Nieuw

Voedselbank krijgt soepblik dat vijftig jaar over de datum is

Een blikje soep van Heinz dat al bijna vijftig (!) jaar over de datum is, werd deze week gedoneerd aan de voedselbank van Cardiff, Wales. De soep wordt al 35 jaar niet meer gemaakt door Heinz en het prijsje laat zien dat de soep voor 1971 verkocht werd. “Dit blikje hoort thuis in een museum, niet in de voedselbank.”

Volgens de voedselbank van Cardiff is het blik soep het oudste product dat ze ooit ontvangen hebben. “Waarschijnlijk is het zelfs nog eetbaar”, zegt Helen Bull van de Cardiff Foodbank, “maar ik zal het zeker niet proberen!”

Lees verder:

https://www.hln.be/bizar/voedselbank-krijgt-soepblik-dat-vijftig-jaar-over-de-datum-is~af4768b4/

Doe mee met 908 andere volgers

De redactie van deze site modereert niet de reacties op voorhand, opdat u openlijk en direct met elkaar kunt discussiëren. U bent zelf verantwoordelijk voor wat u schrijft in het reactieveld. Het recht om de wet te overtreden, het oproepen tot moord, doodsverwensingen en dergelijke, is echter voorbehouden aan de redactie. Als we dan toch voor de rechter moeten verschijnen, staan we daar liever zelf dan dat we gedwongen worden uw e-mail-adres en IP-nummer af te geven onder bedreiging van overheidsgeweld. Dus houd je een beetje in of wees creatief.

About Rommel (5556 Articles)
Altijd in oppositie.

2 Comments on Voedselbank krijgt soepblik dat vijftig jaar over de datum is

  1. Uit de mond gespaard… gever was de blikopener kwijt,

    Like

  2. De voedselbank moet niet zeuren. Een voedselblik van die leeftijd is immers uniek antiek, dus wellicht een hoop geld waard voor de verzamelaar….Alleen niet geschikt voor suïcidale consumenten.

    Like

Reageer ook

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: