dat hij de afstand en de hoogte van zijn verblijfplaats had geschreven en waar de kogels zouden vallen om het publiek te treffen.”

Andere rapporten wijzen erop dat Paddock veel reisde en plaatsen bezocht waar radicalisering in sterke mate aanwezig is.

Via CNN:

De cruises gingen via tussenpozen in de havens in Spanje, Italië, Griekenland, Jordanië en de Verenigde Arabische Emiraten, volgens informatie van een wetshandhaver die anoniem wenst te blijven, omdat hij niet bevoegd is om details van het onderzoek onthullen.
Paddock’s vriendin, Marilou Danley, was bij negen van deze cruises aanwezig.
De informatiebron heeft geen aanwijzingen gegeven welke cruisevaartuigen het betrof, noch welke cruisereizen. De meeste cruisevaartuigen hebben casino’s aan boord en Paddock was een verwoed gokker.

En er zijn aanwijzingen dat Paddock niet alleen in Las Vegas was.

Via ABC:

Toen ze de hotelkamers van Paddock doorzochten, vonden ze een lader die niet van zijn telefoon was. Het is onduidelijk of het door een vorige gast is vergeten, of dat Paddock de verkeerde lader van huis had meegenomen.
Paddock bracht ook gereedschap en metalen staven met zich mee waar hij later de ingang van de 32e verdieping van de trappenhuis mee blokkeerde.
Toen hij roomservice had gebeld om eten te bestellen handelde hij alsof hij in gesprek was met andere mensen in de kamer – alsof hij opdrachten van andere mensen kreeg en vroeg wat ze wilden. Onderzoekers denken niet dat hij bij deze gelegenheden gezelschap had. Zij denken dat hij schizofreen was of opzettelijk probeerde servicepersoneel te overtuigen dat hij niet alleen was

Er zijn drie video’s van een paar dagen geleden die een andere schutter op grond laten zien, twee video’s laten dezelfde gebeurtenis zien, en een schutter op de vierde verdieping. Of ze echte kogels afvuurden of losse flodders is niet duidelijk.

Video 1.

Op 1:34 en in het bijzonder op 2:14 zie je de rug van een man die in de richting van de vluchtende massa rent en zijn machinegeweer schoudert om op de mensen te schieten.

De volgende video toont dezelfde schutter in een geel veiligheidsvest. Kijk naar de tijdstippen 1,55 en 2,39 en 3,01-3,20 (het lijkt alsof het er twee zijn).

De derde video laat duidelijk mondingsvuur van een vuurwapen op een onderste verdieping zien. Kijk wanneer het begint op 1:40 en herhaal het opnieuw op 1:59.

Verbazingwekkend is ook deze video van de binnenkant van een ziekenhuis. Een massa gewonden worden naar binnengebracht, maar je ziet bij geen een van hen bloed, noch op de vloer, na zwaar mitrailleurvuur.

Wat is er meer aan de hand wat wij niet mogen weten?

Bron:

http://everykindapeople.blogspot.se/2017/10/amerika-har-manga-fragor-om-den.html

Doe mee met 2.527 andere volgers

De redactie van deze site modereert niet de reacties op voorhand, opdat u openlijk en direct met elkaar kunt discussiëren. U bent zelf verantwoordelijk voor wat u schrijft in het reactieveld. Het recht om de wet te overtreden, het oproepen tot moord, doodsverwensingen en dergelijke, is echter voorbehouden aan de redactie. Als we dan toch voor de rechter moeten verschijnen, staan we daar liever zelf dan dat we gedwongen worden uw e-mail-adres en IP-nummer af te geven onder bedreiging van overheidsgeweld. Dus houd je een beetje in of wees creatief.

About Rommel (5149 Articles)
Altijd in oppositie.

4 Comments on Amerika heeft veel vragen omtrent het officiële verhaal van Vegas

 1. Hmm, ik heb wat filmpjes van the actual shooting zitten bekijken en ik zie nergens iemand geraakt worden terwijl er toch 59 doden en honderden gewonden zouden moeten zijn. Dat is op zijn minst vreemd.

  Like

 2. Onze commenters zijn in staking vandaag lijkt het wel, of misschien zijn we gewoon te snel voor ze en overvoeren we ze. Doet me denken een een vraag die ik 10 jaar geleden kreeg:

  Like

 3. skeeter // oktober 9, 2017 om 23:29 //

  het is turkey day hier Fub

  Liked by 2 people

 4. https://mobile.twitter.com/Grimm38844417/status/915283770609201154/photo/1
  Foto van de doden op het veld.
  Ik heb een filmpje gezien van de doden en zwaargewonden op het veld, ze waren 100% echt, het filmpje is inmiddels deleted.
  Veel van de mensen die zwaar gewond zijn zie je niet omdat die in een operatiekamer liggen.
  De mensen die je ziet mensen zijn lichtgewond geraakt tijdens het vluchten in de grote massa.

  Like

Reageer ook

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: