Nieuw

Zit George Soros achter het Catalaanse onafhankelijkheidsstreven ?

We weten dat de EU de natiestaten af wil breken en de homogeniteit van die staten wil slopen door middel van ‘diversiteit’.

EU should ‘undermine national homogeneity’ says UN migration chief

Europe will be diverse, or war! – Frans Timmermans

Naast Bill Clinton heeft ook de EU een groot aandeel gehad in slopen van Joegoslavië. In de aanloop naar de Brexit stookte de EU het Schotse onafhankelijkheidsstreven op. Verhofstadt pleitte vrijwel onmiddellijk voor een federaal Spanje in een federale EU. Dat zowel Schotland als Catalonië buiten de EU vallen als ze onafhankelijk zouden worden telt blijkbaar even niet en daar zal de EU snel genoeg een mouw aanpassen. Alles voor uitbreiding van het imperium tenslotte.

De EU haat de natiestaten stelt ook Nigel Farage: “It’s policy of the EU to break nation-states apart to gain power over states

De burgemeesteres van Barcelona is een linksradicale pro-vluchtelingen extremiste:

Een onafhankelijk Catalonië zou gelijk leiden tot een staat met de op twee na grootste moslimminderheid in West-Europa, dat ongetwijfeld de poorten voor de islamitische invasie wijd open zal zetten.

CATALONIAN INDEPENDENCE: WHAT YOU ARE NOT BEING TOLD

EUCatalonia

The story about the Catalan independence is not what it looks like. Many people believe that it is only ‘simple people’ that have a wish for independence. Although, of course, there are people with a real independence wish in Catalonia, there is a lot going on behind the scenes. One of the main things is that behind the movement are international geo-political forces trying to balkanise Spain.

Globalists and the Catalan Separatists movement

There is really a lot of evidence for the involvement of the globalists in the separatist movement: first, there is evidence that George Soros funds the separatists of Catalonia. This is apparent from his own publications.

TheMoleSite >>

 

Doe mee met 2.527 andere volgers

De redactie van deze site modereert niet de reacties op voorhand, opdat u openlijk en direct met elkaar kunt discussiëren. U bent zelf verantwoordelijk voor wat u schrijft in het reactieveld. Het recht om de wet te overtreden, het oproepen tot moord, doodsverwensingen en dergelijke, is echter voorbehouden aan de redactie. Als we dan toch voor de rechter moeten verschijnen, staan we daar liever zelf dan dat we gedwongen worden uw e-mail-adres en IP-nummer af te geven onder bedreiging van overheidsgeweld. Dus houd je een beetje in of wees creatief.

About Fubar (7493 Articles)
Is van mening dat de Collaborateurs terechtgesteld moeten worden.

5 Comments on Zit George Soros achter het Catalaanse onafhankelijkheidsstreven ?

 1. templars2017 // oktober 9, 2017 om 00:14 //

  Netelig nest ,maar als de onafhankelijk zo minder belangrijk zou zijn waarom is dan nu pas de soros connectie er en niet voordien ,ze eisen gesprekken met Madrid van in 2006 en hebben ze nooit gekregen .
  Nu ineens komt die crimineel hem moeien en gaat alle in een stroomversnelling ,de burgemeester van Barcelona is een linkse rat die infrastructuur wil voor “vluchtelingen ” terwijl ze juist een zware aanslag hebben verwerkt.
  In mijn opinie wordt het volk in de maling genomen zonder het te weten en laat je niet misleiden, hoe je het draait of keert met of zonder onafhankelijkheid van Catalonië het zal een groter doel dragen ,het verhogen van de invasie aantallen ,vergeet niet dat de islamieten Spanje weer in hun bezit willen krijgen zoals dat was eeuwen geleden toen ze het veroverd hadden.
  Als je ze er zonder veel spel binnen kan brengen zijn ze al ter plaatse, dus laat de Catalanen hun bloed vergieten ,de linksen zullen er van profiteren en staan we weer een stapje dichter aan onze ondergang.
  Het is een heel vuil politiek spel dat gespeeld wordt volgens een agenda die wij niet kennen en weer zullen we moeten leven met de gevolgen.
  Laat je niet in de luren leggen het is nooit wat je ziet of wat je hoort ,de ware bedoelingen zitten er in weggestopt .
  Eens zien wat maandag 9 oktober zal geven…..wordt vervolgd

  Like

 2. Het antwoord is: Ja.

  Like

 3. No doubt dat de globalisten achter de separatisten zitten. Zou goed kunnen dat ze ook de rol van Madrid sturen overigens. Ik sluit niets meer uit.

  Liked by 1 persoon

 4. Het lijkt wel alsof ze beide kanten steunen. Timmermans de repressie, en Verhofstadt het federalisme.
  Dat is pas eng, dan maakt het namelijk niet meer uit of je A of B kiest, maar ben je sowieso de klos.

  Like

 5. Like

Reageer ook

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: