Nieuw

Nee niet in een achterlijke inteelt zandbak, maar ‘gewoon’ in Amsterdam

Doe mee met 911 andere volgers

De redactie van deze site modereert niet de reacties op voorhand, opdat u openlijk en direct met elkaar kunt discussiëren. U bent zelf verantwoordelijk voor wat u schrijft in het reactieveld. Het recht om de wet te overtreden, het oproepen tot moord, doodsverwensingen en dergelijke, is echter voorbehouden aan de redactie. Als we dan toch voor de rechter moeten verschijnen, staan we daar liever zelf dan dat we gedwongen worden uw e-mail-adres en IP-nummer af te geven onder bedreiging van overheidsgeweld. Dus houd je een beetje in of wees creatief.

About Bolo (2130 Articles)
'Loquendi Libertatem Custodiamus' Laten wij waken over de vrijheid van het spreken

9 Comments on Nee niet in een achterlijke inteelt zandbak, maar ‘gewoon’ in Amsterdam

 1. Deur openen en een flinke trap onder zijn moslimreet dan gaat hij vliegen op zijn tapijtje

  Liked by 2 people

 2. skeeter // oktober 8, 2017 om 22:40 //

  bij mij kwam die stalen pijp eerder als doelwit mahoog

  Like

 3. Zafirah // oktober 9, 2017 om 21:57 //

  Jullie gaan vliegen naar de hel idioten

  Like

 4. pfff heb ik mazzel was al bang dat ik moest lopen zucht

  Liked by 2 people

 5. Bob Fleumer // oktober 9, 2017 om 23:43 //

  De software van moslims bestaat alleen uit “mohammed” meer staat er niet op hun harde schijf!

  Like

 6. polderboy // oktober 10, 2017 om 00:28 //

  Vergelijk ze maar met de vroegere adellijke stand. Daar trokken zich ook niks van het rapaille aan en deden hun ding, net zoals deze edelman.

  Like

 7. Tijl Uylenspiegel // oktober 10, 2017 om 00:31 //

  Je zou toch hopen dat net op het moment dat hij voorover buigt de tram een scherpe bocht moet nemen en hij met zijn stomme harses tegen die paal knalt. Of bij gebrek aan scherpe bochten een flinke schop onder zijn hol.

  Like

 8. Horatius // oktober 10, 2017 om 11:38 //

  Dergelijke religieuze extremiteiten zijn de erfenis van een reeks PvdA burgemeesters in Amsterdam die kind aan huis waren in menige moskee om ‘de boel bij elkaar te houden.’

  Amsterdam wordt ongetwijfeld de eerste moslimenclave in Nederland waaruit de eis zal klinken voor het invoeren van een islamitische wetgeving: de sharia.
  Dat zij dan onmiddellijk de steun zullen krijgen van partijen zoals DENK, PvdA, GroenLinks en de SP moge duidelijk zijn.

  Er moeten dan wat aanpassingen worden verricht aan onze Grondwet, iets met de scheiding tussen Kerk en Staat, maar dat is tegen die tijd een hamerstuk en klaar is Achmed!
  En dit allemaal onder het mom van diversiteit, Mensenrechten en de vrijheid van Godsdienst & Ideologie.

  De islam – de religie van de vrede – heeft al heel wat verrijking van onze cultuur gebracht;
  het vrijdagmiddaggebed (allemaal een vrije dag genomen om dit evenement te kunnen bijwonen?) het ritueel slachten van onschuldige dieren en opiniemakers, het beveiligen van politici en bestuurders, veelwijverij, inteelt, radicalisering, meer criminaliteit, vrouwenbesnijdenis en gedwongen huwelijken tussen oude mannen en kleine kinderen.

  Wij vragen ons al enige tijd af hoe er in landen als Marokko en Turkije zou worden gereageerd als er daar zich in een relatief kort tijdsbestek miljoenen Christenen zouden komen vestigen op kosten van de staat, veelvuldig de criminaliteit induiken en daar talloze kerken zouden gaan bouwen.

  Daar moeten Achmed & Fatima maar eens goed over nadenken voordat zij weer gaan klagen over die ongelovige kaaskoppen die hun zouden discrimineren op de arbeidsmarkt en dus de oorzaak zijn dat de moslims in dit land hoog scoren in de statistieken van de werkloosheid en de kleine en grote criminaliteit.

  Sjiieten, Soennieten, Salafisten, IS, Moslimbroederschap en andere fundamentalisten, wat hebben zij tijdens het uitvechten van hun onderlinge twisten de Westerse samenleving te bieden?

  Chaos, ontwrichting, terreuraanslagen, grootschalige inteelt en een achterlijke cultuur op het gebied van vrouwenkleding. Om over die 72 maagden (hoe oud zijn die krengen eigenlijk?) maar te zwijgen.

  Amsterdam is nog geen Mekka en zal dat ook nooit gaan worden. Tenslotte zijn de Nazi’s ook ooit met de staart tussen de benen vertrokken naar de oorden van herkomst.

  Henk & Ingrid zijn wel goed, maar nog niet helemaal knettergek!

  Like

 9. Dit is niet in Amsterdam stelletje haatzaaiers

  Like

Reageer ook

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: