Nieuw

Weense vrouw topless: 6 Arabieren dreigen met groepsverkrachting

Video – Rabiate “moraalwachters” storten zich op een koppeltje en dreigen met groepsverkrachting  – omdat de vrouw zonder Bh lag te zonnebaden. Haar metgezel heeft het incident stiekem gefilmd.

Fotograaf Thomas Busek maakte zich comfortabel met zijn vriendin aan de oevers van een meer in de buurt van Breitenfurt (Neder-Oostenrijk), toen de zestallig bebaarde bende verscheen.

De woordvoerder begon meteen in gebroken Duits de Ween aan te spreken: “Hier is geen naaktstrand. Mijn stoort dat, ze moet zich aankleden,” is op de video van Busel te horen.

 

Verkrachting, “als ze zich niet aankleedt”

“De man sprak tegen me alsof mijn vriendin niet bestond, alsof ze mijn eigendom was”, herinnert zich de 32-jarige. Op de tegenvraag waarom hij dan niet eenvoudig wegkijkt wordt de moslim meteen agressief: “Ik neuk je! Ben je homo?”, viel hij Busuk massief aan.

En zelfs toen de geïntimideerde vrouw de Bh had aangedaan, was dit te weinig voor de man. Volgens Busek waarschuwde hij dat hij en zijn vijf vrienden de 23-jarige vrouw zouden verkrachten, “als ze niet onmiddellijk alles aantrekt”. Anders zou ze er zelf om vragen…

Busek ontwijkt schop

In het begin nemen Busek en zijn vriendin het allemaal niet echt serieus, maar de situatie wordt steeds ernstiger: Wanneer de twee eindelijk de moslimbende willen verlaten probeert een van de “moraalwachten” Busek van de klif naar beneden in het meer te schoppen. Busek tegen ‘Heute’: “Ik kon het nog net ontwijken, maar het was op het nippertje.”

Aanvankelijk wilde hij het incident in de zomer verdringen. Maar zijn boosheid nam de overhand en hij heeft de video als bewijs op zijn Facebook-pagina geplaatst.

Bron:

http://www.heute.at/oesterreich/wien/story/6-Maenner-drohen-Wienerin-mit-Vergewaltigung-45570540

Doe mee met 2.524 andere volgers

De redactie van deze site modereert niet de reacties op voorhand, opdat u openlijk en direct met elkaar kunt discussiëren. U bent zelf verantwoordelijk voor wat u schrijft in het reactieveld. Het recht om de wet te overtreden, het oproepen tot moord, doodsverwensingen en dergelijke, is echter voorbehouden aan de redactie. Als we dan toch voor de rechter moeten verschijnen, staan we daar liever zelf dan dat we gedwongen worden uw e-mail-adres en IP-nummer af te geven onder bedreiging van overheidsgeweld. Dus houd je een beetje in of wees creatief.

About Rommel (5189 Articles)
Altijd in oppositie.

11 Comments on Weense vrouw topless: 6 Arabieren dreigen met groepsverkrachting

 1. Wat nog het meest steekt is dat zij dit op ons gebied durven te doen en notabene levend kunnen weglopen.
  Dit soort moet zsm op de meest brute manier afgemaakt worden.

  Like

 2. templars2017 // oktober 8, 2017 om 16:50 //

  Zielig ,heel zielig, ze zitten zelfs al in de bossen ,wat deden die baardapen daar? zoeken naar een slachtoffer? of waren ze op confrontatie uit?
  Wie denken ze wel dat ze zijn , als die vrouw topless wil zonnebaden dan doet ze dat ,enkel een politieagent kan haar daar van weerhouden en dan nog enkel als er op die plaats geen toestemming voor is ,dus die zandvlooi heeft zijn gore bek te houden punt uit!
  Maar hij kon er zijn ogen niet afhouden en was waarschijnlijk gefrustreerd dat ze niet alleen was en dat haar bijzit niet één van de angsthazen was waar ze ons voor houden.
  Grote helden zijn het ,ze waren met zes net genoeg om zich sterk te voelen en toch hebben ze niet geageerd ,raar heel raar, waarschijnlijk omdat er nog andere normale burgers in de buurt waren! of omdat het aan de rand van een meer was en ze hadden geen zwemvest mee !
  In ieder geval toont dit incident welk gedrag die stinkbekken aan de dag leggen ,”je moet doen wat WIJ zeggen” ze vergeten dat ze in ONZE landen zijn en dat ZIJ moeten aanpassingen doen en niet andersom.
  Onder normale omstandigheden passen de gasten zich aan naar de wetten van de gastheer, hier in Europa is de ganse zaak omgekeerd WIJ zouden ons moeten aanpassen aan hen !
  Als je wilt spreken van compleet van de pot gerukt……….
  Het linkse gif zit al heel diep in onze samenleving , dit is een klein voorbeeld ervan.
  In het tweede beeldfragment waar die baardaap probeert de Ween een schop te verkopen hoor je hem duidelijk zeggen “jullie wereld is helemaal kapot” wat komt hij hier dan nog zoeken?
  Wij waren tevreden met de wereld die we hadden ,het is sedert die crimislam bende dat de boel is gaan ontsporen!
  Bestrijden die handel en niet alleen met woorden maar te vuur en te zwaard, een andere taal kennen ze toch niet.

  Like

 3. ach het stoort de heren, mij stoort het dat ze in Oostenrijk en Europa zijn en ook nog eens de regels bepalen, als ze er niet tegen kunnen moeten ze doorlopen, wat doen eigenlijk 6 arabieren in een bos? paddestoelen plukken of kijken of ze Oostenrijkers tegen komen die ze even gaan intimideren en treiteren, gelukkig hebben ze het stelletje niets aangedaan
  ik heb er 1 woord voor KLOOTZAKKEN

  Like

 4. Templars, ik schreef ook wat deden ze in het bos, en idd jullie wereld is helemaal kapot, dat veroorzaken jullie achterlijk zooitje , dat tuig leeft nog in de middel eeuwen, komen onze landen vergallen

  Like

 5. Helemaal kut wat hier gebeurt maar die vent die dit filmp heeft hier zelf aan bijgedragen.
  Waarom?… nou hij zegt dat hij het incident wou vergeten maar dat hij er zo mee zat dat hij er toch mee naar buiten is gekomen.
  Dat is toch raar een normaal mens had meteen moord en brand geschreeuwd maar hij niet hij wou het vergeten.
  Het zal dus wel zo’n linkse rakker geweest zijn die nu hardhandig met zijn neus op de feiten gedrukt is.

  Like

 6. net op een andere site gelezen dat stel troetel marokkaantjes een hondje van een bejaarde Amsterdamse vrouw hebben doodgeschopt, vreselijk arm diertje en die vrouw ook wie weet was dat hondje het enige wat ze nog had

  Like

 7. @ Ron

  Dat was mijn gedachte ook.
  Dit paste niet in zijn multiculturele droom en heeft die vergeefs proberen te verdringen.

  Like

 8. Tijl Uylenspiegel // oktober 8, 2017 om 17:32 //

  De ellende is natuurlijk dat ze met zo’n overmacht zijn, dat ga je niet winnen. Wat me wel bevreemd is dat hij er geen aangifte van heeft gedaan, in Nederland heeft dat inmiddels geen zin meer maar ik denk dat dit in Oostenrijk toch nog wat anders ligt zeker als je ook nog beeldmateriaal hebt om het aan te tonen. Punt is natuurlijk dat je ‘slim’ moet zijn en niet beginnen met te zeggen dat het Arabieren of aanverwanten waren want dan laad je de verdenking op je vwb. racistische motieven. Gewoon de aangifte op laten nemen dan komt er vanzelf het moment dat ze om een beschrijving van de daders vragen ! (zo ver zijn we reeds gezonken)

  Like

 9. skeeter // oktober 8, 2017 om 18:36 //

  wat een mooi plekje om ze om te leggen

  Like

 10. Een paar nekschoten icm een al dan niet droge greppel doet wonderen.
  Klinkt niet beschaafd zegt U?? Wel, dat klopt!
  Maar het begrip ‘beschaving’ mbt deze invasie van aap-achtigen is hier ook niet op van toepassing.
  Wil Europa en de Europeaan overleven is het meer dan handig per direct een “pauze” in te lassen mbt het ‘beschaafd zijn’ richting deze amoeben.
  Grof geweld is nl. de enige taal die zij verstaan.

  En neen,….bovenstaande is NIET grappig bedoeld!

  Like

 11. Katrijn // oktober 9, 2017 om 20:17 //

  Waar kun je kalasjnikovs kopen, wie weet dat misschien??

  Like

Reageer ook

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: